Sari la conținut

Imprumut doar cu buletinul

Actualizat pe februarie 24, 2022

Prin FondPro gasesti cele mai rapide credite instant doar cu buletinul:

 • cea mai buna dobanda – alegem cu atentie dintre absolut toate ofertele
 • cel mai urgent imprumut rapid cu buletinul: 15 minute;
 • cel mai avantajos: 2 ore;
 • cel mai ieftin: 24 de ore.

Am analizat pentru dumneavoastra cele mai serioase oferte ale bancilor. Am trecut apoi in revista ofertele celorlalte institutii financiare. Am descris apoi o categorie foarte putin luata in serios: avantajele unui broker de credite. Ce cautam? Conditiile cele mai bune pentru acordarea de credite bancare si nebancare rapide doar cu buletinul valabile pentru anul 2022. Iar la final, am spicuit din mesajele primite de-a lungul anilor parerile cele mai interesante despre acest tip de credite.

Vreti sa treceti direct sa comparati diferitele oferte? Mai bine analizati mai intai daca va permiteti un asemenea imprumut. Haideti sa analizam impreuna caracteristicile specifice unui credit doar cu buletinul. Asa veti afla care sunt lucrurile bune, dar mai ales – care sunt riscurile la care va puteti expune.

Acum, direct – ofertele pe scurt:

 • Credit rapid doar cu buletinul aprobat in cel mult 2 ore;
 • Credit doar cu buletinul cu acordarea in 15 minute de la aprobare;
 • Imprumut rapid cu buletinul bancar – broker / no-broker;
 • Credit nebancar doar cu buletinul.

Cerere credit doar cu buletinul

Incepem prin a descrie cum puteti obtine asemenea credite cu buletinul. Da, se poate si asa ceva, fie credit nevoi personale, fie card de credit. Buletinul de identitate si o simpla cerere direct in magazin sau la orice sucursala, apoi banca verifica singura datele, si gata. Ce este gata?

Un imprumut rapid cu buletinul si virarea sumei in contul tau bancar. Sau un card de credit, cu care poti cumpara in rate din magazinele partenere sau scoate bani de la bancomat, de oriunde.

Creditele rapide cu buletinul pot fi facute online sau direct la ghiseu. Vechea forma de “Credit doar cu buletinul direct in magazine” a disparut in parte, pentru ca BNR a interzis acordarea de credite de acest fel.

Durata aprobare imprumut

Toate IFN-urile reduc foarte mult durata de acordare pentru credite, care devin din ce in ce mai rapide. La fel ca bancile, insa la un nivel mult mai mare, reduc si numarul de acte cerute. Si iata ca ne intoarcem catre un credit rapid doar cu buletinul din ce in ce mai tare.

Cat de rapide sunt aceste credite instant doar cu buletinul / nebancare / rapide / urgente / ? Si mai ales, de ce ar trebui sa ne intereseze atat de tare? Gasiti cateva raspunsuri foarte interesante in paginile noastre, precum si parerea presei pe acest subiect in legaturile dintre banci si IFN-uri.

In anul 2022 va continua si se va extinde o alta tendinta: creditele online. Si se ajunge pana la oferte gen 100% online, ceea ce este deja mai mult decat un “credit rapid doar cu buletinul“. Exemplul cel mai la indemana este Viva Credit: credit doar cu buletinul.. fara buletin – e 100% online, iti trebuie copie scanata de pe buletin, dar si un cont bancar cu extrasul la zi.

Dar cred ca cel mai bine este sa ne oprim si sa ne gandim la nevoia pentru credite rapide doar cu buletinul. Cum ajungem sa cautam asa ceva? De ce? Ne-am dat cu parerera lunile trecute, dar tot nu am ajuns la o concluzie definitiva.

E doar comoditate? Sunt atat de multe si de dese problemele neasteptate? Nu stim. Cel putn nu am ajuns pana la enormitatea de a se face credit imobiliar sau credite auto cu buletinul. Dar sa nu credeti ca un credit fara garantii nu implica riscuri, ati avea surprize..

Oferte IFN

Nu este doar o institutie financiara care sa acorde acest credit nebancar doar cu buletinul, majoritatea afirma ca tot ce le trebuie este o copie de pe buletin. In realitate, mai metreu mai este nevoie de cate ceva, cum ar fi un extras de cont.

in multe situatii, daca esti la primul contract, mai trebuia sa aduci chiar si o adeverinta de salariu, sau fluturasul, talonul de pensie… Ba chiar uneori mai trebuia sa aduci si o factura de utilitati de la adresa din buletin. Cu alte cuvinte, prin aceasta sintagma “credit nebancar doar cu buletinul” se intelege un pic altceva: credite rapide, nebancare, cu foarte putine acte.

Un IFN este o institutie financiara nebancara ce se ocupa cu acordarea de imprumuturi rapide de nevoi personale pentru sume mici (de la 100 lei pana la 3000 lei) sau medii (de la 400 lei pana la 24000 lei. Aceste sume se acorda cu cartea de identirare, rapid, pentru perioade scurte de rambursare, respectiv intre 1 zi si 60 de zile cele mici, si de 1-5 ani cele medii.

Rambursarea se face prin plata de rate unice la imprumuturile pe termen foarte scurt, sau in rate lunare. Foarte rar se practica si ratele saptamanale (iCredit, Provident). Ratele sunt compuse din suma imprumutata si dobanda. Nici un alt fel de comision sau alte taxe nu sunt datorate de catre client. Copia dupa buletinul de identitate autentificata prin semnatura solicitantului de credit este singurul document obligatoriu!

Majoritatea creditelor rapide cu buletinul nu implica garantii sau ipoteci. Din cauza acestui lucru, decizia de a acorda un credit se ia pe baza informatiilor oferite de catre client. Am spus deja mai sus, cartea de identitate nu este decat foarte rar in realitate singurul document, dar fata de dosarele obisnuite ale bancilor, un credit IFN este ca o plimbare in parc. La acordare, nu la dobanzi.

Revenim la subiect: cu cat este mai clara si mai corecta iformatia oferita de catre client, cu atat mai usor va fi pentru Consultantul de Credit sa evelueze riscul asumat fata de fiecare client, si va putea lua o decizie corecta si in cunostinta de cauza.

Un imprumut doar cu buletinul se acorda si celor carora li s-a respuns anterior o cerere, daca s-a schimbat ceva semnificativ in situatia personala. Modificarile benefice pot fi:

 • o noua sursa de venit
 • venituri suplimentare
 • un nou serviciu cu salariul mai mare

Atentie la situatiile cand sumele imprumutate sunt virate in contul tau bancar. Desi retragerile de la ghiseurile bancare sunt mai costisitoare decat orice operatiuni la bancomat, exista si alte diferente: comisionul de retragere la un card de debit este de obicei 0.5%, dar la un card de credit, acesta poate fi si dublu!

Oferte brokeri de credite

O noua formula care nu presupune in mod obligatoriu sa apelati la credite nebancare: credit rapid doar cu buletinul prin brokerii de credite. Brokerii (intermediarii) de credite actioneaza exact ca si cei imobiliari: lucreaza cu toate institutiile financiare, va analizeaza situatia, prezinta toate alternativele si intocmesc dosarul de credit in locul dumneavoastra.

Diferenta cea mai mare insa intre un agent imobiliar si un broker de credite este comisionul acestora. In timp ce agentul imobiliar taxeaza jumatate la vanzator, jumatate la cumparator, brokerul de credite incaseaza doar de la o institutie financiara – de la creditor.

cum poti sa obtii un credit doar cu buletinul?Practic, oricat de multe si de diverse acte ar cere banca sau IFN-ul, tot ce va trebuie pentru a obtine un credit este buletinul de identitate.

Rolul brokerilor de credit este de a ajuta consumatorii sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie rapid privind creditul potrivit, in mod responsabil, in functie de propriile nevoi si posibilitati. Ocupandu-se de toate detaliile si alergatura, va ajuta sa obtineti unul din mult comentatele credite rapide doar cu buletinul, fara a avea insa costurile imense cu dobanzile.

Spre exemplu, consultantul Kiwi Finance pregateste dosarul pentru cererea de imprumut rapid si te ajuta in strangerea si completarea actelor necesare. Iata de exemplu un mesaj publicat pe un site de specialitate (mentiune – nu de pe siteul oficial al companiei Kiwi Finance):

“Buna ziua! Numele meu este (…), sunt consultant financiar, si:

 1. Avem contracte cu N institutii financiare din Romania, astfel aveti oportunitatea sa alegeti cea mai buna varianta de pe piata;
 2. Oferim transparenta totala in privinta comisioanelor;
 3. Sumele imprumutate nu au niciun adaos, tot ce primiti este ce v-a oferit banca;
 4. Va ajutam sa intocmiti dosarul deplasandu-ne la locul dumneavoastra de munca sau la domiciliu, astfel incat dumneavoastra sa nu mai trebuiasca decat sa veniti sa semnati contractul si sa va ridicati banii”.

Si asa veti ajunge simplu, fara efort si in mod profesional la o lista de alternative potrivite de finantare. La final veti obtine cu siguranta cel mai bun credit doar cu buletinul de pe piata la acel moment.

Cum se obtin credite instant doar cu buletinul fara adeverinta

Cartea de identitate si o simpla cerere, apoi banca verifica singura la angajator, si gata, asa se acorda creditele de nevoi personale. La fel, poti primi un card de credit, cu care poti cumpara in rate din magazinele partenere, sau direct pe credit, de oriunde.

Desi intr-o vreme BNR interzisese asta, creditele pot fi facute direct in magazin sau chiar direct in contul tau bancar. Vechea forma de “imprumut doar cu buletinul” a disparut, in parte, si pentru ca BNR a interzis acordarea de credite direct in magazin. Dar BNR nu a interzis nici achizita in rate, nici emiterea de carduri de credit. Astfel ca ne uitam mirati cum se reia filmul…

Creditele de nevoi personale doar cu cartea de identitate reprezinta pentru multi romani singura solutie salvatoare. Uneori este asa, insa putini sunt cei care stiu ca o intarziere la plata mai mare de 30 de zile ii trimite in biroul de credite. De exemplu, daca ai facut un credit de 10000 de lei, pe care l-ai cheltuit si nu a fost acoperit pana la scadenta, dobanda pe care trebuie s-o platesti este de 17,5% si esti obligat sa depui in cont inca 5% din suma. Fiecare zi de intarziere la plata te poate costa 25 de lei in plus.

Limita de creditare este de trei salarii si nu mai mult de 75000 lei, iar unele banci le pot realiza chiar in magazine. Daca ai buletinul si adeverinta de venit, sau doar buletinul si dai o declaratie, reprezentantul institutiei creditoare poate suna la angajator pentru a confirma datele, iar apoi iti poate emite cardul pe loc.

Pe langa cardurile de credit nebancare, deja celebre, de la Eurolines sau Cetelem, acum vedem ascensiunea fantastica a Card Avantaj de la Credit Europe Bank, a celui de la ING, a Card Credit BCR PowerCard – Cumparaturi in rate cu 0% dobanda, sau a celor de la OTP Bank.

Banca iti cere buletinul, si pe baza datelor personale, cu acordul tau semnat, verifica pe de o parte daca te gasesti in Biroul de Credit (adica ai sau ai avut recent restante la alte credite), si pe de alta parte verifica la ANAF (in urma acordului incheiat de catre acestia cu ARB – Asociatia Romana a Bancilor) daca ai venituri constante de natura salariala. Deci daca esti restantier sau nu ai salariu, nu ti se va aproba niciun credit.

Care e avantajul tau atunci? Pe de o parte, nu mai trebuie sa alergi sa strangi acte si adeverinte. Pe de alta parte, procesul de aprobare a creditelor bancare a devenit fantastic de rapid fata de anii trecuti. Deci adevarata noutate, in real, este ca acum bancile acorda cu adevarat imprumuturi rapide, si cam atat.

Oferte banci credit doar cu buletinul

Update operational 1 ianuarie 2022: lista extinssa a bancilor care au un acord cu ANAF, prin intermediul caruia pot verifica veniturile solicitantilor de credite fara a mai solicita adeverinte de salariu:

 • Alpha Bank
 • Banca Romaneasca
 • Banca Transilvania
 • BCR
 • BRCI
 • BRD
 • CEC Bank
 • Credit Agricole
 • Garanti Bank
 • Idea Bank
 • ING Bank
 • Libra Internet Bank
 • OTP Bank
 • Patria Bank
 • Piraeus Bank
 • Raiffeisen Bank

Lista initiala a bancilor care au intrat sub umbrea acordului cardu semnat intre ANAF si Asociatia Romana a Bancilor cuprindea 28 de institutii bancare. Dintre acestea, ajunsesera la acorduri operationale 17 banci. Una dintre ele insa a iesit de pe lista – este vorba de Bancpost, care a fost absorbita de catre Banca Transilvania.

Facem acum cateva mentiuni. In primul rand, banca POATE acorda credit doar cu buletinul, nu este si obligata sa proedeze astfel. In al doilea rand, baza de date ANAF poate fi consultata in numele unui solicitant doar daca acesta isi exprima acordul explicit. Daca refuzati un asemenea acord, fie nu vi se poate aproba un imprumut, fie devine necesara adeverinta de salariu / venit.

Un amanunt interesant: chiar si ca persoana fizica, daca aveti un cont de administrare online ANAF, acolo veti putea verifica ce institutie financiara si cand v-a verificat situatia veniturilor.

Opinii imprumut rapid cu buletinul – update 2022

Poti cauta bani cu imprumut pe la rude sau prieteni, dar sa recunoastem: in zielele noastre este aproape imposibil sa mai gasesti bani multi cu imprumut fara dobanda, fara garantii. Ai oare vreo sansa la banca? Mai mult ca sigur nu gasesti banii mult doriti nici aici, bancile cer foarte multe documente si adeverinte, dureaza mult verificarile, si de foarte multe ori sfarsesc prin a refuza cererea.

“Oferte speciale, acum ai din nou de unde alege, iar dobanzile la IFN sunt din ce in ce mai bune.” (Marius Popa, 42 ani – Urlati)

“Cred ca asta este cea mai tare posibila: imprumuturi nebancare, rapide, doar cu buletinul. Mai trebuie sa fie si online, si e chiar varful. Normal ca nu are cum sa nu te traga ata la cumparaturi!” (Ionel S., 23 ani, Medgidia)

“Credit doar cu buletinul adica imprumuturi nebancare fara multe acte si pentru restantieri.” (Mirela Stoian, 36 ani – Ploiesti)

“Asa de greu ne vedea sa credem ca s-ar putea obtine un credit rapid, doar cu buletinul, chiar si de la banci, incat mai bine de un an am stat fara macar sa cautam o oferta. Dar da, se poate si asa ceva, si chiar in mai multe variante: fie prin credite de nevoi personale de la banci, fie prin carduri nebancare.” (Ing. Staicu Daniel, 53 ani – Satu Mare)

“Dobanzile la IFN sunt din ce in ce mai bune iar creditele se acorda din ce in ce mai rapid si mai fara acte.” (Ferencz Ianos, 41 ani – Cluj)

“Imprumut rapid cu buletinul la iCredit: rate egale, dobanda fixa. Primiti banii in 24 de ore, direct la domiciliu sau la biroul iCredit. Oferta iCredit ne-a atras in mod deosebit atentia.” (I. Marius, 34 ani – Constanta)

Nota de final

Bonus: lista judete: cele mai importante IFN, sortate pe judete, Fonduri Proiecte 2022 – Adrese firme imprumuturi rapide judet cu judet.

7 comentarii la „Imprumut doar cu buletinul”

 1. Catrinel

  Wow am primit împrumutul meu de 25.000 de lire de la un creditor legitim pentru solicitarea de e-mail – sunt legitimi.

 2. Iuliana Bontea

  vreau credit rapid doar cu buletinu imi trebuie urgent 2000 de lei ca sa cumpar lemne de iarna si ce mai e nevoie in gospodarie, si la mine si la mama. pot sa iau doar eu credit, sau trebuie sa aduc si buletinu de la mama?

 3. David Filipache

  de cate ori am intrebat, ajunge doar buletinul de identitate, dar pana la urma tot iti mai cer ei ceva. o data au vrut contractul de munca, alta data extras de la banca

 4. Pop Iulian

  nu e prea scump? am auzit si ca sunt si multi tepari la imprumuturile pe buletin. dar oricum, ai voie sa dai buletinul, ca stiam ca n-ai voie

 5. Stefania Gica

  cred ca am mai apelat o data la dumneavoastra cu o rugaminte. ne spuneti mereu cum si de unde putem sa luam un imprumut cu acte putine, un credit doar cu buletinul, si in general, parca doar de la IFN putem face noi rost de bani. dar nu ne spuneti si ce sa facem ca sa ne aprobe bancile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului