Sari la conținut

Carduri de credit cu bani pe ele

Actualizat pe aprilie 21, 2023

Știți deja că cardurile de credit pot fi instrumente excelente pentru a construi un credit și a câștiga recompense. Dar știați că există unele carduri de credit care vă oferă bani gratis?

Este adevărat – există mai multe opțiuni disponibile pentru consumatorii care doresc să se obișnuiască să cheltuiască cu un scop. Iată care sunt alegerile noastre de top pentru a obține bani înapoi prin intermediul cardului dvs:

Carduri de credit cu bani pe ele (gratis)

Un card de credit cu bani pe el este un card de credit cu recompense cash-back pe care îl puteți încărca cu banii dumneavoastră. Apoi cheltuiți suma respectivă de bani, iar banca vă oferă o recompensă pentru utilizarea produsului său (primiți puncte sau mile sau alte recompense).

Cele mai bune carduri de credit cu bani pe ele sunt cele în care poți primi cadouri gratuite dacă te înscrii pe card. Așa este! Vei primi obiecte gratuite, cum ar fi laptopuri, telefoane, televizoare și multe altele, doar dacă te înscrii pe unele carduri.

American Express Platinum

 • American Express Platinum
 • $200 credit anual Uber
 • 200 $ credit anual pentru taxe de călătorie aeriană
 • 100 de credite pentru taxa Global Entry
 • 100 de credite pentru taxa TSA PreCheck

Cardul Capital One Venture

Cardul Capital One Venture este o altă opțiune excelentă pentru a obține zboruri gratuite. Veți câștiga 2 mile pentru fiecare dolar cheltuit cu cardul și nu există date de interdicție sau limite la numărul de puncte pe care le puteți câștiga. Singurul dezavantaj este că nu există un bonus de înscriere, așa că acest card nu este o afacere la fel de bună dacă sunteți la început de drum.

Cu toate acestea, dacă aveți deja alte carduri Capital One și doriți o nouă modalitate de a obține zboruri gratuite cu soldul de recompense existent (sau doriți să acumulați mai multe), atunci acesta ar putea fi o alegere bună!

Cardul Bank of America Alaska Airlines Visa Signature

Acest card este o alegere bună dacă sunteți loial companiei Alaska Airlines și partenerilor săi. Câștigă 40.000 de mile bonus după ce cheltuiți 1.000 de dolari în cumpărături în primele 90 de zile de la deschiderea contului – suficient pentru un bilet dus-întors. În plus, câștigați 2 mile la fiecare dolar cheltuit pentru achizițiile Alaska Airlines și 1 milă la fiecare dolar cheltuit pentru toate celelalte achiziții.

Este, de asemenea, unul dintre puținele carduri care oferă răscumpărări nelimitate de călătorii cu premii (adică, fără date de interdicție sau restricții de locuri) în anumite perioade ale anului. În cele din urmă, acest card nu are comisioane de tranzacționare în străinătate pentru călătoriile internaționale în străinătate – o caracteristică obișnuită în rândul cardurilor de cashback, dar mai puțin obișnuită în cazul cardurilor de recompensă de călătorie precum acesta.

Citi AAdvantage Executive World Elite Mastercard

Acest card este un alt card care vă oferă posibilitatea de a câștiga bagaje înregistrate gratuit și un bonus de înscriere. De asemenea, nu are comisioane pentru tranzacțiile externe, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi pentru cumpărături în străinătate fără a plăti în plus. Dacă locuiți în apropierea unui aeroport, aceasta ar putea fi o opțiune bună dacă doriți să profitați de beneficiul bagajelor înregistrate gratuit.

Citi AAdvantage Executive World Elite Mastercard vine, de asemenea, cu unele avantaje, cum ar fi lipsa taxei anuale și a taxei de înscriere – o raritate în rândul cardurilor de credit. Ca un stimulent suplimentar, veți primi 10.000 de mile bonus după prima dumneavoastră achiziție cu acest card (care valorează 100 de dolari în călătorii).

De reținut: Există mai multe carduri de credit care vă oferă bani gratis.

Există mai multe carduri de credit care vă oferă bani gratis. Iată câteva dintre cele mai bune:

 • Chase Freedom Unlimited. Acest card oferă 1,5 la sută înapoi în numerar la toate achizițiile și un 1,5 la sută nelimitat înapoi în numerar (fără plafon) atunci când este răscumpărat pentru călătorii prin Chase Ultimate Rewards. Taxa anuală este de 0 dolari pentru primul an, apoi 150 de dolari după aceea.
 • Capital One Quicksilver Cash Rewards Card (vezi). Acest card oferă recompense nelimitate de 1,5% cash-back la toate achizițiile, fără categorii rotative sau înscrieri necesare pentru a obține recompense bonus! Există, de asemenea, un bonus de înscriere: 100 $ bonus cash back după ce cheltuiți 500 $ în primele 3 luni de la deschiderea contului – aceasta este o recompensă în valoare de până la 200 $! Puteți aplica aici: https://www.capitalone360cardsuite/applynow/.

Concluzii

Este important de reținut că aceste carduri sunt gratuite doar dacă le folosiți în mod responsabil. Dacă nu vă achitați soldul în fiecare lună, rata dobânzii este de aproximativ 23%. Așadar, înainte de a solicita un card de credit cu recompense, asigurați-vă că utilizați cardul doar pentru cumpărături mici, până când sunteți sigur de capacitatea dumneavoastră de a-l achita integral.

Pentru final, păstrăm o veste bună – noutatea absolută a anului 2022: posesorii de carduri Revolut pot acum beneficia de un nou serviciu, mult așteptat: Împrumutul rapid Revolut!

(Oferta vizualizata de catre 727 vizitatori - WebberZone stats)

9 comentarii la „Carduri de credit cu bani pe ele”

 1. Lautaru Ionel valentin

  sunt an Germania și nu am bani să Ami anchiriez o garsonieră

 2. Adina Ifrim

  Ași dori un card de credit se poate ?

 3. Amalia

  dacă se poate sa primesc un card de credit sa fac cumpărături la copii,sunt mama a 3 copii și nu am bani de cumparaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului