Sari la conținut

Accesare credite pentru firme noi

Actualizat pe iunie 1, 2023

Aveți nevoie de finanțare pentru afacerea dumneavoastră? Sau sunteți un antreprenor care dorește înființarea unei firme? Dacă da, trebuie să știți că nu este un proces ușor. Cu toate acestea, avem vești bune: suntem aici pentru a vă ajuta!

Credite firme noi înființate (fără activitate)

Companiile noi întâmpină dificultăți la început, deoarece nu au date anterioare care să le susțină operațiunile. Prin urmare, solicitarea de credite bancare poate fi deosebit de dificilă, mai ales dacă nu există încă nicio activitate.

Mulți oameni cred de obicei că, dacă încep o afacere fără experiență anterioară, atunci instituțiile financiare cu siguranță nu vor acorda credite. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Băncile și alte organizații financiare sunt, de fapt, dornice să își dezvolte portofoliul de clienți cu noi companii care sunt în ascensiune sau poate că acum sunt pregătite pentru expunerea în cadrul pieței.

Totusi, este dificil pentru o afacere nouă să obțină credite bancare din cauza lipsei de activitate. Cele mai multe împrumuturi bancare sunt disponibile pentru companiile care au fost deschise de cel puțin 6 luni și care au dosare care demonstrează capacitatea de rambursare.

Pentru ca o afacere cu adevarat nouă să poată obșine un credit, este în general necesar ca propriearul acesteia să dovedească faptul că are capacitatea de a o transforma într-un succes. Iar uneori, i se cere acestuia să garanteze personal, cu bunuri sau proprietăți.

Un aspect foarte interesant aici – deși în linii mari, obțineți un asemenea credit mai mult ca o persoană fizică, actele făcându-se pe firmă nu se aplică regulile de calcul grad de îndatorare.

Accesul la un împrumut negarantat, fără garanții și fără costuri recurente

Este obișnuit ca întreprinderile noi să aibă nevoie de un împrumut pentru a porni la drum. Cu toate acestea, asigurarea finanțării poate fi dificilă pentru întreprinderile nou înființate din cauza lipsei de garanții și a lipsei de istoric de credit. O serie de factori contribuie la această dificultate în obținerea finanțării, printre care:

 • Mărimea și vechimea afacerii dvs.
 • Dacă sunteți sau nu în măsură să obțineți deja un împrumut SBA de la o bancă
 • Cât de mult flux de numerar are afacerea dvs.

Valoarea maximă a finanțării autorizate

Valoarea maximă a finanțării autorizate este de 2 000 000 de euro.

Valoarea minimă a unei cereri de finanțare este de 10 000 de euro.

Rata dobânzii: 4% / an (rata dobânzii poate fi ușor mai mare în unele cazuri).

Comision de administrare: 1%.

Puteți obține un împrumut pe o perioadă de până la 5 ani

Puteți obține un împrumut pe o perioadă de până la 5 ani. Perioada maximă de împrumut este de 5 ani. Perioada minimă de împrumut este de 1 an. Suma maximă de finanțare autorizată este de 2 000 000 EUR. Valoarea minimă a finanțării este de 10.000 EUR

Linie credit persoane juridice

Împrumuturi corporative negarantate

Acestea sunt linii de credit negarantate pentru persoanele juridice, care pot fi utilizate de către companie pentru a acoperi nevoile de capital de lucru sau pentru a plăti datoriile.

Valoarea împrumutului este de obicei de 25% din capitalul propriu al companiei și este subscrisă pe baza performanțelor financiare ale acesteia.

Linie de credit pentru persoane juridice

Creditele IFN pentru persoane juridice (IFN) sunt concepute pentru a ajuta companiile care au fluxuri mari de numerar, dar care au acces redus la opțiunile de finanțare tradiționale din cauza lipsei de acoperire colaterală.

Ca alternativă la împrumuturile pentru fluxul de numerar, aceste linii de credit oferă finanțare pentru achizițiile efectuate folosind drept garanție conturile de încasat (RA), stocurile sau alte active.

Totuși, spre deosebire de produsele de creditare convenționale, o linie IFN nu va necesita o garanție reală asupra activelor afacerii dumneavoastră; în schimb, vă permite accesul în orice moment până la data de expirare, de obicei trei ani de la emitere, cu excepția cazului în care toate părțile implicate convin altfel.

Facilități de capital de lucru

Acestea sunt împrumuturi pe termen scurt oferite de bănci și alte instituții financiare pe baza plăților viitoare primite de la clienți care plătesc deja astăzi facturile respective.

Garantarea cu Proprietate imobiliară – în mod normal se referă la proprietatea asupra terenurilor, dar poate include și alte tipuri, cum ar fi clădiri sau utilaje utilizate în proiecte de dezvoltare imobiliară, în cazul în care nu există încă un flux de venituri generate.

Credite auto persoane juridice

Detaliile specifice includ:

 • Valoarea împrumutului.
 • Durata împrumutului.
 • Rata dobânzii.
 • Taxele și costurile asociate cu obținerea unei linii de credit sau a unui împrumut auto, inclusiv:
 • comisionul de solicitare/procesare – de obicei între 50 și 100 de dolari.
 • comisioanele de inițiere a împrumutului – de obicei între 1% și 3% din suma totală împrumutată (este posibil ca unii creditori să nu perceapă aceste comisioane)

Condiții pentru obținerea unui împrumut auto:

Cerințele privind solvabilitatea variază în funcție de creditor și de tipul de împrumut, dar, în general, includ o cerință minimă de punctaj FICO, precum și dovada că aveți un venit de muncă suficient pentru a efectua plățile la timp în fiecare lună, cu cel puțin trei luni înainte (de exemplu, dacă începeți să lucrați la 1 martie, dovada ar fi că veți avea venituri din muncă de la 1 februarie până la 31 martie).

De asemenea, vi se poate cere să furnizați informații suplimentare, cum ar fi extrase de cont bancar care să demonstreze că soldurile conturilor de economii sau de cecuri sunt suficiente pentru a acoperi plățile lunare

Leasing auto persoane juridice

Valoarea împrumutului este determinată de nevoile împrumutatului și de suma pe care acesta o poate rambursa. Rata dobânzii percepută la împrumut va depinde de tipul de împrumut, precum și de durata acestuia. De exemplu, un contract de leasing auto poate avea rate mai mari decât alte tipuri de contracte, deoarece necesită mai multe documente și verificări înainte de a fi aprobat.

Durata contractului de leasing auto are, de asemenea, un impact asupra sumei pe care o veți plăti ca dobândă: dacă intenționați să vă păstrați vehiculul mai mult de cinci ani, atunci ar putea fi mai avantajos să semnați un acord pe termen mai lung decât să optați pentru un contract după doar trei luni (când mulți oameni își returnează vehiculele).

Comisionul de administrare variază foarte mult în funcție de tipul de entitate comercială cu care solicitați această finanțare – de exemplu, ar putea varia între 1% și 3% pe lună în medie, dar ar putea crește și mai mult în funcție de cât de mulți bani sunt necesari în general.”

De reținut: Condițiile de obținere a unui împrumut pentru firme noi

De reținut: Condiții pentru obținerea unui împrumut pentru o persoană juridică

Valoarea minimă a finanțării este de 10.000 EUR. Valoarea maximă a finanțării este de 2 milioane de euro. Rata dobânzii este de 4% pe an. Comisionul de administrare este de 1%. Primirea banilor în cont în termen de 24 de ore de la aprobare

În concluzie, este important de știut că împrumutul este disponibil pentru împrumuturi de până la 2.000.000 de euro. Această sumă maximă poate fi utilizată pentru orice tip de activitate comercială. Perioada de rambursare poate fi cuprinsă între trei și cinci ani, cu o rată fixă a dobânzii de la 1% pe lună (12% rata anuală efectivă). În plus, nu există costuri recurente asociate cu acest produs, astfel încât nu aveți alte cheltuieli, cum ar fi comisioane sau taxe percepute în fiecare lună de bănci sau alte instituții financiare.

(Oferta vizualizata de catre 1.194 vizitatori - WebberZone stats)

13 comentarii la „Accesare credite pentru firme noi”

 1. Stumidan

  buna ziua, sant interesat de un credit sau linie de credit pentru o firma infiintata in iulie 2023

 2. Mocanu Alina

  Buna ziua,as dori un credit sau linie de credit,sunt firma nou infiintata.
  Va rog sa- mi dati mai multe detalii.

  Multumesc frumos!

 3. Popescu Cezar Adrian

  Buna ziua! Pot face un credit sau Leasing pe firma nou înființata fără activitate, deocamdată ? Multumesc

 4. Radu Alina Daniela

  Bună ziua m ar intetesa dacă pot obține un credit pt capital de lucru sau investiți pt un Srl deschis in Noiembrie 2022. Mulțumesc.

 5. Stoenica Magdalena

  un credit pe firma fara activitate momentan

 6. Orzan stefan

  bună ziua , doresc un credit de investitii pentru infrastructura și suprastructura unei spalatorii auto self service, firma fiind nou înființată.
  multumesc

 7. Voiculescu

  Buna ziua, aș dori un credit pentru capital de lucru sau investiții, pentru un srl înființată în decembrie.
  mulțumesc

 8. Grigore Constantin Marian

  bună ziua m-ar interesa si pe mine un credit pentru firmă nouă inființată fără activitate momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului