Sari la conținut

Imprumuturi CAR online fara giranti – Imprumut Rapid C.A.R.

Actualizat pe aprilie 26, 2023

Imprumut Rapid C.A.R. – verificati cum puteti obtine oricand imprumuturi CAR online fara giranti si care sunt conditiile pentru a accesa un imprumut CAR (acte, fond).

Ce veti gasi in acest document: C.A.R. imprumut rapid: ce este o casa de ajutor reciproc si cum se face inscrierea, cum poti primi un Imprumut CAR online fara giranti sau cu giranti. Informatii suplimentare: imprumut CAR acte necesare, conditii pentru pensionari.

Din aproape toate punctele de vedere, apartenenta la o casa de ajutor reciproc aduce mult mai multe avantaje decat lucrul cu o banca. De cela mai multe ori, dobanda primita la sumele depuse de catre membrii unui C.A.R. este mai buna decat la depozitele bancare, dar dezavantajul este ca depunerile la casele de ajutor reciproc nu sunt garantate prin sistemul FGDB*.

In ce priveste imprumuturile IFN, cu greu mai este chiar loc de discutie, C.A.R.-ul are aproape numai avantaje. Exista insa unele exceptii, ca si in cazul bancilor dealtfel, pe care le vom trata in randurile de mai jos.

Inainte de a intra in detaliile “tehnice” ale acestor proceduri, va abatem o secunda atentia, pentru ca un numar foarte mare de informatii solicitate nu se regasesc in aceasta pagina. Concret, pentru bucurestenii care cauta forma “tip IFN” a creditarii la casele de ajutor reciproc, avem o sectiune separata, detaliata: imprumut CAR Bucuresti.

Împrumuturi C.A.R. online fără giranți

Împrumuturile C.A.R. online fără giranți sunt o opțiune pentru cei care au nevoie de bani rapid și nu au giranți disponibili. Aceste împrumuturi sunt acordate de instituțiile financiare nebancare (IFN-uri) și pot fi obținute prin intermediul platformelor online sau al aplicațiilor mobile.

Condițiile de eligibilitate pentru aceste împrumuturi variază în funcție de fiecare IFN, dar în general, solicitantul trebuie să fie cetățean român cu vârsta de peste 18 ani, să aibă un venit stabil și să nu aibă probleme majore în istoricul de credit.

De obicei, nu este necesar să furnizați garanții sau să prezentați giranți, deoarece IFN-urile se bazează pe evaluarea riscului și pe analiza veniturilor și a istoricului de credit al solicitantului.

Suma împrumutului poate varia de la câteva sute de lei până la câteva mii de lei și poate fi rambursată în rate lunare sau integral la scadență, în funcție de condițiile stabilite de IFN. Dobânzile percepute pentru aceste împrumuturi sunt de obicei mai mari decât cele percepute pentru creditele bancare, deoarece IFN-urile își asumă un risc mai mare acordând împrumuturi fără garanții sau giranți.

C.A.R.-uri care oferă Împrumuturi online fără giranți

 1. La adresa https://carflexicredit.ro/imprumuturi/ există o platformă de cerere online pentru credite C.A.R., care permite utilizatorilor să aplice pentru un împrumut rapid și simplu. Site-ul prezintă diferite opțiuni de credite, iar utilizatorii pot completa un formular de cerere online pentru a primi o ofertă personalizată. Platforma oferă un proces rapid de aprobare a creditului, iar clienții pot primi banii în contul lor bancar într-un timp scurt.
 2. Site-ul https://carsolidaritatea.ro/solicita-oferta-imprumut-online/ oferă o soluție de cerere online pentru credite C.A.R. Utilizatorii pot accesa platforma și pot completa un formular de cerere online pentru a primi o ofertă personalizată. Site-ul prezintă opțiuni de credite flexibile și adaptate nevoilor clienților, iar procesul de aprobare a creditului este rapid și simplu. De asemenea, clienții pot beneficia de o perioadă de rambursare flexibilă, în funcție de suma împrumutată.
 3. La adresa https://carfaur.ro/ nu există o platformă de cerere online pentru credite C.A.R. Site-ul prezintă serviciile oferite de instituția financiară, dar pentru a aplica pentru un credit, utilizatorii trebuie să viziteze una dintre sucursalele C.A.R.
 4. Site-ul https://carcfr.org.ro/ oferă informații despre serviciile financiare oferite de C.A.R., dar nu există o platformă de cerere online pentru credite C.A.R. Utilizatorii trebuie să viziteze una dintre sucursalele instituției financiare pentru a aplica pentru un credit.
 5. La adresa https://carretezatul.ro/imprumuturi-fara-giranti/ există o platformă de cerere online pentru credite C.A.R., care permite utilizatorilor să aplice pentru un credit fără giranți. Site-ul prezintă opțiuni de credite adaptate nevoilor clienților și utilizatorii pot completa un formular de cerere online pentru a primi o ofertă personalizată. Procesul de aprobare a creditului este rapid și clienții pot primi banii în contul lor bancar într-un timp scurt.
 6. Site-ul https://www.car-invatamant.ro/imprumut-fara-giranti/ oferă o platformă de cerere online pentru credite C.A.R. adaptată nevoilor studenților și angajaților din domeniul educației. Utilizatorii pot completa un formular de cerere online pentru a primi o ofertă personalizată și pot beneficia de o perioadă de rambursare flexibilă. Procesul de aprobare a creditului este rapid și utilizatorii pot primi banii în contul lor bancar într-un timp scurt.

Detaliile unui împrumut rapid prin C.A.R.

C.A.R. imprumut rapid - imprumuturi car online fara giranti

Casa de ajutor reciproc poate fi de un imens ajutor pentru cei care sunt inscrisi. Deci avantajele sunt deschise doar membrilor. Daca abia acum ai auzit sau ti-ai amintit de C.A.R.-uri, si tu de fapt doar ai nevoie urgenta de bani…

Ar fi fost bine sa te gandesti din timp. Acum tot ce poti face este sa apelezi la sistemele rapide, bancare si nebancare, tip credit fulger aprobat online in 10 minute“, de exemplu. Dar daca esti chibzuit, si iti dai seama ca viata e lunga si nevoile nu ne ocolesc, incepi de acum sa te pregatesti.

Documentul acesta este lung, dar nu are nimic mai mult decat ceea ce iti trebuie cu adevarat. Citeste pana la capat, cu atentie.

Conditii obținere împrumut

Incercam sa subliniem: casa de ajutor reciproc nu este doar un mijloc facil de credite. Sumele depuse la un C.A.R. sunt economii bune. Si aduc dobanda buna.

Dar suntem onesti: aproape nimeni nu se inscrie pentru asta. Adevaratul motiv din spatele aproape oricarei cereri de inscriere este obtinerea lejera si ieftina a unui imprumut CAR.

Majoritatea C.A.R. solicita o vechime de cel putin 3-6 luni, iar imprumutul poate fi limitat la un maxim 6-8 ori capitalul personal depus. Un exemplu: v-ati inscris de 6 luni, ati depus 50 de lei lunar. Asta inseamna ca puteti avea acces la cel mult de 8 ori cei 300 de lei acumulati. Rezultat: C.A.R. imprumut rapid = 2400 lei.

Pe scurt, casa de ajutor reciproc este o asociatie non-profit constituita exclusiv din persoane fizice, cu scopul intr-ajutorarii financiare. Membrii sunt egali, iar singurele diferente in drepturi pot decurge doar din detaliile personale ale participarii:

 • Vechime;
 • Capitalul depus;
 • Respectarea termenelor la depuneri;
 • Plata la timp a ratelor la imprumut.

Concluzii legate de împrumuturile rapide prin intermediul C.A.R.

imprumut car fara fond cashPe scurt: casele de ajutor reciproc sunt asociatii cu scop patrimonial, care ofera in general imprumuturi pe perioade de pana la 5 ani membrilor care au un fond social acumulat.

Fiecare membru al unei case de ajutor reciproc are deja un dosar personal. Cum majoritatea caselor de ajutor reciproc sunt constituite pe baza unei structuri existente, verificarea datelor este simpla si implicita. Un CAR este in general constituit la nivelul unei societati comerciale.

Cele mai mari se organizeaza pe ramura, pe plan judetean. Exemplu: casa de ajutor reciproc din educatie – judetul X. La fel se organizeaza si casele pensionarilor.

Trecandu-se astfel peste faza verificarii veniturilor, si existand deja un capital propriu utilizat pentru garantii, aprobarea la CAR a unui imprumut rapid este cat se poate de facila.

Intrebare Bonus: casele de ajutor reciproc verifica Biroul de Credit? Raspunsul este simplu: NU.

Imprumuturi CAR pentru salariati

Un salariat are cel mai usor acces la credite bancare rapide, cu mai putine acte necesare. Totusi, exista destule motive pentru un imprumut CAR salariati:

 • Dobanda mai buna decat la banci;
 • Perioada de rambursare mai flexibila (de la o luna la 7 ani);
 • Posibilitatea de rambursare anticipata fara dobanzi penalizatoare;
 • Modalitati de rescadentare si refinantare mult mai avantajoase.

Conditii imprumut CAR

Singura conditie obligatorie si universala pentru a obtine un imprumt de la o casa de ajutor reciproc este calitatea de membru. De la CAR la CAR, se utilizeaza si alte conditii. Dam cateva exemple:

 • La unele CAR, pot primi imprumut doar membrii cu o anumita vechime;
 • La anumite CAR, suma imprumutata nu poate depasi un “de x ori” capitalul propriu depus;
 • In anumite cazuri, creditele se pot acorda pe perioade mai mari de 5 ani doar daca sunt garantate 100% cu aportul social;
 • In alte cazuri, in functie de suma imprumutata, se pot solicita giranti;
 • In functie de statutul si regulamentele fiecarui CAR, se pot restrictiona creditele noi pentru membrii care au un credit in derulare, sau care au avut restante la plata ratelor o anumita perioada in urma.

Acte împrumut CAR

Pe parcursul “vietii” de membru intr-un CAR, cam singurele acte pe care le aveti de completat sunt:

 • Cerere de inscriere;
 • Adeverinta angajament;
 • Cerere de imprumut;
 • Cerere de retragere fond social.

In functie de regulile proprii, o casa de ajutor reciproc mai potate solicita si acte de venit sau adeverinte de girant.

CAR pensionari

Daca pentru salariati, casa de ajutor reciproc este o sursa serioasa de beneficii si avantaje, pentru pensionari este mana cereasca. In cazul unui IFN care acorda credite pentru pensionari, exista cateva tipuri de imprumuturi, in functie de varsa si de pensia neta.

Gasim chiar si banci, dar la fel, creditul se aproba greu. La CAR pensionari insa, imprumutul in caz de nevoie este in linii mari, esenta.

Un aspect important: pensionarii au casa de ajutor reciproc a lor, proprie. Organizarea este la fel, la nivel judetean. Fiecare judet are cel putin un CAR pentru pensionari.

Imprumut CAR pensionari

Ce presupune un imprumut CAR pentru pensionari? Acelasi lucru ca in cazul oricarui credit, doar ca aici aprobarea nu reprezinta o problema.

Suma maxima imprumutata se stabileste in functie de pensia persoanei, de stadiul de cotizare la fondul social al casei, si de durata pentru care se solicita sau aproba acel imprumut. In cazul in care se aduc giranti, conteaza si veniturile acestora.

Cu posibile exceptii, un imprumut la casa de ajutor reciproc pensionari nu va depasi durata de 3 ani.

Nota: *FDGB = Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar – fgdb.ro – Intrebari Frecvente Deponenti, reprezinta schema comuna de protejare a economiilor populatiei depuse la banci exclusiv de catre persoane fizice.

36 de comentarii la „Imprumuturi CAR online fara giranti – Imprumut Rapid C.A.R.”

 1. Iobagiu Angela Nadina

  Bună ziua, am nevoie de un credit urgent. Mulțumesc, cu respect

 2. Iobagiu Angela Nadina

  Bună ziua, am nevoie de un credit urgent. Mulțumesc

 3. Vitos Gabor

  Buna ziua! Sunt angajat la o școală, am un fond de 3.800 lei(C.A.R.). Aș vrea un împrumut de 10.000 de lei pentru doi ani. Cât ar fi rata creditului pentru 1 lună? Mulțumesc.

 4. Dusa Viorel

  Sunt pensionar MAI Co o pensie de 4228 nu sunt membru la dv dar vreau sa devin ce împrumut mi-ați putea acorda la această pensie și câți giranți ? As dori un împrumut de vreo 30000 lei .cum as putea afla mai multe amănunte ? Eu am locuit în ciuc am buletin de ciuc dar acum sunt la Corbu am grija de un cumnat cu handicap și să nu fac 300 km degeaba as dori să știu câte îmi sunt condițiile și dacă se poate acorda un împrumut și în cat timp ? Ar fi foarte urgent ..cu stimă și respect Dusa Viorel

 5. Toderici Ioana

  Buna as dorii un împrumut urgent probleme pt partaj 25000lei 0743 053 352

 6. Chintoiu Florentina

  As dori un imprumut de 15000 lei sunt salariata

 7. Buna ziua ! Apartin de CAR VIDELE. Am fond 2000 lei si doresc un imprumut. Se poate face online ?
  Si ce suma, va rog !

 8. Bochis Mihaela

  As dori un imprumut de 6000 lei pentru 12 luni

 9. ENE SILVIU Răzvan

  Bună seara as dori un împrumut în valoare de 7000 RON. Sunt salariat în sistemul bugetar.

 10. Costache Viorel

  Bună ziua, doresc un credit de 8000 lei,date de contact 0731742339

 11. Niculae Florin Eugen

  Buna ziua, Florin Niculae ma numesc, si am nevoie de o suma de 6000 lei pentru investigații medicale, daca se poate, va mulțumesc!

 12. Cristina Doruleț

  Bună ziua, aș dori să împrumut 20000 lei pe o perioadă de doi ani.

 13. Bursuc Elena

  Buna ziua mă numesc Bursuc Elena solicit un credit de 12000lei sunt salariata Nr telefon 0729625209

 14. Gheorghe Aurelia

  Cum pot sa îmi retrag fondul deoarece nu mai am contribuit de un an și nici nu mă pot deplasa la sediul car din Buftea Mihai Eminescu nr 68.

 15. Adriana

  Bună ziua, sunt salariată și as dori un împrumut de 8000 lei.Mulțumesc.(0762197136)

 16. Puscasu lariza

  Buna ziua as dori un împrumut sunt în creșterea copilului se poate

 17. Doresc un împrumut fără giranți (în valoare de 2500-3000 de lei), sunt pensionar militar (pensie netă pe Cupon = 2356 lei.! Pot solicita împrumutul? ?Mulțumesc anticipat!

 18. Ionescu Nicolae Aurelian

  Doresc un inprumut de 150.000 de lei cât mai repede

 19. Monica

  Bună seara, as dori sa, fac un împrumut în valoare de 8000 de lei sunt salariata cum as putea proceda va multumesc(0742557260)

 20. Ionut Ivascu

  Buna ziua, am varsta de 26 de ani, lucrez de 4 ani, iar pana acum nu m-am gandit niciodata la acest tip de depozit cu acces facil la bani. As dori sa mentionez ca deja am un fond de investitii la Allianz. Ma puteti pune in legatura cu un C.A.R din bucuresti?
  Va multumesc mult

 21. Delia

  Buna ziua sunt salariata la un spital de stat de 12 ani as dori un împrumut de 5000 lei va mulțumesc

 22. CARBUNEANU MARIANA

  Buna dimineata.Mama mea CARBUNEAUN VICTORIA este client CAR.Pe data de 1 APRILIE 2020 mama mea a decedat.Cum se procedeaza pt ajutorul de deces.Va pot transmite documentele pe e-mail.

 23. Aura

  Ma interesează un car pt salariati in Timișoara. As vrea sanu se tina cont de vechime pt acordarea imprumutului si sa se poata si la membrii noi. Mulțumesc

 24. Mirela Dragan

  Bună seara,sunt Mirela contribuabil de 35 de ani la C.A.R-ul fostei întreprinderi unde am lucrat,in urma unor probleme ivite la C.A.R.-ul cu pricina,neprimind dobânda pe ultimii doi ani,am hotărât să mă retrag.Am cererea depusă de un an și patru luni și încă nu am primit fondul ce mi se cuvine, mă amână de la o lună la alta și în final nu-mi pot restitui banii fiindcă fondul meu nu mai este întreg și să am răbdare că mă sună ei,ce sa fac?
  Mulțumesc cu recunoștiinta!

  1. Buna ziua,
   Va multumim ca ne-ati adresat aceasta intrebare. Intr-o prima faza, ar fi util sa aveti o copie a statutului respectivei Case de ajutor reciproc. Acolo ar trebui sa fie specificate conditiile de iesire, in special termenele maxime pentru restituirea fondului propriu.
   Cu stima,

 25. ROIBU VASILE

  Buna ziua! Ma numesc Roibu Vasile si sunt membru al C.A.R. PENSIONARI FETESTI, cu sediul in FETESTI, Str. Calarasi, Bloc ANS72 , Scara E, Ap. 1, Judetul Ialomita din anul 1980 . Am un fond la acest C.A.R. de aproximativ 13700 ron. Doresc un imprumut dar sunt refuzat,am cerere de o luna; doresc sa-mi retrag o parte din fond, dar nu sunt lasat sa fac cerere de retragere. Am mare nevoie de acesti bani, sunt batran si am probleme mari cu dantura, fiindu-mi necesara o noua lucrare dentara! Spuneti-mi, va rog , ce sa fac pentru a-mi recupera banii! Sau sa obtin un imprumut!

 26. Fonduri Proiecte

  Subiectul pe care l-am tratat mai sus – Casa de ajutor reciproc, are o acoperire imensa. Daca la nivel de banci, avem mai putin de 50 in Romania, sau IFN-uri, cateva sute, CAR-urile sunt mii. Mii de case de ajutor reciproc. Mai mjult, majoritatea activeaza exclusiv offline (contact la sediu, telefonic sau prin posta), asa ca deplinatatea informatiilor depinde enorm de informatiile pe care veti avea bunavointa sa le impartasiti cu ceilalti. Asteptam aici orice comentariu din partea dumneavoastra, si va multumim de pe acum !

  1. craciun mariuta

   buna ziua as dori conditiile de creditare si in cit timp dureaza analiza cererii si unde aveti locatia in Bucuresti
   va multumesc (0755814819)

  2. Doamna Craciun,

   Va multumim pentru mesaj si pentru ca ne furnizati ocazia de a repeta: noi nu suntem o societate de credit, ne ocupam doar cu sprijinul celor care au nevoie urgenta de finantarea nevoilor personale sau pentru investitii – de asemenea personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului