Sari la conținut

Credit rapid online – bancar si nebancar

Actualizat pe mai 25, 2021

Oferte de credit rapid online. Obține în câteva minute cel mai avantajos imprumut rapid cu sume intre 500 si 20.000 de lei. Rambursare flexibilă

Intrebare: poti sa scapi din capcana nevoii pentru un credit? Esti condamnat sa gasesti solutia de urgenta doar la IFN? Raspuns: nu! Avem aici alternativa sigura si ieftina: credit rapid bancar cu acordare in mai putin de 24 de ore fara adeverinta.

Urmeaza pasii necesari pentru a obtine creditul prin Internet Banking. Cu ce combinam insa aceste oferte, pentru a vedea daca sunt bune sau nu? Cu cele mai interesante variante de credit fulger cu aprobare online (Ocean si Mobilo). Asa, sa aveti cum sa faceti comparatii.

Cel mai avantajos imprumut rapid in 2021

Printre motivele pentru care multi clienti nu mai pot apela la banci: restante inscrise in lista neagra; credite in curs ale caror rate reprezinta peste 30-35% din venitul lunar; nevoie de bani putini, pe perioada foarte scurta s.a.m.d.

Daca exista deja mai mult de trei banci de la care puteti obtine online si in conditii atat de avantajoase un credit de nevoi personale, cum de mai exista IFN-urile? Simplu: pentru a avea succes cu o cerere la banca, este clar nevoie sa aveti salariu stabil sau pensie mare, datorii zero, restante in curs zero.

Solicitarea de credit se face pe loc, in baza documentatiei complete a creditului, iar preavizarea creditului se primeste in aceeasi zi.

Pentru a putea imprumuta o suma mai mare se pot aduce la calcularea veniturilor si coplatitori, care nu trebuie sa fie neaparat membri ai familiei sau sa aiba acelasi domiciliu cu solicitantul de credit.

Pentru un credit rapid fara dobanda sau cu donda bancara, in general, nu se solicita avans si nu se solicita documente justificative privind utilizarea creditului, documentatie minima, simplificata, unele banci acceptand doar extrasul pentru cardul pe care se primesc drepturile salariale.

La IFN, in schimb, se poate aproba un credit cu o mult mai mare larghete (daca intelegeti despre ce vorbim, verificati imediat sectiunea de mai jos „Imprumut rapid fara venit„).

Sunt oare cele patru oferte prezentate mai sus singurele posibilitati bancare la care merita sa apelati? Desigur nu, avem in acest site o sectiune cat se poate de vasta de oferte si promotii bancare din categoria Creditelor de nevoi personale. Vom urmari cu mare atentie cum se dezvolta aceasta sectiune, dar din pacate, pentru moment cursul nu este unul bun.

Dupa cum stim, noua taxa asupra bancilor, nu conteaza daca este buna sau rea, justificata sau nu ca nu facem politica aici, dar are ca rezultat imediat stoparea majoritatii ofertelor de credite bancare. In urmatoarele zile sau cel mult saptamani exista promisiunea modificarii OUG 114/2019, si remedierea situatiei, deci vedem dupa aceea.

Dar hai sa vedem care suhnt ofertele:

 • Credite rapide Mobilo Credit

  Instaleaza aplicatia de credite online direct de pe telefon a Mobilo Credit, si vezi cat de usor este sa obtii un credit INSTANT.
 • Credite rapide Patria Bank

  Cea mai vasta oferta de credite rapide, carduri si finantarea investitiilor pentru persoane fizice, agricultori si mici afaceri personale.
 • Credite rapide Banca Transilvania

  Esti client Banca Transilvania si ai un cont de Internet Banking? Hai sa vezi cat de usor poti primi imprumutul.
 • Credite rapide Idea Bank

  Cel mai simplu si mai ieftin credit rapid online bancar din Romania, de la cea mai banca unde totul de obicei dureaza mult.
 • Credite rapide Ocean Credit

  Cea mai rapida societate financiara: doar aici gasesti un imprumut rapid Ocean Credit cu acordare direct pe card in cel mai scurt timp.
 • Credite rapide ING Bank

  ING credit de nevoi personale rapid, in lei cu dobanda fixa, acordat simplu si repede, venit minim acceptat la nivelul minim.

De ce un credit rapid? Care sunt avantajele unui împrumut rapid online?

Obține în doar câteva minute cel mai avantajos credit online. Rambursare flexibilă oricand în 2 – 6 – 24 sau chiar 60 de luni. 100% online pe card, numerar sau cont

Am discutat si prezentat in parcursul acestui website, ca si pe blog, in nenumarate ocazii faptul ca un credit rapid (adica un imprumut bancar rapid cu adevarat, cu acordarea sumelor de bani in maxim 2 ore), costa foarte mult – pentru ca in cea mai mare parte dintre ele, aceste oferte vin din zona IFN-urilor (credite nebancare adica). Dar aici prezentam credite bancare, deci intrebarea este cat se poate de normala: cat costa acestea?

Incepem ca de obicei prin a atrage atentia asupra unui aspect important: dat fiind ca eventualele comisioane de analiza dosar sau de acordare a creditului sunt aproape intotdeauna in suma fixa, la un imprumut de valoare foarte mica, pe o perioada foarte scurta, ponderea comisioanelor face ca DAE-ul sa devina foarte mare.

Ca o concluzie logica, daca aveti nevoie de sume mici de bani (pana in 2-3 mii lei), pentru perioade relativ scurte (sub 6 luni), nu strica sa aruncati o privire pe ofertele IFN-urilor care acorda primul contract cu dobanda zero, iesiti mult mai bine decat la orice banca.

Criterii de acordare a creditelor rapide

O metoda sigura si rapida pentru a obține un credit rapid IFN online în mai puțin de 15 minute. Aplica pentru un imprumut rapid si vei vedea ca asa este!

Am vazut mai sus cam cat de repede se poate obtine un asemenea imprumut bancar rapid. Dar sunt acestea disponibile, in aceleasi conditii, oricui are nevoie de bani?

Facem inca o data mentiunea, si ne cerem scuze daca ne-am repetat de prea multe ori: credite bancare rapide fara adeverinta se acorda doar persoanelor care au venituri de tip salariu sau pensie. Pentru orice alt timp de castiguri, din pacate, va trebui sa aduceti documente justificative. Pe langa acest aspect, e bine sa nu aveti datorii restante semnificatve, si in principiu, sa nu aveti in curs rate care depasesc 35-40% din cat castigati.

Ce păreri au clienții despre aceste împrumuturi?

Ai nevoie de bani rapid? Fa chiar acum un credit rapid online nebancar. Poti avea banii IMEDIAT! Poti face credit oricand, oriunde, de pe aplicatia mobila.

Undeva logic, cauti si apelezi la un imprumut online atunci cand nevoia te impinge de la spate, deci ai deja probleme serioase de rezolvat. Dar contractand un asemenea imprumut bancar rapid, accepti aproape inevitabil conditii grele, in general perioade scurte de rambursare si, mai ales, dobanzi foarte mari. Rezultatul? Iti rezlvi o problema creandu-ti probleme si mai mari.

Mai exista, desigur, si alte situatii in care creditul rapid isi prezinta figura sinistra in viata noastra, genul de situatii in care ar fi fost poate mai bine sa ne gandim de doua ori inainte de a lua bani cu imprumut. Imprumut rapid pentru a cumpara inaintea tuturor cel mai nou model de smartphone, desi nu aveam bani pentru asa ceva? Sau pentru a plati alte datorii, in speranta ca ceva se va intampla si multi bani vor ajunge brusc in buzunar?

Foarta riscanta aceasta stratagema. In cele mai multe cazuri, fiecare asemenea imprumut bancar rapid este achitat cu un alt imprumut, mai mare si mai scump. Destinatia: dezastrul financiar.

Iata definitia capcanei creditelor rapide. Cum scapam insa? Ce solutii alternative putem gasi? Cel mai neplacut este faptul ca, aproape oricat de mult am cauta, propunerile reale sunt aproape imposibil de separat de cele problematice.

Toate societatile nebancare ofera credite rapide, si la orice cautare in motorul favorit de cautare va intoarce cel putin 4-5 pagini cu asemenea promotii. Dar mai rau, majoritatea bancilor propun solutii de finantare urgenta, cand in realitate te plimba lejer 1-2 saptamani inainte de a te vedea cu banii in cont.

Simulator online credit rapid

Oferte de credit rapid, cu sume cuprinse intre 500 si 90.000 de lei. Aplica online la un imprumut rapid si vei primi banii in cel mai scurt timp!

Fiecare instituție financiara de credit – fie aceasta bancă sau nebancară, este obligată să pună la dispoziția solicitanților un calculator de credit. Numit și simulator de rate sau calculator de dobandă, acesta dă posibilitatea oricarei persoane interesate să vadă simplu și rapid ce ar presupune împrumutul sumei dorite.

Varianta credit rapid online fara acte

Daca nu ai absolut niciun venit si nimic cu care sa poti garanta, sansele de a obtine un credit rapid online fara acte sunt aproape zero. Daca ai venituri obtinute fara dovezi legale (la negru, cu banii in mana), din pacate situatia ta va fi la fel.

Sunt atragatoare ofertele de imprumut bani fara acte, online sau prin telefon, dar asta nu inseamna nici ca le obtii fara sa ai venituri, nici ca nu vei avea un contract legal. Contractele online fara semnatura olografa au aceeasi putere legala ca cele semnate pe hartie, fata in fata, chiar si cu martori.

Modalitati legale de imprumut bani fara acte

Ce inseamna sa obtii un imprumut bani fara acte? Prin acest „fara acte” se intelege in mod obisnuit fara adeverinta de salariu. Fara adeverinta de salariu poate insemna ca ai un contract legal, dar iti e greu sa mergi la angajator sau la sefi sa ceri acte. In cazul acesta, sunt chiar si banci care ofera credit rapid pentru nevoi personale fara carte de munca – verificand direct in baza de date de la fisc. Dar, din pacate cei mai multi dintre cei care cauta asemenea credite fara acte sunt de fapt in situatia de a nu avea niciun venit legal (fie nu lucreaza, fie lucreaza la negru). Ce pot face acesti oameni?

Sansele de a obtine creditare cand nu poti face dovada unui venit sunt foarte mici, chiar si la IFN-uri. Mai mult, chiar daca ai cu ce sa garantezi ipotecar (teren, imobil sau apartament), la banci este la fel de obligatoriu sa ai venituri – sa dovedesti ca iti vei putea plati ratele. Ce poti face? Cea mai la indemana soltie ramane casa de amanet.

Singurul credit rapid fara acte real

Casele de amanet sunt, practic, singurele institutii financiare care ofera cu adevarat credit rapid fara acte. Dar trebuia sa lasati ceva in gaj. Daca intarziati cu plata, vi se percep dobanzi penalizatoare, iar daca nu achitati nici dupa o perioada de penalizare, ramaneti fara bunul respectiv.

Nu este camatarie, nu este abuz, pur si simplu acesta este contractul, oriunde in lume si de cand lumea. De aceea este bine sa aveti grija ce lasati amanet, si ce suma imprumutati. Dar daca nu mai aveti ce face, trebuie sa stiti ca imprumut mai rapid si mai simplu nu exista, totul este imediat, duci bunul, se evalueaza, semnezi un contract si pleci cu banii. Fara facturi, fara dosare, fara hartii doveditoare, doar un contact semnat, si ai banii in mana, sa iti rezolvi problemele.

Credit fara acte cu bani in mana

Atunci cand doresti sa accesezi un imprumut de bani, dar nu ai timp suficient sa ajungi la sediul unei firme, poti sa apelezi la o solutie simpla, online. In principiu, aceasta pare fi partea simpla, asa cum apare acesta pe site-urile institutiilor financiare, insa, in practica lucrurile nu sunt asa de simple cand te hotarasti sa completezi un formular online pentru accesarea unui imprumut nebancar.

Multe din firmele ce acorda imprumut bani fara acte au si serviciu de creditare online, iar procedurile de solicitare a creditului si tipurile de formulare si de trimitere a acestora variaza de la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formularele prin care solicita creditul, iar dupa ce agentii firmei respective se ocupa de asta, clientul este sunat iar creditul este acordat, banii fiind livrati la domiciliu. Acesta reprezinta principiul „creditelor la domiciliu”.

Exista alte firme care solicita ca formularele completate si restul documentelor necesare sa fie printate, semnate de clienti si abia apoi trimise la respectiva firma, restul operatiunilor executandu-se online.

Imprumut rapid fara acte prin IFN

Sunt IFN-uri care lucreaza exclusiv online, iar ratele si dobanzile sunt achitate de catre clienti tot prin transfer online.

Concurenta intre aceste institutii financiare nebancare este foarte mare, atunci cand vine vorba de credite rapide, fiecare firma incercand sa-si atraga clientii prin diverse oferte. Astfel ca, rapiditatea si usurinta acordarii unui credit depinde foarte mult si de modul cum privesc solicitantii de credite respectivele oferte de creditare si tot ceea ce presupun ele in materie de suma imprumutata, ratele si dobanzile fixate, perioada de rambursare si costul efectiv al creditului.

Cu alte cuvinte, daca nu sunteti un inspaimantat al completarii formularelor online, puteti sa accesati fara probleme imprumuturi nebancare online, de pe site-urile institutiilor financiare nebancare specializate.

Pe scurt: Cum obtii un credit rapid online fara acte

In primul rand, trebuie Cartea de identitate (e bine sa aveti si o copie, sau pentru imprumuturile rapide online – cele mai rapide, in general, o copie scanata).

Apoi, nu strica sa aveti la indemana o factura de utilitati, ceva mai recenta (nu mai veche de 3 luni), si, de preferat, una la care sa nu aveti restante. Dovezi ale veniturilor… Desi multe dintre societatile care acorda imprumuturi rapide afirma ca nu solicita dovada de venit, de cele mai multe ori se ajunge oricum la o asemenea solicitare, chiar daca nu imediat.

4 comentarii la „Credit rapid online – bancar si nebancar”

 1. Tamac Petre

  daca nu am internet banking pot sa iau credit rapid de la bancile pe care le prezentati aici?

 2. Sinziana Popa

  de trei ori am incercat sa intru pe pagina de la idea bank, si la fel imi cere parola. de unde primesc parola?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2022
Revocarea / modificarea consimtamantului