Finantari urgente Patria Bank

Actualizat pe mai 25, 2021

Cea mai vasta oferta de credite rapide, carduri si finantarea investitiilor pentru persoane fizice, agricultori si mici afaceri personale

Avantajele unui credit rapid – DAE Patria Bank

 • intre 1500 si 6999 lei, pe maxim 3 ani;
 • dobanda standard: fixa 17% pe an;
 • reducere dobanda 1.75% daca optezi pentru incasarea veniturilor in cont Patria Bank;
 • alta reducere, de 1.5%, daca instoricul platiratelor este bun (credite finalizate de curand, fara restante, fara intarzieri la plati).

Criterii de acordare – Detalii Patria Bank

Poti apela la un credit rapid Patria Imediat daca ai un venit minim incepand de la un nivel foarte mic, dar, fara discutie, suma maxima pe care o poti lua credit cu salariul minim pe economie nu va fi foarte mare (foarte posibil ca nu vi se va permite o rata lunara mai mare de 125 lei). Pentru cei cu venituri salariale sau din pensii nu mai este necesara adeverinta de venit – buletinul (cartea) de identitate fiind suficiente.

Reguli creditare Patria Bank:

 • minim 21 de ani;
 • maxim 75 de ani pentru clientii care opteaza pentru asigurarea Patria Protect (fara asigurare – maxim 65 de ani barbati / 63 de ani femei);
 • venitul minim acceptat: minim 500 lei pentru clientii care obtin venituri din pensii sau care locuiesc in mediul rural, SAU minim 1.000 lei pentru clientii care locuiesc in mediul urban si nu obtin venituri din pensii;
 • venituri acceptate: salarii (inclusiv bonusuri, comisioane, sporuri, diurne, ore suplimentare, norma de hrana sau bonuri de masa), pensii pentru limita de varsta sau anticipata, profesii liberale, cesiunea drepturilor de autor, contracte de management.

In situatia neplacuta in care nu va incadrati in categoriile acceptate pentru un imprumut rapid fara acte, si este necesar sa prezentati documente suplimentare care sa ateste veniturile, nu strica sa descarcati si sa verificati cele doua documente necesare:

Cum soliciți un împrumut rapid la Patria Bank?

Daca decizi sa apelezi la creditul rapid de nevoi personale Patria Imediat cu DOBANDA FIXA si REDUCERI PROMOTIONALE, vei obtine cel tarziu a doua zi suma dorita chiar daca veniturile tale incep de la doar 500 lei. Pentru acest credit rapid (Credit Patria Imediat), raspunsul este acordat in regim special, cererea fiind procesata in cel mult 24 de ore de la depunere.

Alte oferte simulare

 • Credite rapide Mobilo Credit

  Instaleaza aplicatia de credite online direct de pe telefon a Mobilo Credit, si vezi cat de usor este sa obtii un credit INSTANT.
 • Credite rapide Banca Transilvania

  Esti client Banca Transilvania si ai un cont de Internet Banking? Hai sa vezi cat de usor poti primi imprumutul.
 • Credite rapide Idea Bank

  Cel mai simplu si mai ieftin credit rapid online bancar din Romania, de la cea mai banca unde totul de obicei dureaza mult.
 • Credite rapide Ocean Credit

  Cea mai rapida societate financiara: doar aici gasesti un imprumut rapid Ocean Credit cu acordare direct pe card in cel mai scurt timp.
 • Credite rapide ING Bank

  ING credit de nevoi personale rapid, in lei cu dobanda fixa, acordat simplu si repede, venit minim acceptat la nivelul minim.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *