Aprecieri imprumut TeleCredit » oferta 2019

Bani in aceeasi zi

TeleCredit acorda credite nebancare doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu pentru cei care nu mai pot apela la banci, nici macar sa contacteze alte IFN-uri. Viteza cu care puteti primi banii imprumut la TeleCredit este cu adevarat fantastica!

Conditiile sunt foarte lejere, aproape oricine doreste poate obtine acest imprumut rapid, sumele sunt acceptabile, rambursarea la fel ca la cele mai multe credite asemanatoare, tip pana la salariu.

Cum poti obtine banii de la TeleCredit in aceeasi zi?

Telecedit acte necesare

  • - scan / foto de pe buletinul de identitate, cu varsta peste 18 ani si domiciliul in Romania;
  • - un card bancar de salariu sau pensie;
  • - numar de telefon valabil la care sa poti fi contactat oricand pentru aprobarea creditului;
  • - suma solicitata imprumut intre 100 si 2000 lei, astfel: la primul imprumut maxim 500 lei, la al doilea - pana la 1500 lei inclusiv, urmand ca de la al 3-lea credit inainte sa puteti solicita pana la 2000 lei.

 

Aprobarea se decide ultra rapid, iar banii iti sunt transferati direct in cont pe card - mergi direct la cumparaturi sau la bancomat. A intervenit o problema si nu poti plati la termen? Contact TeleCredit imediat, si vei putea sa platesti doar dobanda, urmand sa ti se refinanteze creditul pana la un nou termen.

 

Cum faci cererea de imprumut: hotarasti suma dorita si data rambursarii, completezi online cererea de imprumut TeleCredit (buletinul si extrasul contului de card le transmiti tot online). Atentie: cititi mai mult despre credit doar cu buletinul.

 

TeleCredit cont nou: checklist

- Incearca sa-ti monitorizezi atent cheltuielile lunare pe categorii de cheltuieli: mancare, intretinere, chirie, utilitati etc.;

- Incearca sa nu cumperi mai mult decat ai nevoie; stii, de exemplu ca romanii arunca in medie aproximativ 30% din alimentele pe care le cumpara? Daca ai platit pe mancare 1000 de lei lunar, iti dai seama ca ceea ce arunci inseamna 300 de lei lunar!

- Incearca sa nu cumperi lucruri inutile, lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie!

- Incearca sa economisesti zilnic cea mai mica suma, chiar si un leu; o sa vezi la sfarsitul lunii, cand totalizezi ca ai salvat o suma frumusica, cu ea poti plati imprumutul la Telecredit!

- Imprumuta de la Telecredit exact atat cat ai nevoie urgenta si pentru perioada ramasa pana cand primesti salariul sau pensia! Daca ai intrebari, ia contact cu reprezentantii TeleCredit si discuta-ti situatia mai intai.

- Asigura-te ca stii pericolele potentiale la care te expui apeland la orice credit rapid - vezi un articol excelent de la Radio France International: Pericolele din spatele creditelor rapide.

Contact Telecredit credite


TeleCredit - imprumutul rapid fara acte

Telecredit Telefon: 021-9933
Email: support@telecredit.ro
Fax Number: 021-301-2929
Sume acordate: 100 RON (minim) - 2000 RON (maxim)
Description: Telecredit contact - vezi aici cum poti obtine aproape imediat suma de bani de care ai foarte mare nevoie
Address: Strada Tudor Arghezi numarul 21 - etajul 2, Sector 2, Bucuresti - cod postal 020943
Coordonate GPS: latitude 44.4402301, longitude 26.1024749
Deschis de Luni pana Vineri, orele 08:00 - 21:00

 

Telecredit in rate

Multe IFN-uri, in ultimul an si ceva, au inceput sa ofere si alte tipuri de imprumuturi: cele pe perioade mai lungi, cu plati lunare, ca la banci. Care este situatia la TeleCredit?

Pentru moment, nu exista o oferta TeleCredit in rate, si nici nu se anunta un asemenea moment prea curand. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica oricand ofertele insa, si la cum se schimba reglementarile legale si de la BNR, ne putem astepta si la un serviciu in rate.

Telecredit accepta restantieri?

Nu este niciun secret, orice societate financiara poate sa acceote acordarea de credite catre restantieri. Deci, accepta Te;eCredit restantieri? Da, dar doar pe cei seriosi: datoriile acgitate intre timp, inregistrarile din BC sa fie mai vechi de un an, iar veniturile solicitantului sa fie constante pe o perioada de tot cam atat.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

GDRP | T&C | Privacy | Cookies