Sari la conținut

Imprumuturi rapide Cluj

Actualizat pe mai 24, 2021

Adresele societatilor nebancare din Cluj care ofera Credite rapide si imprumuturi nebancare urgente – Imprumuturi nebancare urgente Cluj

Imprumuturi nebancare urgente Cluj

Adrese societati nebancare in judetul Cluj. Credite rapide

Locuiti in Bucuresti si ati ajuns eronat in pagina judetului Cluj? Treceti aici la lista IFN corecta: credite rapide Bucuresti.

Daca insa ati nimerit exact unde doreati, haideti sa va spun pe scurt ce gasiti aici: adresele si detaliile de contact ale tuturor societatilor IFN Cluj – cele care sunt inregistrate si autorizate la BNR.

IFN-uri cu sediul central in judet:

IFN CREDIT EUXIN S.A., nr. reg. BNR: 1048, Str. HOREA Nr. 3 Ap. CAM113, Cluj Napoca, Judetul Cluj, deschis cu oferte pentru imprumuturi rapide IFN si credite pana la salariu.

OCIETATE DE MICROFINANTARE TOMIS IFN S.A., nr. reg. BNR: 1075, Str. REPUBLICII Nr. 109 Ap. 8, Cluj Napoca, Judetul Cluj, cu specific de imprumuturi nebancare urgente si credite de consum.

EXCEL CASH IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 7639, Str. FANTANELE Nr. 1 Ap. 103, Cluj Napoca, Judetul Cluj, specialisti in imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

CREDO VEST IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 8569, Str. MOTILOR Nr. 90 Ap. 3, Cluj Napoca, Judetul Cluj, acorda credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

MASTER FINANCE GROUP IFN S.A., nr. reg. BNR: 41762, Str. DR. IOAN RATIU Nr. 49, Turda, Judetul Cluj, la dispozitie pentru credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

MICROIMO IFN S.A., nr. reg. BNR: 42041, -, Cluj Napoca, Judetul Cluj, specializata in imprumuturi rapide IFN si credite de nevoi personale.

IMOCREDIT IFN S.A., nr. reg. BNR: 42059, Str. George Baritiu Nr. 1, Cluj-napoca, Judetul Cluj, expert pentru credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

Credite de nevoi personale rapide

Din analizele si anchetele pe care le derulam am ajuns la o concluzie foarte tulburatoare. Facem aceste studii constant de aproape 10 ani. Concluzia? Cea mai mare parte a celor care vizeaza accesarea unui credit rapid pentru nevoi personale nu au de fapt o urgenta de rezolvat.

Exista cu siguranta persoane care se lovesc de probleme stringente. Ne referim aici la cazuri medicale. Apar situatii neprevazute legate de casa si dotari. Se confrunta cu pierderea temporara a sursei de venit.

Dar pe langa acestia, care au o justificare a nevoii de rapiditate, cei mai multi au ca unica motivatie comoditatea.

Facem o paranteza: nu criticam acest mod de a gandi. Creditul este un contract comercial in care clientul nu primeste nimic gratuit. Plateste un pret: dobanda. Plaeste comisioane – contravaloarea serviciilor prestate de catre creditor. In plus, creditele rapide de nevoi personale sunt cele mai costisitpare dintre toate variantele de finantare legala. Atunci, de ce cel care acceseaza un credit nu ar merita sa fie tratat cum se cuvine?

Iesim din paranteza si revenim la aceste credite de nevoi personale rapide. Am spus, o repetam: nu e nimic rau sa fii comod. Viteza de acordare si lejeritatea procedurii sunt asteptari normale. Altceva este insa cand acestea sunt doar graba. Graba duce la alegeri gresite. Cu cat se cer mai putine acte, cu atat mai mari sunt sansele ca cererea sa fie respinsa. Cu cat mai repede se poate acorda creditul, cu atat mai mare va fi dobanda. Aceasta nu este o regula, dar cele doua asertiuni, privite interdependent, catre asa ceva duc.

(Oferta vizualizata de catre 464 vizitatori - WebberZone stats)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului