Credit rapid online – bancar si nebancar

FondPro

Actualizat pe ianuarie 17, 2021

Oferte de credit rapid online. Obține în câteva minute cel mai avantajos imprumut rapid cu sume intre 500 si 20.000 de lei. Rambursare flexibilă

Intrebare: poti sa scapi din capcana nevoii pentru un credit? Esti condamnat sa gasesti solutia de urgenta doar la IFN? Raspuns: nu! Avem aici alternativa sigura si ieftina: credit rapid bancar cu acordare in mai putin de 24 de ore fara adeverinta.

Urmeaza pasii necesari pentru a obtine creditul prin Internet Banking. Cu ce combinam insa aceste oferte, pentru a vedea daca sunt bune sau nu? Cu cele mai interesante variante de credit fulger cu aprobare online (Ocean si Mobilo). Asa, sa aveti cum sa faceti comparatii.

Cel mai avantajos imprumut rapid in 2021

Printre motivele pentru care multi clienti nu mai pot apela la banci: restante inscrise in lista neagra; credite in curs ale caror rate reprezinta peste 30-35% din venitul lunar; nevoie de bani putini, pe perioada foarte scurta s.a.m.d.

Daca exista deja mai mult de trei banci de la care puteti obtine online si in conditii atat de avantajoase un credit de nevoi personale, cum de mai exista IFN-urile? Simplu: pentru a avea succes cu o cerere la banca, este clar nevoie sa aveti salariu stabil sau pensie mare, datorii zero, restante in curs zero.

Solicitarea de credit se face pe loc, in baza documentatiei complete a creditului, iar preavizarea creditului se primeste in aceeasi zi.

Pentru a putea imprumuta o suma mai mare se pot aduce la calcularea veniturilor si coplatitori, care nu trebuie sa fie neaparat membri ai familiei sau sa aiba acelasi domiciliu cu solicitantul de credit.

Pentru un credit rapid fara dobanda sau cu donda bancara, in general, nu se solicita avans si nu se solicita documente justificative privind utilizarea creditului, documentatie minima, simplificata, unele banci acceptand doar extrasul pentru cardul pe care se primesc drepturile salariale.

La IFN, in schimb, se poate aproba un credit cu o mult mai mare larghete (daca intelegeti despre ce vorbim, verificati imediat sectiunea de mai jos „Imprumut rapid fara venit„).

Sunt oare cele patru oferte prezentate mai sus singurele posibilitati bancare la care merita sa apelati? Desigur nu, avem in acest site o sectiune cat se poate de vasta de oferte si promotii bancare din categoria Creditelor de nevoi personale. Vom urmari cu mare atentie cum se dezvolta aceasta sectiune, dar din pacate, pentru moment cursul nu este unul bun.

Dupa cum stim, noua taxa asupra bancilor, nu conteaza daca este buna sau rea, justificata sau nu ca nu facem politica aici, dar are ca rezultat imediat stoparea majoritatii ofertelor de credite bancare. In urmatoarele zile sau cel mult saptamani exista promisiunea modificarii OUG 114/2019, si remedierea situatiei, deci vedem dupa aceea.

De ce un credit rapid? Care sunt avantajele unui împrumut rapid online?

Obține în doar câteva minute cel mai avantajos credit online. Rambursare flexibilă oricand în 2 – 6 – 24 sau chiar 60 de luni. 100% online pe card, numerar sau cont

Am discutat si prezentat in parcursul acestui website, ca si pe blog, in nenumarate ocazii faptul ca un credit rapid (adica un imprumut bancar rapid cu adevarat, cu acordarea sumelor de bani in maxim 2 ore), costa foarte mult – pentru ca in cea mai mare parte dintre ele, aceste oferte vin din zona IFN-urilor (credite nebancare adica). Dar aici prezentam credite bancare, deci intrebarea este cat se poate de normala: cat costa acestea?

Incepem ca de obicei prin a atrage atentia asupra unui aspect important: dat fiind ca eventualele comisioane de analiza dosar sau de acordare a creditului sunt aproape intotdeauna in suma fixa, la un imprumut de valoare foarte mica, pe o perioada foarte scurta, ponderea comisioanelor face ca DAE-ul sa devina foarte mare.

Ca o concluzie logica, daca aveti nevoie de sume mici de bani (pana in 2-3 mii lei), pentru perioade relativ scurte (sub 6 luni), nu strica sa aruncati o privire pe ofertele IFN-urilor care acorda primul contract cu dobanda zero, iesiti mult mai bine decat la orice banca.

Sa revenim la analiza, caz cu caz.

OceanCredit

La OceanCredit – primul nostru exemplu de credit rapid online nebancar, totul, de la aflarea scorului de credit până la transferul banilor e 100% automatizat.

Aplici simplu, ai nevoie doar de cartea de itentitate. Disponibil non-stop – dacă te califici poți obține suma necesara la orice oră din zi și din noapte. In perioadele de promotii – pe care va invitam sa le verificati constant pe site-ul FondPro, se poate obtine inclusiv un credit rapid fara dobanda – valabil in general doar la primul contract.

Dobanzi ING Bank

 • 200 lei comision analiza cerere, platibil doar daca primiti imprumutul;
 • dobanda speciala, incepand de la 10.99% pe an. Daca incasati salariul (sau pensia) la ING, sau decideti sa o faceti de la aprobarea creditului, dobanda va incepe de la 9.99% pe an, iar daca incheiati si o asigurare de viata si de somaj, dobanda devine spectaculoasa: 8.99% pe an (platile la asigurare nu sunt incluse in analiza);
 • suma maxima ce poate fi imprmutata este de 90000 lei.

Costuri Idea::Click

 • comision analiza: 200 lei;
 • cost interogare BC: 2.5 lei/verificare;
 • dobanda fixa: de la 17.8% p.a. pana la 27.8% p.a.*, sau
 • dobanda variabila: ROBOR 3M + marja fixa (intre 12.9% si 22.9% p.a.*). Nota *: Rata dobanzii se stabileste dupa criteriile interne ale bancii, in functie de profilul socio-demografic si de situatia financiara a solicitantului. Pentru siguranta, faceti-va calculele pe varianta maxima. Daca ulterior primiti o dobanda mai buna decat acest maxim, considerati totul ca fiind un bonus personal.
 • suma maxima ce poate fi imprumutata este de 13500 lei.

Credit Rapid Bancar Online

Exemplu reprezentativ de calcul credit rapid Idea::Click – 6750 lei imprumutati pe 3 ani, la dobanda fixa, rata minima este de 240 lei (DAE 20.71%, pana la un maxim de 275 lei/luna (DAE 33.3%).

Pe varianta cu dobanda variabila, aceeasi suma si aceeasi perioada, rata minima este de 233 lei (DAE 18.35%), in timp ce cea maxim posibila ar fi de 268 lei (DAE 30.72%).

Analizand simularea creditului de mai sus, observati ca varianta cu dobanda variabila, daca ati semna astazi contractul de credit, este mai avantajoasa. Corect, dar nu uitati riscul de crestere a ROBOR – nu se stie ce va fi peste o luna, ce sa mai vorbim despre ce ar putea fi peste un an sau doi.

Rata la Banca Transilvania

 • suma maxima credit: 5000 euro sau echivalentul in lei;
 • dobanda fixa: 10.90% pe an (sau 9.90% daca incasezi salariul intr-un cont deschis la Banca Transilvania);
 • bonus: asigurare de viata;
 • comisioane analiza sau acordare: zero.

Notam lipsa comisioanelor, de aici un DAE foarte bun, cel mai bun din cele patru banci analizate. De exemplu, daca imprumutati 10000 lei pe 3 ani, rata lunara (daca iei si salariul la BT in cont) va fi de 386.64 lei – DAE de numai 10.78%.

Dat fiind faptul ca orice solicitare de credit rapid in mod online, chiar daca se adreseaza doar clientilor existenti ai bancii, presupune prelucrarea unor date cu caracter personal – chiar daca in scopul exclusiv al realizarii simularilor creditului, Banca Transilvania va propune sa parcurgeti in prealabil acest document: Detalii Simulator Credite.

DAE Patria Bank

 • intre 1500 si 6999 lei, pe maxim 3 ani;
 • dobanda standard: fixa 17% pe an;
 • reducere dobanda 1.75% daca optezi pentru incasarea veniturilor in cont Patria Bank;
 • alta reducere, de 1.5%, daca instoricul platiratelor este bun (credite finalizate de curand, fara restante, fara intarzieri la plati).

MobiloCredit

Analizam aici cea de-a doua variante de credit rapid IFN: Mobilo Credit. Completeaza cerera de creditare cu minimum de date personale si obtii aprobarea imprumutului online rapid.

Ai banii direct in contul tau bancar, fara drumuri inutile. Fara comisioane de administrare sau alte costuri suplimentare.

Criterii de acordare a creditelor rapide

O metoda sigura si rapida pentru a obține un credit rapid IFN online în mai puțin de 15 minute. Aplica pentru un imprumut rapid si vei vedea ca asa este!

Am vazut mai sus cam cat de repede se poate obtine un asemenea imprumut bancar rapid. Dar sunt acestea disponibile, in aceleasi conditii, oricui are nevoie de bani?

Facem inca o data mentiunea, si ne cerem scuze daca ne-am repetat de prea multe ori: credite bancare rapide fara adeverinta se acorda doar persoanelor care au venituri de tip salariu sau pensie. Pentru orice alt timp de castiguri, din pacate, va trebui sa aduceti documente justificative. Pe langa acest aspect, e bine sa nu aveti datorii restante semnificatve, si in principiu, sa nu aveti in curs rate care depasesc 35-40% din cat castigati.

Bun, aceasta sunt conditiile generale. Acum sa vedem, din nou pe rand, care sunt conditiile si restrictiile specifice pe fiecare din cele patru oferte prezentate in acest articol.

Ce analizeaza OceanCredit la o cerere de imprumut rapid nebancar

 • Valoarea totală a împrumuturilor active
 • Salariul net
 • Cheltuielile lunare
 • Numărul de întârzieri în rambursarea împrumuturilor din trecut (perioade de întârziere 30 zile +, 60 zile +, 180 zile +)
 • Prezența pe listele de executare silită
 • Numărul de cereri de credit
 • Orașul de reședință
 • Numărul de instituții care le-au acordat credite în trecut
 • Suma totală împrumutată în ultimii 5 ani
 • Valoarea creditelor contractate de la instituțiile nebancare
 • Vârsta în momentul aplicării

Cerinte ING Bank

La ING, nici macar nu vorbim de restrictii, ci doar, cel mult, de modalitati diferite de aplicare in functie de relatia anterioara. Esti client ING – click in ING Home’Bank, cateva formulare, si gata, ai primit creditul rapid deja, banii sunt in cont, te astepta sa faci ceva bun cu ei.

Nu esti client ING? Eh, asta e, ai de facut un drum. Mergi oricand in orice ING Office, cu actul de dientitate, nu te intereseaza documentele de venit, nici macar nu trebuie sa ai un pix la tine. Daca esti salariat sau pensionar, primesti aprobarea in cateva minute, la acea singura vizita la banca.

Cum ne vedem aici in prezenta primului credit bancar cu solicitare si acordare rapida 100% online, consideram necesar sa publicam (multumiri ING Bank) un mic tutorial video: Ghid credit online ING Personal:

Conditii Idea Bank

Aici avem cateva restrictii destul de neplacute pentru anumiti doritori: Idea:: Click este un credit rapid disponibil doar in judetele in care banca are prezenta fizica: Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Prahova, Timis, Valcea.

Alte verificari preliminare: venituri (salariu si/sau pensie) de peste 650 lei (la aplicant, nu se accepta coimprumutati pentru Idea::click), iar varstatrebuie sa fie intre 18 ani si maxim (la terminarea contractului de credit) 70 de ani (65 pentru navigatori).

Creditul online Banca Transilvania

Am scris deja, Creditul Online BT cu caracter personal este destinat persoanelor fizice cu venituri permanente (salariu si/sau pensie), cetateni romani fara restante la alte credite, varsta de maxim 65 de ani la sfarsitul perioadei de creditare, si, nu uitati: clienti existenti al Bancii Transilvania.

Daca ai avut restante la plata ratelor in ultimii ani, nu semnifica in mod obligatoriu ca nu mai poti acea succes de la Banca Transilvania. Atentie, trebuie sa nu ai nicio datorie restanta la ora cererii de credit. Doar asa, in functie si de situatia ta materiala si familiala, ai o sansa.

Detalii Patria Bank

Poti apela la un credit rapid Patria Imediat daca ai un venit minim incepand de la doar 500 lei, dar, fara discutie, suma maxima pe care o poti imprumuta cu un asemenea venit declarat nu va fi foarte mare (foarte posibil ca nu vi se va permite o rata lunara mai mare de 125 lei). Pentru cei cu venituri salariale sau din pensii nu mai este necesara adeverinta de venit – buletinul (cartea) de identitate fiind suficiente.

Reguli creditare Patria Bank:

 • minim 21 de ani;
 • maxim 75 de ani pentru clientii care opteaza pentru asigurarea Patria Protect (fara asigurare – maxim 65 de ani barbati / 63 de ani femei);
 • venitul minim acceptat: minim 500 lei pentru clientii care obtin venituri din pensii sau care locuiesc in mediul rural, SAU minim 1.000 lei pentru clientii care locuiesc in mediul urban si nu obtin venituri din pensii;
 • venituri acceptate: salarii (inclusiv bonusuri, comisioane, sporuri, diurne, ore suplimentare, norma de hrana sau bonuri de masa), pensii pentru limita de varsta sau anticipata, profesii liberale, cesiunea drepturilor de autor, contracte de management.

In situatia neplacuta in care nu va incadrati in categoriile acceptate pentru un imprumut rapid fara acte, si este necesar sa prezentati documente suplimentare care sa ateste veniturile, nu strica sa descarcati si sa verificati cele doua documente necesare:

Criterii acordare MobiloCredit

 • cartea de identitate – foto cu un telefin direct pe document, nu de pe o copie xerox
 • extras de cont din ultima luna calendaristica incheiata – la contul in care incasezi veniturile
 • varsta intre 18 si 75 de ani
 • venituri nete lunare de cel putin 900 lei

Cum funcționează creditul rapid online? Cum soliciți un împrumut rapid?

Credite rapide, fara cont sau card. Ai nevoie de un imprumut rapid? Aplica online si poti primi banii chiar azi!

Aplica pentru OceanCredit

Îți verifici scorul și raportul de scor credit direct din aplicația OceanCredit.

Apoi, vezi dacă te califici. Daca totul este în regulă, oferta de împrumut e preaprobată pe baza scorului tău.

Urmează un singur pas – alegerea sumei dorite, apoi obţii ceea ce ai solicitat. Pe scurt, după ce analizezi atent oferta, completezi o cerere și obții banii imediat.

Credit rapid ING Bank

Acest imprumut online bancar pentru nevoi personale se acorda imediat, pe loc, fara adeverinta de salariu, fara fisa fiscala, fara extras de cont de la alte institutii financiare. Singura regula valabila: sa ai venituri permanente, adica sa fii salariat sau pensionar – astfel incat veniturile tale reale sa fie „vizibile” direct prin intermediul bazelor de date de la ANAF, unde se declara lunar aceste tipuri de venituri.

Se poate si mai repede de atat? Desigur, daca ai insipratia sa fii deja clientul bancii, incluziv pe serviciul de Internet Banking ING. In cazul acesta, poti realiza intreaga procedura 100% online: intri in Home’Bank, completezi o cerere de credit. Dupa aceasta, astepti cateva minute pentru verificare (un angajat al ING trebuie sa verifice manual in baza de date ANAF, asta este tot), apoi semnezi electronic contractul si gata, banii sunt instant in cont.

Ca o situatie aparte, poti sa fii client ING, dar fara abonament la Home’Bank, caz in care trebuie sa mergi la un sediu ING, unde insa ai maxim 3 minute treaba pana sa primesti banii.

Ce se intampla daca nu esti in prealabil clientul bancii, mai primesti atat de rapid acest credit? Desigur, procedura este aceeasi, mergi doar cu buletinul de identitate la orice sediu al bancii, semnezi o cerere, ai cateva mici proceduri in plus fata de clientii existenti (deschidere cont, semnatura pe cateva acorduri de prelucrare a datelor personale etc), dar tot imediat pleci cu banii.

Fast Idea Bank

Cel mai simplu credit rapid de nevoi personale de la Idea::Bank – care oricum era renumita pentru sistemele online de imprumuturi urgente bancare . Creditul rapid Idea Bank – pleci cu banii imediat cu o singura vizita la banca! Prin acest imprumut poti accesa simplu si intr-un timp scurt pana la 13.500 lei!

Cum il poti obtine? Simplu, poti selecta dupa dorinta cel mai la indemana sau preferat mod de a depune o cerere pentru creditul rapid Idea::click:

– completand formularul online (tot va fi necesara o vizita la banca, dar atunci cand este totul gata aprobat, si trebuie doar sa semnezi doua-trei hartii si sa iei banii);
– poti suna (fie numarul scurt *4455, fie la 021-318.9500);
– daca nu vrei sa astepti niciun pic la telefon, si eventual sa faci economie la minute, poti trimite un SMS la nr. 1710 cu textul „click”, si vei fi sunat in cel mai scurt timp;
– poti merge direct in orice unitate Idea::Bank, fara griji ca vei mai avea drumuri de facut – tot ce trebuie e sa ai biuletinul la tine.

Cum poti obtine mai multe informatii concrete despre acest produs special? Simplu, verifica Ghidul Clientului Idea::Click.

Cand se aproba la Banca Transilvania?

Daca tot ce iti trebuie este o suma relativ mica, de maxim 5000 euro sau echivalentul in lei (cca 23000 lei), si esti deja client al Bancii Transilvania, aveti parte de o veste buna. Acum, poti sa treci in regim de mare viteza prin toate procedurile, online, urmand ca totul sa se finalizeze in cateva minyte cu o singura vizita la banca, pentru a semna si a incasa banii.

Creditul Online Banca Transilvania este cea mai noua, mai rapida si mai eficienta modalitate pentru clientii bancii pentru a obtine un credit de nevoi personale. Totul este foarte simplu, existand o platforma online (via internet – parte a BT24 Internet Banking) dedicata acestei proceduri.

In BT24 unde se depune cererea, se verifica eligibilitatea, se pot verifica suma maxima si simularea ratelor, totul simplu si cu maxima rapiditate.

La Patria Bank este mai rapid?

Daca decizi sa apelezi la creditul rapid de nevoi personale Patria Imediat cu DOBANDA FIXA si REDUCERI PROMOTIONALE, vei obtine cel tarziu a doua zi suma dorita chiar daca veniturile tale incep de la doar 500 lei. Pentru acest credit rapid (Credit Patria Imediat), raspunsul este acordat in regim special, cererea fiind procesata in cel mult 24 de ore de la depunere.

Cum aplici pentru un imprumut rapid Mobilo

 • Alegi suma (folosesti calculatorul de credit de pe site sau din aplicatie pentru a selecta suma dorita si perioada)
 • Completezi cererea – patru campuri cu datele tale personale.
 • Incarci o poza clara a cartii de identitate
 • Incarci si si poza sau pdf cu extrasul de cont din ultima luna, din care sa reiasa veniturile tale
 • Vei primi un cod de autentificare pentru semnare contract – Intri in contul tau de client si semnezi contractul.
 • Primesti banii instant in functie de metoda aleasa de tine (transfer bancar sau in numerar de la casieria Bancii Transilvania)

Ce păreri au clienții despre aceste împrumuturi?

Ai nevoie de bani rapid? Fa chiar acum un credit rapid online nebancar. Poti avea banii IMEDIAT! Poti face credit oricand, oriunde, de pe aplicatia mobila.

Undeva logic, cauti si apelezi la un imprumut online atunci cand nevoia te impinge de la spate, deci ai deja probleme serioase de rezolvat. Dar contractand un asemenea imprumut bancar rapid, accepti aproape inevitabil conditii grele, in general perioade scurte de rambursare si, mai ales, dobanzi foarte mari. Rezultatul? Iti rezlvi o problema creandu-ti probleme si mai mari.

Mai exista, desigur, si alte situatii in care creditul rapid isi prezinta figura sinistra in viata noastra, genul de situatii in care ar fi fost poate mai bine sa ne gandim de doua ori inainte de a lua bani cu imprumut. Imprumut rapid pentru a cumpara inaintea tuturor cel mai nou model de smartphone, desi nu aveam bani pentru asa ceva? Sau pentru a plati alte datorii, in speranta ca ceva se va intampla si multi bani vor ajunge brusc in buzunar?

Foarta riscanta aceasta stratagema. In cele mai multe cazuri, fiecare asemenea imprumut bancar rapid este achitat cu un alt imprumut, mai mare si mai scump. Destinatia: dezastrul financiar.

Iata definitia capcanei creditelor rapide. Cum scapam insa? Ce solutii alternative putem gasi? Cel mai neplacut este faptul ca, aproape oricat de mult am cauta, propunerile reale sunt aproape imposibil de separat de cele problematice.

Toate societatile nebancare ofera credite rapide, si la orice cautare in motorul favorit de cautare va intoarce cel putin 4-5 pagini cu asemenea promotii. Dar mai rau, majoritatea bancilor propun solutii de finantare urgenta, cand in realitate te plimba lejer 1-2 saptamani inainte de a te vedea cu banii in cont.

Simulator online credit rapid

Oferte de credit rapid, cu sume cuprinse intre 500 si 90.000 de lei. Aplica online la un imprumut rapid si vei primi banii in cel mai scurt timp!

Fiecare instituție financiara de credit – fie aceasta bancă sau nebancară, este obligată să pună la dispoziția solicitanților un calculator de credit. Numit și simulator de rate sau calculator de dobandă, acesta dă posibilitatea oricarei persoane interesate să vadă simplu și rapid ce ar presupune împrumutul sumei dorite.

Varianta credit rapid online fara acte

Daca nu ai absolut niciun venit si nimic cu care sa poti garanta, sansele de a obtine un credit rapid online fara acte sunt aproape zero. Daca ai venituri obtinute fara dovezi legale (la negru, cu banii in mana), din pacate situatia ta va fi la fel.

Sunt atragatoare ofertele de imprumut bani fara acte, online sau prin telefon, dar asta nu inseamna nici ca le obtii fara sa ai venituri, nici ca nu vei avea un contract legal. Contractele online fara semnatura olografa au aceeasi putere legala ca cele semnate pe hartie, fata in fata, chiar si cu martori.

Modalitati legale de imprumut bani fara acte

Ce inseamna sa obtii un imprumut bani fara acte? Prin acest „fara acte” se intelege in mod obisnuit fara adeverinta de salariu. Fara adeverinta de salariu poate insemna ca ai un contract legal, dar iti e greu sa mergi la angajator sau la sefi sa ceri acte. In cazul acesta, sunt chiar si banci care ofera credit rapid pentru nevoi personale fara carte de munca – verificand direct in baza de date de la fisc. Dar, din pacate cei mai multi dintre cei care cauta asemenea credite fara acte sunt de fapt in situatia de a nu avea niciun venit legal (fie nu lucreaza, fie lucreaza la negru). Ce pot face acesti oameni?

Sansele de a obtine creditare cand nu poti face dovada unui venit sunt foarte mici, chiar si la IFN-uri. Mai mult, chiar daca ai cu ce sa garantezi ipotecar (teren, imobil sau apartament), la banci este la fel de obligatoriu sa ai venituri – sa dovedesti ca iti vei putea plati ratele. Ce poti face? Cea mai la indemana soltie ramane casa de amanet.

Singurul credit rapid fara acte real

Casele de amanet sunt, practic, singurele institutii financiare care ofera cu adevarat credit rapid fara acte. Dar trebuia sa lasati ceva in gaj. Daca intarziati cu plata, vi se percep dobanzi penalizatoare, iar daca nu achitati nici dupa o perioada de penalizare, ramaneti fara bunul respectiv.

Nu este camatarie, nu este abuz, pur si simplu acesta este contractul, oriunde in lume si de cand lumea. De aceea este bine sa aveti grija ce lasati amanet, si ce suma imprumutati. Dar daca nu mai aveti ce face, trebuie sa stiti ca imprumut mai rapid si mai simplu nu exista, totul este imediat, duci bunul, se evalueaza, semnezi un contract si pleci cu banii. Fara facturi, fara dosare, fara hartii doveditoare, doar un contact semnat, si ai banii in mana, sa iti rezolvi problemele.

Credit fara acte cu bani in mana

Atunci cand doresti sa accesezi un imprumut de bani, dar nu ai timp suficient sa ajungi la sediul unei firme, poti sa apelezi la o solutie simpla, online. In principiu, aceasta pare fi partea simpla, asa cum apare acesta pe site-urile institutiilor financiare, insa, in practica lucrurile nu sunt asa de simple cand te hotarasti sa completezi un formular online pentru accesarea unui imprumut nebancar.

Multe din firmele ce acorda imprumut bani fara acte au si serviciu de creditare online, iar procedurile de solicitare a creditului si tipurile de formulare si de trimitere a acestora variaza de la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formularele prin care solicita creditul, iar dupa ce agentii firmei respective se ocupa de asta, clientul este sunat iar creditul este acordat, banii fiind livrati la domiciliu. Acesta reprezinta principiul „creditelor la domiciliu”.

Exista alte firme care solicita ca formularele completate si restul documentelor necesare sa fie printate, semnate de clienti si abia apoi trimise la respectiva firma, restul operatiunilor executandu-se online.

Imprumut rapid fara acte prin IFN

Sunt IFN-uri care lucreaza exclusiv online, iar ratele si dobanzile sunt achitate de catre clienti tot prin transfer online.

Concurenta intre aceste institutii financiare nebancare este foarte mare, atunci cand vine vorba de credite rapide, fiecare firma incercand sa-si atraga clientii prin diverse oferte. Astfel ca, rapiditatea si usurinta acordarii unui credit depinde foarte mult si de modul cum privesc solicitantii de credite respectivele oferte de creditare si tot ceea ce presupun ele in materie de suma imprumutata, ratele si dobanzile fixate, perioada de rambursare si costul efectiv al creditului.

Cu alte cuvinte, daca nu sunteti un inspaimantat al completarii formularelor online, puteti sa accesati fara probleme imprumuturi nebancare online, de pe site-urile institutiilor financiare nebancare specializate.

Bani imprumut fara acte prin aplicatia MobiloCredit

Cumparaturi online, imprumut online, livrare rapida – imprumut bani fara acte. Visul oricui, nu-i asa? Da, daca suntem atenti la costuri, sa nu ne indatoram prea tare, mai ales daca nu e neaparat necesar. Cele mai ieftine credite se acorda inca prin metodele clasice. Dar avantajele cererilor online sunt clare, mai ales daca nu locuiesti intr-un oras mare. Cum ar fi sa trebuiasca sa pierzi o zi intreaga si o caruta de bani pe transport doar ca sa depui cererea, apoi inca o zi la fel ca sa aduci actele solicitate suplimentar, si o a treia ca sa semnezi contractul si sa ridici suma imprumutata?

Dar ce am aratat pana aici nu este deloc ceva nou. Orice banca serioasa are acum o sectiune de internet banking, in care se pot inregstra inclusiv cereri de bani imprumut fara acte. Nu mai are sens sa spunem nici ca orice IFN specializat in imprumuturi rapide (adica imensa majoritate) are o importanta sectiune de credite online. Acum ne vom opri la ceva cu adevarat nou: imprumutul de bani online solicitat, acordat si administrat exclusiv cu telefonul mobil.

Stim ca si in metoda clasica se putea face totul online cu telefonul mobil – poza pe documente (nu scan), atasarea acestora la un email transmis societatii de credit, verificarea situatiilor si comunicarea prin email sau SMS. Dar ce este aici nou, si va prezentam acum, este aplicatia pentru imprumut bani online ce se instaleaza pe smartphone. Astfel veti avea totul organizat, fara sa se mai rataceasca mesajele societatii nebancare printre emailurile personale si notificarile de Facebook.

Orice notificare se transmite va fi vazuta imediat pe ecran direct din aplicatie, separat de orice alte mesaje, oricand vrei sa cauti o informatie (primita sau transmisa) legata de creditul tau, doar intri in aplicatie si ai totul in fata, simplu si organizat.

Avantaje aplicatie credite

imprumut bani fara acteCine poate sa aplice? Orice cetatean roman care are varsta este 24 de ani, castiga cel putin 700 lei net lunar, iar incasarea veniturilor se face intr-un cont bancar, are o adresa de email valida si un extras de cont de unde isi incaseaza veniturile. Acum banuiesc ca a mai ramas o singura intrebare: care este Institutia Financiara Nebancara care acorda un asemenea credit rapid direct pe smartphone, si de unde se instaleaza aplicatia aceasta. Simplu: imprumut bani online Mobilo Credit – Aplicatia Mobilo.

Cu aceasta aplcatie nu vei mai rata niciodata scadenta unei rate, nu vei uita niciodata sa trimiti urgent un raspuns sau vreun document solicitat. Va intrebati daca aceasta aplicatie costa bani? Nu, este gratuita si poate fi instalata de catre oricine.

Te gandesti ca poate telefonul tau nu este compatibil, sau nu va functiona? Orice telefon cu Android sau iOS poate rula fara probleme aplicatia aceasta. Sau poate crezi ca acest credit are dobanda mai mare decat altele? Nu, deloc: daca la primul imprumut primesti 500 lei, au de rambursat dupa 30 de zile suma totala de 650 lei.

Daca dorest mai multe detalii, poti urmari un foarte interesant documentar scurt despre imprumuturile online rapide ale acestei societati pe YouTube: Credit Rapid Mobilo Credit – Banii in 30 de minute – Dobanda Avantajoasa. Tot in acea pagina veti gasi si un foarte util tutorial poza CI Imprumut Mobilo Credit.

(sursa: https://consent.youtube.com/m?continue=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dl0ITuXYENec&gl=RO&m=0&pc=yt&uxe=23983172&hl=ro&src=1)

Pe scurt: Cum obtii un credit rapid online fara acte

In primul rand, trebuie Cartea de identitate (e bine sa aveti si o copie, sau pentru imprumuturile rapide online – cele mai rapide, in general, o copie scanata).

Apoi, nu strica sa aveti la indemana o factura de utilitati, ceva mai recenta (nu mai veche de 3 luni), si, de preferat, una la care sa nu aveti restante. Dovezi ale veniturilor… Desi multe dintre societatile care acorda imprumuturi rapide afirma ca nu solicita dovada de venit, de cele mai multe ori se ajunge oricum la o asemenea solicitare, chiar daca nu imediat.

4 comentarii la „Credit rapid online – bancar si nebancar”

 1. Tamac Petre

  daca nu am internet banking pot sa iau credit rapid de la bancile pe care le prezentati aici?

 2. Sinziana Popa

  de trei ori am incercat sa intru pe pagina de la idea bank, si la fel imi cere parola. de unde primesc parola?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *