Sari la conținut

Fonduri Proiecte

Cum va pot ajuta

Situatia economica si de viata a tuturor este unica si am in vedere acest lucru atunci cand ofer sfaturi – consultanta financiara si de credite. Consider ca serviciul personalizat este esential atunci cand se potrivesc clientii cu produsele si serviciile potrivite de sustinere financiara.

In calitate de consilier financiar si de credite, sunt dedicat sa aflu tot ce conteaza despre obiectivele tale personale. Impreuna le vom folosi pentru a construi un plan de sustinere financiara axat pe nevoile specifice si pe posibilitatile de rambursare in conditii de siguranta financiara.

Am inteles de la inceput ca cei care apeleaza la serviciile mele sunt in diferite etape ale vietii: s-ar putea sa cumparati o prima casa, sa finantati educatia copilului sau sa planificati pensia. Cred ca un plan de stabilitate financiara trebuie sa reflecte atent situatia personala sau de afaceri. Doar astfel va functiona pentru a evidentia produsele finantare care se potrivesc cel mai bine obiectivelor personale.

Dupa ce planul financiar adaptat la secificul personal va fi pus in aplicare, vom continua sa lucram impreuna pentru a examina realizarile in functie de obiectivele declarate si pentru a va asigura ca ramaneti intr-o situatie confortabila, ca totul merge mai departe conform planului.

Daca aveti vreodata intrebari despre planurile personale sau despre anumite produse financiare, contactati-ma. Vom stabili un timp pentru a discuta si pentru a va revizui nevoile si pentru a adresa orice intrebare. Contactati-ma astazi.

Viziunea mea este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii.

Cine sunt eu

Full Bio si Referinte la: About us.

Bachelor degree: Management-Marketing – Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University.

Fonduri Proiecte nationale: MFE.

Fonduri Proiecte internationale: EC FP4 si EC FP5.

Nota de final

Ma bazez mereu in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului