Credit nevoi personale ING Bank

Actualizat pe aprilie 26, 2020

ING Personal – Imprumut de nevoi personale in lei

ING Bank – Imprumut rapid de nevoi personale in lei cu dobanda fixa, acordat simplu si repede, venit minim acceptat de numai 800 lei.

Nunta mult visata, mobila noua, televizorul LCD, motocicleta sau un super concediu. Orice vis ai avea este indeplinit prompt de creditul rapid ING Personal. Fara avans si o fara roaba de acte. Creditul de nevoi personale ING Personal iti aduce banii cu care sa-ti cumperi absolut tot ce-ti trece prin cap. Poate fi mobila, sau instalare de termopane, chiar si o masina mai mare.

Dobanda aplicata creditelor de nevoi personale este fixa pe toata perioada de creditare. Poti obtine o dobanda chiar ma buna daca inchei o asigurare de viata de grup emisa de ING Asigurari de Viata S.A. La fel, daca alegi sa iti incasezi salariul intr-un cont ING Bank sau esti deja client de minim 1 an. Dobanda acestui imprumut porneste de la 9% pe an, fixa pe toata perioada creditului, daca incasezi salariul intr-un cont ING si inchei asigurare de viata de grup. Dupa adaugarea comisioanelor de analiza dosar, administrare si asigurarea, se ajunge la o dobanda anuala efectiva (DAE) incepand de la 10,48% pe an.

Ai o dobanda mai mica decat dobanda standard daca inchei asigurare de viata de grup si:

  • primestii salariul la ING Bank, sau
  • iei creditul pe o perioada mai scurta, intre unul si maxim 3 ani, sau
  • esti clientul bancii de cel putin un an

ING se gaseste de asemenea pe lista scurta de banci care acorda credite fara carte de munca si a celor cu oferte de credite nevoi personale cu salariu minim pe economie.

Comisioane percepute de banca:

  • 0 lei taxe pentru deschiderea si administrarea contului curent in lei cu card atasat ING Card complet, pachet ce se deschide pentru acordarea creditului
  • 105 lei comision de analiza dosar (se percepe doar in cazul acordarii creditului)
  • 1% din valoarea creditului comision de administrare credit (se plateste o singura data, in momentul acordarii creditului)
  • Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau respectiv 1% din creditul rambursat anticipat, daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica, respectiv mai mare de 1 an

Cat poti imprumuta:

  • Suma maxima: 90000 lei
  • Suma minima: 2000 lei

Venit minim acceptat: 800 lei, fie cu adeverinta de salariu, fie cu alte venituri, atat timp cat sunt legale, dovedble cu acte, permanente si sigure (drepturi de autor, chirii etc).

Co-debitor? Poti aplica impreuna cu o alta persoana pentru credit: sot/sotie, mama / tata, fiu / fiica, frate / sora, matusa / unchi (frate / sora a parintilor), nepoata / nepot (de unchi), iubit/iubita, bunica/bunic, nepoata/nepot (fiica/fiul copilului). Co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate: varsta, vechime in munca, vechime la actualul angajator, tip de venit.

ING BANK – Credit de consum cu garantie ipotecara

ING BankCredit nevoi personale / consum, suma maxima: 227.000 daca si imobilul este evaluat la o valoare corespunzatoare. Asigurarea pentru imobil platita de client, de viata optionala (luata in calcul aici, la nivelul de dobanda prezentat). DOBANDA: 5,23% la 20 mai (Robor 3 luni pe ultima luna calendaristica + 2,25%) cu asigurare viata de grup, DAE: 5,84% (include costul total al asigurarii pe toata durata creditului, de 12.185,68 lei).

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in 48 de ore de la primirea documentelor de catre Dep. Analiza credite, preaprobare financiara pe loc.

Aceasta este o oferta speciala de imprumuturi, categoria credite pentru nevoi personale, ING Credit de consum cu garantie ipotecara (detalii ING Bank)

Un credit de consum cu valoare mare, in lei, pentru oameni care si-au facut planuri mari si sunt determinati sa le indeplineasca. Pentru oameni care vad mai departe de urmatoarea luna sau de urmatorul an. Un credit pentru oameni cu viziune, care poate face posibil orice proiect.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar – 215 lei, administrare – 1% din credit, doar la acordare, 0 lei administrare cont curent cu card atasat, taxa evaluare imobil (perceputa de evaluator) – 350-470 lei, taxa opinie notariala pentru evaluarea documentelor de proprietate a imobilului.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.357,62 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *