Sari la conținut

Cât durează un transfer bancar Revolut?

Actualizat pe aprilie 21, 2023

Ați efectuat vreodată un transfer internațional din contul dumneavoastră Revolut și v-ați întrebat cât timp va dura să ajungă? Cât durează un transfer bancar Revolut?

Dacă călătorești în străinătate, vei dori să știi cum să folosești Revolut pentru a trimite bani în altă țară. Sau poate că vrei doar să știi când vor ajunge banii tăi proprii dacă faci un transfer. În orice caz – și oricare ar fi întrebarea ta – iată ce trebuie să știi despre procesul de transfer.

În cât timp îmi intră banii? Care este durata unui transfer la Revolut?

Timpul necesar pentru un transfer depinde de suma care este mutată, de moneda transferată și de locația în care locuiește destinatarul. Transferurile către conturile bancare din Marea Britanie se efectuează aproape instantaneu, deoarece țara face parte din rețeaua SEPA.

Același lucru este valabil și dacă trimiteți bani către un alt utilizator Revolut din UE sau din zona SEPA – inclusiv pentru conturile si creditul Revolut România.

Revolut este un nou serviciu bancar revoluționar care permite utilizatorilor să efectueze plăți și transferuri bancare fără comisioane. Acesta se mândrește cu o interfață intuitivă și este folosit de peste 500.000 de clienți numai în Europa.

Serviciul oferă mai multe opțiuni pentru transferul de bani în și din contul Revolut al utilizatorului. De exemplu, utilizatorul poate transfera numerar direct din contul său bancar în contul Revolut, sau poate folosi un card bancar clasic pentru a transfera bani în contul Revolut.

Durata unui transfer Revolut depinde de mai mulți factori: dacă utilizatorul transferă fonduri dintr-un cont bancar sau de la o altă instituție financiară, în ce monedă transferă în sau din contul Revolut și din ce țară trimite fonduri.

Ce ar trebui să fac dacă un transfer nu îmi sosește în contul Revolut?

Atunci când un transfer nu ajunge în contul dumneavoastră Revolut, se întâmplă de obicei pentru că destinatarul nu a furnizat informațiile corecte. Pentru a verifica dacă acesta este cazul, ar trebui mai întâi să contactați destinatarul pentru a confirma că a primit plata dumneavoastră, apoi să completați pe website un formular pentru a solicita o investigație privind fondurile lipsă.

Dacă un transfer nu ajunge în contul tău Revolut, există câțiva pași pe care îi poți face pentru a rezolva problema.

 • Începeți prin a confirma informațiile despre destinatar
 • Asigurați-vă că aveți suficiente fonduri în contul dvs.
 • Dacă nu funcționează, contactați serviciul de asistență pentru clienți

În cele ce urmează sunt câteva măsuri de depanare pe care le puteți lua pentru a vă asigura că un transfer ajunge în contul dumneavoastră Revolut:

Verificați de două ori adresa de e-mail a destinatarului transferului – chiar dacă Revolut va trimite transferul automat, este o idee bună să verificați manual pentru a vă asigura că ați introdus adresa de e-mail corectă.

Asigurați-vă că aveți suficienți bani disponibili în cont – Revolut nu va putea finaliza cu succes un transfer dacă nu există suficiente fonduri în contul dvs.

Dacă nici după acești pași nu funcționează, vă rugăm să contactați Revolut și vor fi bucuroși să vă ajute să rezolvați problema!

Cum transfer bani în contul Revolut personal dintr-un alt cont?

Atunci când trimiteți bani în contul dumneavoastră Revolut dintr-un alt cont bancar, Revolut lucrează cu o combinație de rețele bancare și intermediari de plăți pentru a se asigura că banii ajung în contul dumneavoastră Revolut cât mai repede posibil.

Printre partenerii tehnologici ai Revolut se numără:

 • SWIFT: Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication este o rețea internațională de plăți care conectează bănci din întreaga lume.
 • SEPA: Zona unică de plăți în euro este sistemul de plăți al Uniunii Europene care vă permite să trimiteți și să primiți bani între statele membre ale UE.
 • NYCE: NYCE este acronimul de la New York Clearing House și este un serviciu de compensare care procesează plățile și le face mai rapide.

Chiar dacă lucrează atât de mulți parteneri tehnologici, transferul dvs. poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație. De ce? Pentru că băncile sunt închise în weekend și de sărbători!

Există și unele cazuri în care transferurile durează mai mult de 3 zile lucrătoare, cum ar fi atunci când:

 • Trimiți bani din altă țară
 • Contul tău Revolut a fost înghețat
 • Există probleme cu verificarea identității sau a informațiilor despre contul bancar

Revolut Transfer Internațional: Taxe, durată, limite

Atunci când efectuați un transfer către sau din contul dumneavoastră Revolut, aveți o mulțime de întrebări:

Este sigur? Cât durează? Ce ar trebui să fac dacă nu ajunge la destinație conform așteptărilor?

Ce comisioane va trebui să plătesc pentru o tranzacție prin Rervolut?

Transferul Internațional Revolut este o caracteristică relativ nouă. Serviciul vă oferă o serie de beneficii și vă ajută să economisiți bani la transferurile internaționale.

În aceast mini-ghid, vom discuta despre comisioanele, durata și limitele transferului internațional Revolut. De asemenea, vom discuta despre cum să utilizați serviciul și pe ce dispozitive este acceptat.

Transferul internațional Revolut vă permite să trimiteți bani în orice monedă doriți către orice alt utilizator Revolut, oriunde în lume. Acest lucru este deosebit de util dacă călătoriți sau vă mutați în străinătate sau dacă trimiteți bani din Marea Britanie în SUA.

Cât durează un transfer Revolut?

Comisioanele încep de la 1 dolar plus 3% din suma transferului, cu o limită zilnică de 25 de dolari pentru transferurile de ieșire. Timpul necesar pentru ca banii să fie transferați depinde de distanța la care se află destinatarul din Marea Britanie.

Cu cât este mai departe, cu atât durează mai mult. Puteți trimite doar până la 500 de dolari pe zi și 5.000 de dolari pe lună (mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor).

Utilizarea acestui serviciu este gratuită pentru transferuri de până la 1.000.000 de lire sterline și are un comision fix de 0,5% pentru sume mai mari de 1.000.001 lire sterline. Cea mai lungă perioadă de timp în care puteți avea un transfer internațional în așteptare este de 30 de zile, iar cea mai scurtă perioadă de timp este de 10 secunde.

Cât costă un transfer prin Revolut?

Revolut nu percepe comisioane mari pentru transferurile internaționale, iar serviciul lor este rapid și fiabil. Revolut percepe un comision fix de 6,50 dolari pentru orice transfer mai mic de 10.000 de dolari. Suma percepută este aceeași, indiferent de mărimea transferului.

În plus față de această taxă, destinatarul trebuie să plătească o taxă pentru a primi bani de la Revolut: 0,5% dacă se află în Uniunea Europeană și 1% dacă se află în afara Europei. Cu toate acestea, nu există nicio limită privind suma de bani care poate fi trimisă deodată; Revolut nu impune nicio restricție privind suma pe care o puteți trimite, atât timp cât aveți suficiente fonduri în cont.

Ce sume pot trimite sau primi prin Revolut?

Suma care poate fi transferată este limitată de suma din contul tău Revolut și de comisioanele de tranzacție percepute de banca ta.

De exemplu, dacă aveți 1.000 de dolari în cont și încercați să trimiteți 2.000 de dolari unei persoane de pe un alt continent, veți putea trimite doar 2.000 de dolari, deoarece cealaltă bancă va respinge plata ca fiind un transfer internațional și va percepe o rată mai mare decât de obicei.

De asemenea, destinatarul trebuie să plătească un comision pentru a primi banii de la Revolut în contul său bancar (comisionul depinde de locul în care locuiește), așa că nu va primi toți banii, dar comisioanele sunt mici, mult sub ce percep de alti procesatori (cum ar fi PayPal sau Western Union).

(Oferta vizualizata de catre 7.427 vizitatori - WebberZone stats)

7 comentarii la „Cât durează un transfer bancar Revolut?”

 1. Ionut Florescu

  De ce la transferul din first bank în revolut mi se percepe un comision de 1.017 ca și când as cumpăra leu cu lei la curs valutar?

 2. SERBAN CLAUDIU MARIAN

  de ce intra bani asa greu a trecut 8 zile si nu a intrat bani

 3. Vasiliu alina

  am facut un transfer de 9000 de euro acum o saptamana,din contul Revolut intr un cont bancar personal, nu i am primit in cont nici acum , si nici pe Revolut nu s-au intors ,ce se intpla?
  ce trebuie sa fac sa primesc bani ?
  unde pot verifica unde sunt bani?

 4. am declarat numărul de card unde sa mi trimisi bani .cit timp dureaza ca suma sa figureze in cont ?Mentioned ca bani vin din SUA

 5. Veronica

  dece imi apare in asteptare un tranfer de 3 zile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului