Sari la conținut

Imprumuturi rapide Caras-Severin

Actualizat pe mai 24, 2021

Adresele societatilor nebancare din Resita si din intreg judetul Caras-Severin care ofera imprumuturi rapide si credite nebancare rapide – Credite nebancare rapide Resita – Caras-Severin

Credite nebancare rapide Resita – Caras-Severin

Credite nebancare in Resita si judetul Caras-Severin

Creditele nebancare au devenit principala sursa de finantare a nevoilor stringente ale locuitorilor Municipiului Resita. Situatia este identica de fapt pentru toti locuitorii Judetului Caras Severin.

Micile datorii se aduna, devin mari. Intretinerea la bloc, factura la curent, lemnele de iarna.. bani, bani si iar bani. Ce facem cand nu-i avem la timp pe toti? Ati incercat sa mergeti la o banca sa spuneti ca aveti nevoie de bani pentru restanta la facturi? Nu va da nimeni nimic.

Atunci, solutia, cum am spus din inceput, raman aceste credite nebancare.

Un credit cu buletinul nu mai este aproape deloc acelasi lucru cu ce insemna asta acum 10-12 ani. Raman comoditatea, lejeritatea in accesare, dar si o parte din riscurile de cost excesiv in zona creditelor nebancare – Credit doar cu buletinul.

Resita nu este un oras mare, nici Caras Severin nu este cel mai bogat judet din Romania. V-ati astepta sa fie o puzderie de IFN-uri totusi? Ei bine, adica ei rau.. nu sunt decat cateva. Aveti mai jos lista lor completa. Dar exista multe altele – care, desi nu au sediul central aici, au totusi birouri sau puncte de lucru.

Si mai este cale: online-ul. Toate IFN-urile importante pot fi accesate din Resita si din celelalte localitati ale judetului prin simple formulare online. Va dam si pentru acestea adresele aici, mai jos.

IFN-uri cu sediul central in judet:

CAPA FINANCE INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA S.A., nr. reg. BNR: 207, -, Resita, Judetul Caras-severin, domeniu de activitate: imprumuturi IFN si credite de nevoi personale.

SKY MOTORS IFN S.A., nr. reg. BNR: 659, Str. REPUBLICII Nr. 40, Otelu Rosu, Judetul Caras-severin, la dispozitie pentru credite rapide si imprumuturi de bani.

BT DIRECT IFN S.A., nr. reg. BNR: 732, Str. TRANDAFIRILOR Nr. 62A, Baile-herculane, Judetul Caras-severin, specializata in imprumuturi si credite de nevoi personale.

RALFI IFN S.A., nr. reg. BNR: 849, Str. VASILE ALECSANDRI Nr. 12, Caransebes, Judetul Caras-severin, expert pentru credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

EUROPOL IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 7297, Str. POTOCULUI Nr. 11, Caransebes, Judetul Caras-severin, cu specific de credite nebancare si imprumuturi de bani.

Ar mai exista o solutie, dar nu este cea mai rapida, si presupune pregatirea din vreme. Dar cand discutam de cheltuielile de iarna, nu e normal sa le pregatim inca de primavara? Solutia ar fi sa cotizati la o Casa de Ajutor Reciproc. Cotizatiile nu sunt nici taxe, nici plata unor servicii, cu acumularea de capital – acele sume raman ale voastre, si aduna dobanda. Dar cel mai important, la CAR se obtin cele mai bune imprumuturi: credite Casa de Ajutor Reciproc!

(Oferta vizualizata de catre 223 vizitatori - WebberZone stats)

3 comentarii la „Imprumuturi rapide Caras-Severin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului