Sari la conținut

Credit 2 ore ING Bank

Actualizat pe mai 5, 2023

ING credit de nevoi personale rapid, in lei cu dobanda fixa, acordat simplu si repede, venit minim acceptat la minimul pe economie

Avantajele unui credit rapid – Dobânzi ING Bank

 • 200 lei comision analiza cerere, platibil doar daca primiti imprumutul;
 • dobanda speciala, incepand de la 10.99% pe an. Daca incasati salariul (sau pensia) la ING, sau decideti sa o faceti de la aprobarea creditului, dobanda va incepe de la 9.99% pe an, iar daca incheiati si o asigurare de viata si de somaj, dobanda devine spectaculoasa: 8.99% pe an (platile la asigurare nu sunt incluse in analiza);
 • suma maxima ce poate fi imprumutata este de 90000 lei.

Ai o dobanda mai mica decat dobanda standard daca inchei asigurare de viata de grup si:

 • primestii salariul la ING Bank, sau
 • iei creditul pe o perioada mai scurta, intre unul si maxim 3 ani, sau
 • esti clientul bancii de cel putin un an

ING se gaseste de asemenea pe lista scurta de banci care acorda credite fara carte de munca.

Criterii de acordare – Cerinte ING Bank

La ING, nici macar nu vorbim de restrictii, ci doar, cel mult, de modalitati diferite de aplicare in functie de relatia anterioara. Esti client ING – click in ING Home’Bank, cateva formulare, si gata, ai primit creditul rapid deja, banii sunt in cont, te astepta sa faci ceva bun cu ei.

Nu esti client ING? Eh, asta e, ai de facut un drum. Mergi oricand in orice ING Office, cu actul de dientitate, nu te intereseaza documentele de venit, nici macar nu trebuie sa ai un pix la tine. Daca esti salariat sau pensionar, primesti aprobarea in cateva minute – o singura vizita la banca.

Cum soliciți un împrumut rapid ING Bank

Acest imprumut online bancar pentru nevoi personale se acorda imediat, pe loc, fara adeverinta de salariu, fara fisa fiscala, fara extras de cont de la alte institutii financiare. Singura regula valabila: sa ai venituri permanente, adica sa fii salariat sau pensionar – astfel incat veniturile tale reale sa fie “vizibile” direct prin intermediul bazelor de date de la ANAF, unde se declara lunar aceste tipuri de venituri.

Se poate si mai repede de atat? Desigur, daca ai insipratia sa fii deja clientul bancii, incluziv pe serviciul de Internet Banking ING. In cazul acesta, poti realiza intreaga procedura 100% online: intri in Home’Bank, completezi o cerere de credit. Dupa aceasta, astepti cateva minute pentru verificare (un angajat al ING trebuie sa verifice manual in baza de date ANAF, asta este tot), apoi semnezi electronic contractul si gata, banii sunt instant in cont.

Ca o situatie aparte, poti sa fii client ING, dar fara abonament la Home’Bank, caz in care trebuie sa mergi la un sediu ING, unde insa ai maxim 3 minute treaba pana sa primesti banii.

Ce se intampla daca nu esti in prealabil clientul bancii, mai primesti atat de rapid acest credit? Desigur, procedura este aceeasi, mergi doar cu buletinul de identitate la orice sediu al bancii, semnezi o cerere, ai cateva mici proceduri in plus fata de clientii existenti (deschidere cont, semnatura pe cateva acorduri de prelucrare a datelor personale etc), dar tot imediat pleci cu banii.

Comisioane percepute de ING Bank

 • 0 lei taxe pentru deschiderea si administrarea contului curent in lei cu card atasat ING Card complet, pachet ce se deschide pentru acordarea creditului
 • 105 lei comision de analiza dosar (se percepe doar in cazul acordarii creditului)
 • 1% din valoarea creditului comision de administrare credit (se plateste o singura data, in momentul acordarii creditului)
 • Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau respectiv 1% din creditul rambursat anticipat, daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica, respectiv mai mare de 1 an

Co-debitor? Poti aplica impreuna cu o alta persoana pentru credit: sot/sotie, mama / tata, fiu / fiica, frate / sora, matusa / unchi (frate / sora a parintilor), nepoata / nepot (de unchi), iubit/iubita, bunica/bunic, nepoata/nepot (fiica/fiul copilului). Co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate: varsta, vechime in munca, vechime la actualul angajator, tip de venit.

Păreri și review-uri despre creditele și serviciile ING Bank

ING Bank România este una dintre cele mai mari bănci din România și oferă o gamă variată de servicii financiare, inclusiv credite. Prin cercetarea de pe internet și din postările de pe rețelele de socializare, am găsit diverse opinii și comentarii legate de serviciile oferite de ING Bank România.

Majoritatea utilizatorilor sunt mulțumiți de serviciile oferite de ING Bank, evidențiind atât calitatea serviciilor, cât și promptitudinea și eficiența angajaților băncii. Unii utilizatori au afirmat că procesul de acordare a creditelor se desfășoară rapid și fără probleme majore, iar comisioanele practicate de bancă sunt rezonabile.

De asemenea, utilizatorii au apreciat și serviciile online ale ING Bank, care sunt intuitive și ușor de folosit. Aceștia au menționat că pot gestiona conturile și plățile fără a fi nevoiți să meargă la bancă, ceea ce le oferă o mare flexibilitate.

Cu toate acestea, am întâlnit și opinii negative legate de ING Bank, care se referă în special la dificultățile întâmpinate în obținerea unui credit și la costurile ridicate ale creditelor. Unii utilizatori s-au plâns de faptul că procesul de acordare a creditului a fost foarte anevoios și de întârzierile în obținerea aprobării. De asemenea, au menționat și comisioanele mari practicate de bancă, care pot fi un dezavantaj pentru unii utilizatori.

Câteva exemple concrete de opinii și comentarii de pe internet legate de serviciile oferite de ING Bank sunt:

 • “Am avut o experiență foarte bună cu ING Bank când am aplicat pentru un credit. Procesul a fost rapid și eficient, iar comisioanele practicate de bancă au fost rezonabile.” – Ioana Popescu, Facebook
 • “ING Bank oferă cele mai bune servicii online dintre toate băncile din România. Pot plăti facturile și pot face alte tranzacții fără să fie nevoie să merg la bancă.” – Alexandru Ionescu, Twitter
 • “Am încercat să obțin un credit de la ING Bank și am fost foarte dezamăgit. Procesul a fost foarte anevoios și am întâmpinat multe dificultăți în obținerea aprobării.” – Maria Popa, Trustpilot
 • “ING Bank este o bancă foarte bună, dar creditele lor sunt prea scumpe. Am găsit alte opțiuni mai avantajoase din punct de vedere al costurilor.” – Ion Andrei, Google Reviews

În general, ING Bank România primește recenzii pozitive și este considerată o bancă bună de către majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, costurile ridicate ale creditelor pot fi un dezavantaj pentru unii utilizatori, iar procesul de obținere a unui credit poate fi dificil în unele cazuri. În orice caz, aceste opinii și comentarii pot fi utile pentru cei care sunt interesați să afle mai multe despre serviciile oferite de ING Bank România și pot ajuta la luarea unei decizii informate atunci când vine vorba de alegerea unei bănci sau a unui credit potrivit.

În concluzie, ING Bank România este o bancă cu o reputație bună în rândul utilizatorilor, oferind o gamă variată de servicii financiare și fiind apreciată pentru calitatea și eficiența serviciilor oferite.

Alte oferte de credit complementare sau asemănătoare celor de la ING

 • Credite rapide Mobilo Credit

  Instaleaza aplicatia de credite online direct de pe telefon a Mobilo Credit, si vezi cat de usor este sa obtii un credit INSTANT.
 • Credite rapide Patria Bank

  Cea mai vasta oferta de credite rapide, carduri si finantarea investitiilor pentru persoane fizice, agricultori si mici afaceri personale.
 • Credite rapide Banca Transilvania

  Esti client Banca Transilvania si ai un cont de Internet Banking? Hai sa vezi cat de usor poti primi imprumutul.
 • Credite rapide Idea Bank

  Cel mai simplu si mai ieftin credit rapid online bancar din Romania, de la cea mai banca unde totul de obicei dureaza mult.
 • Credite rapide Ocean Credit

  Cea mai rapida societate financiara: doar aici gasesti un imprumut rapid Ocean Credit cu acordare direct pe card in cel mai scurt timp.
(Oferta vizualizata de catre 321 vizitatori - WebberZone stats)

4 comentarii la „Credit 2 ore ING Bank”

 1. GĂINĂ MARIUS IULIAN

  sunt interesat de un împrumut bancar

 2. GĂINĂ MARIUS IULIAN

  bună ziua sunt interesat de un împrumut doar ca nu sunt angajat în țară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului