Sari la conținut

Imprumuturi rapide Bistrita Nasaud

Actualizat pe mai 24, 2021

Adresele societatilor nebancare din judetul Bistrita care ofera Credite rapide si imprumuturi IFN – Imprumuturi IFN in judetul Bistrita Nasaud

Imprumuturi IFN in judetul Bistrita Nasaud

Adrese societati nebancare in judetul Bistrita Nasaud. Credite rapide

Ce vedem acum pe orice strada importanta? Sali de jocuri si de pariuri, case de amanet, banci si farmacii. Nici carciumi nu prea mai sunt.

Sa fie saracia de vina? Nu stim. Ca e o orasel din Judetul Bistrita, sau un mare bulevard din Cluj, Constanta sau Bucuresti, parca la fel e.

Ce nu vedem insa mai nicaieri – firme de credite nebancare. De ce? Nu sunt multe? Sunt mai multe decat bancile, dar nu au atatea birouri. Activitatea este atat de mult orientata catre cereri, procesare si aprobare online, cu plata direct pe card sau la CEC, incat este de inteles. Atunci, cum le gasiti cand aveti nevoie mare de bani, si cu banca nu mai aveti ce sta de vorba?.

Iata mai jos lista cea buna.

Locuiti in Cluj si ati ajuns eronat in pagina judetului Bistrita? Treceti aici la lista IFN corecta: imprumuturi rapide Cluj.

IFN-uri cu sediul central in judet:

EUROTATI-IFN S.A., nr. reg. BNR: 406, Str. LIBERTATII, KM 58-60, Bistrita, Judetul Bistrita-nasaud, cu specific de credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

NICVLADMIKI IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 5241, Str. MIHAI EMINESCU Nr. 1-4, Bistrita, Judetul Bistrita-nasaud, expert pentru imprumuturi IFN si credite de nevoi personale.

STARLANGENIS IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 5295, Str. MIRON CRISTEA Bl. C1 Ap. 3, Nasaud, Judetul Bistrita-nasaud, acorda credite rapide si imprumuturi de bani.

SUPER FOCUS IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 9878, Str. IMPARATUL TRAIAN Nr. 46 Sc. C Ap. 27, Bistrita, Judetul Bistrita-nasaud, domeniu de activitate: imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

ROM. KRAFT IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 12835, Calea MOLDOVEI Nr. 12 Sc. A Ap. 6, Bistrita, Judetul Bistrita-nasaud, la dispozitie pentru imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

Acestea sunt toate cu sediul in Bistrita-Nasaud. Asa ca va propun sa va ganditi la o alta varianta: ajutorul reciproc. Denumirea e veche, se duce sute de ani in urma, si poate nu mai reprezinta corect realitatea. In fapt, casele acestea sunt societati financiare in care deveniti “actionar”, astfel avand acces la imprumuturi CAR fara giranti.

Riscurile creditelor pentru nevoi personale

Atentie la diferentele intre tipul dobanzii perceput: fixa, variabila sau mixta. Modul in care se calculeaza dobanda variabila trebuie sa fie exprimat clar in contractul incheiat intre banca si beneficiarul creditului.

Creditele cu dobanda fixa au avantajul ca prezinta clientului (dupa includerea comisioanelor in calculul total) o valoare exacta a ratelor lunare pe toata perioada de creditare, precum si a costului total. Totusi, aceste credite au, de regula, dobanzi mai ridicate decat au creditele cu dobanzi variabile, pentru ca banca se asigura in fata fluctuatiilor pietei. Dobanda mixta este un alt tip de dobanda ce apare in ofertele de creditare ale bancilor, si consta intr-o perioada in care dobanda este fixa, si o perioada cand dobanda este variabila in functie de un indicator (Robor/Euribor, PR).

Moneda – riscul de curs. Majoritatea bancherilor din bancile comerciale, cat si din BNR ne sfatuiesc sa ne imprumutam in moneda in care ne realizam veniturile. Cum cei mai multi romani isi primesc salariile in lei, atunci cei mai muti bani imprumutati ar trebui sa fie tot in aceasta moneda. Lucrurile nu stau insa asa intotdeauna. Dobanzile la creditele in lei sunt in continuare mult mai ridicate decat cele la imprumuturile in euro, iar asta impinge consumatorii catre creditele in moneda straina.

Un comentariu la „Imprumuturi rapide Bistrita Nasaud”

  1. vreau sa scot un credit de 500 ron farcas nata are 800 ron pensie si un nr de telefon sa ma sunati 0743641919

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului