Viva Credit 2019 - creditul pana la salariu

Credit nebancar rapid doar cu buletinul - fara adeverinta de venit de la Viva Credit IFN, creditul traditional pana la salariu

La Viva Credit primesti de la 100 la 1000 de lei, cat ai nevoie imprumut, apoi achiti rata in termen de pana la 35 de zile. Totul se face online, fara hartii. Se accepta si persoane cu istoric de credit negativ (fosti restantieri). Imprumut nebancar, fara garantii, fara giranti, nu este nevoie nici de adeverinta de salariu sau de venit.

 

Anul 2019 promite la Viva Credit o imbunatatire a elementelor creditului, probabil prin scaderea ratei dobanzii, trebuie sa multumim concurentei din ce in ce mai acerbe dintre IFN-uri pentru aceasta.

Viva Credit a inventat in Romania Creditul pana la Salariu, pentru care are chiar si inregistrarea marcii. Imprumuturile nebancare rapide fara adeverinta, pana la salariu, de la Viva Credit, te pot ajuta sa treci un hop mare, sa rezolvi o problema grava, pentru care ai nevoie de sume relativ mici pe o perioada scurta de timp. De aceea se si numesc credite pana la salariu, pentru ca se dau pe o luna si ce (acel si ceva este pentru ca sa ai cateva zile intre ziua salariului si drumul la plata ratei, ca poate pica in weekend sau de vreo sarbatoare).

 

Completezi cererea de credit 100% online, primesti aprobarea rapid - banii ii primesti pe card aceeasi zi. La termen rata se ramburseaza automat cu card sau direct debit.

 

In cazul in care, dupa accesarea unui imprumut rapid Viva, inca nu ti-ai rezolvat problemele - si nu esti absolut sigur ca vei putea achita rata la timp, poti solicita cu cel putin 5 zile inainte de scadenta refinantarea creditului.

 

Refinantarea nu este acordata automat. Contractul de refinantare se poate aproba doar dupa plata integrala a dobanzii datorate pentru creditul initial.

 

Plata dobanzii se va face la scadenta creditului initial. Comisionul de refinantare este zero.

 

» Detalii Viva Credit

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies