Sari la conținut

Viva Credit pana la salariu

Actualizat pe mai 5, 2023

Viva Credit propune o imbunatatire a elementelor creditului, probabil prin scaderea ratei dobanzii, trebuie sa multumim concurentei din ce in ce mai acerbe dintre IFN-uri pentru aceasta.

Anul trecut Viva dezvoltase un produs cu totul nou pentru ce oferea pana acum: Viva Personal – credit nebancar in 12 rate lunare. Se pate ca experimentul nu a avut prea mare succes. Dar s-a renuntat la el, sau s-a trabsformat in altceva?

Putem spune chiar ca s-a reinventat! De ce? Practic, creditul pana la salariu, acela clasic de la Viva Credit, este acum o linie de credit. Ai termen cele 35 de zile sa achiti suma, dupa care cu un simplu mesaj (telefon, online, sms etc), poti retrage din nou suma principala (fara dobanzi adica).

Cum poti avea acces la linia de credit Viva pe 5 ani? Simplu, plateste-ti intotdeauna la timp ceea ce datorezi.

Refinantare Viva Credit

In cazul in care, dupa accesarea unui imprumut rapid Viva, inca nu ti-ai rezolvat problemele – si nu esti absolut sigur ca vei putea achita rata la timp, poti solicita cu cel putin 5 zile inainte de scadenta refinantarea creditului.

Refinantarea nu este acordata automat. Contractul de refinantare se poate aproba doar dupa plata integrala a dobanzii datorate pentru creditul initial.

Plata dobanzii se va face la scadenta creditului initial. Comisionul de refinantare este zero.

Avantaje Viva Credit

La Viva Credit primesti de la 100 la 2000 de lei, cat ai nevoie imprumut, apoi achiti rata in termen de pana la 30 de zile. Poti transforma creditul pana la salariu in linie de credit pe 5 ani – afla cum!

Totul se face online, fara hartii. Se accepta si persoane cu istoric de credit negativ (fosti restantieri). Imprumut nebancar, fara garantii, fara giranti, nu este nevoie nici de adeverinta de salariu sau de venit.

Viva Credit a inventat in Romania Creditul pana la Salariu, pentru care are chiar si inregistrarea marcii. Imprumuturile nebancare rapide fara adeverinta, pana la salariu, de la Viva Credit, te pot ajuta sa treci un hop mare, sa rezolvi o problema grava, pentru care ai nevoie de sume relativ mici pe o perioada scurta de timp.

De aceea se si numesc credite pana la salariu, pentru ca se dau pe o luna si ce (acel si ceva este pentru ca sa ai cateva zile intre ziua salariului si drumul la plata ratei, ca poate pica in weekend sau de vreo sarbatoare).

Completezi cererea de credit 100% online, primesti aprobarea rapid – banii ii primesti pe card aceeasi zi. La termen rata se ramburseaza automat cu card sau direct debit.

Pareri Viva Credit

viva credit pareri impartitePentru a completa acest pasaj, am vizitat pagina de Facebook a Viva Credit. Intre timp, acea pagina a fost inchisa, deci ce gasiti mai jos este probabil unic – FondPro este ultimul lopc in care mai gasiti Review-urile reale despre produsele si serviciile Viva Credit!

Dupa cum veti vedea mai jos, parerile sunt impartite, dar si foarte nedrepte uneori. Vedem cazul “unui prieten” care, dupa ce a luat un imprumut Viva, si-a dat seama ca mai avea inca trei credite bancare in curs, si nu mai poate plati. Apoi marea mirare, de ce nu vrea firma sa te ajute? Sa te ajute sa ce, sa nu-ti platesti ratele? Sau sa faci reesalonare la un credit pe 30 de zile?

Sigur ca se poate face refinantare – DACA se plateste dobanda complet. Ca oriunde. Si mai ales, daca discuti INAINTE de expirarea termenului, nu cand au inceput sa te caute executorii pe acasa.

Dar am facut cum am facut si ne-am inserat si propriile opinii aici, desi era mai bine sa lasam doar publicul sa discute. Asa ca haideti sa vedem mai departe, si sa va formati propria opinie depsre Viva Credit:

Alexo Ale***dru doesn’t recommend Viva Credit (October 14)

“La 2000 lei împrumutați, cu un comision de 1,2% din valoare pe zi inseamna o dobanda lunara de 720 lei. Da 720 lei doar dobanda pe luna, iar daca tu ai un salariu minim pe economie de 1263 lei, asta ar veni ca mai bine din jumatate din salariu sa-l dai doar pe dobânda. Practic esti victima daca ai luat credit de la ei. Va dau un exemplu real.

O persoana apropiată a luat de la ei un imprumut de 1000 lei, după un timp, datorită faptului ca el mai avea 3 imprumuturi bancare, a ajuns in situația sa nu mai poata plăti. A sunat la viva credit serviciu clienți pentru a gasi o solutie, pana aici ok. A raspuns o duduie pe nume Teo*ora, omul i-a explicat situația si a cerut o esalonare sau o restructurare, iar raspunsul ei plin de indiferență a fost ca NU se poate esalona sau restructura. Deci practic pe ei nu-i interesează de client, plătești sau te executa silit.

Aveti nevoia de un împrumut, mergeti la banca, cu banca daca ajungi in situatii naspa te poti înțelege. Eu nu pot să-mi dau seama ce căuta astia pe piata, sunt mai ceva ca camatarii!”

Ana Ma*ia reviewed Viva Credit — 1 star (March 13)

“De obicei oamenii apeleaza la ei cand au o problema urgenta de rezolvat. Probabil tu ai nevoie de 1000 de lei, dar ei iti vor face o oferta de 300 sau 500 lei, desi dovedesti ca lucrezi si ca poti sa platesti. Asta datorita faptului ca esti la primul imprumut. Iti vor acorda imprumuturi mai mari numai la al 3-lea sau al 4-lea credit.

Deci ei nu cauta sa te ajute sa iesi dintr-o problema, ci sa te fidelizeze ca si client al lor. Toate astea sub pretextul ca ei, mari experti in economie si alte prostii de genul asta, fac ei o analiza si iti acorda mai putin, asta fiind un credit responsabil cica.

Deci daca ai o problema care te costa 1000 lei, ei iti dau 300 de lei si de restul te descurci, poate iei de la alt ifn si platesti comisioane de te usuca. Intr-un final o sa ajungi sa iei de la unii ca sa dai la altii si datoria sa creasca de la luna la luna. Intr-un final nu vei mai plati la niciunii si te vor raporta la biroul de credite si te vor cauta firmele de recuperari la care cel mai indicat este sa nu raspundeti sub nicio forma, im caz contrar vor inregistra apelurile telefonice si le vor folosi in instanta pentru a va executa silit.

Foarte important!!! Cand veti fi notificati ca a inceput executarea silita, faceti contestatie in 15 zile si aveti mari sanse sa anulati executarea si datoria in intregime.”

Cristina PA*EL reviewed Viva Credit — 5 star (May 25)

“Buna ziua, recomand Viva Credit, este o firma serioasa care ne-a venit in ajutor de fiecare data cand am avut nevoie. Suntem foarte multumiti de serviciile acordate si am avut ocazia sa intalnesc personal o persoana minunata, parte din aceasta echipa de profesionisti. Va doresc mult succes in continuare!!! Pupici Vio!!!”

Disclaimer FondPro

Opiniile prezentate in acest capitol apartin celor care le-au emis in mod public. Nu le considetam nici corecte, nici incorecte, doar le consemnam. De asemenea, pentru protectia datelor personale, nu transcriem numele complet al celor care au emis parerile de mai sus.

(Oferta vizualizata de catre 286 vizitatori - WebberZone stats)

2 comentarii la „Viva Credit pana la salariu”

  1. Cringeanu Silviu Nicolae

    as dori sa mă ajutați cu 1000 de lei pt 2 luni

  2. Prejban Eugen

    Bună ziua. Vă rog frumos dacă puteți să mă ajutați cu 800 lei, pentru o lună, și doresc să știu ce dobândă aveti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului