Sari la conținut

Simplu Credit Pareri

Actualizat pe septembrie 6, 2020

Simplu Credit pareri si oferte: Imprumut IFN 2020 – fara adeverinta de salariu de la Simplu Credit IFN, traditie si seriozitate.

Bani rapid de la Simplu Credit IFN, traditie si seriozitate

Varsta peste 21 de ani, o forma de venit, se accepta si vechimea minima.

Obtinerea unui imprumut nebancar rapid la Simplu Credit se face, ca la aproape orice credit doar cu buletinul de fapt, cu adeverinta de salariu doar prima oara, apoi totul doar cu buletinul, ca sa iei banii. Ai altceva de trimis doar cand se schimba ceva in datele tale – buletin nou, alta adresa, alt serviciu.

De la a doua solicitare de imprumut la Simplu Credit IFN acordarea se face doar cu buletinul, si mult mai rapid, chiar si in cateva minute, desigur, in timpul programului normal de lucru.

Poti primi intra 1000 si 500 lei, pe maxim 33 de zile. Dupa ce trimiti cererea si scanurile pe email incepe procesul de analiza super-rapid raspuns in maxim 2 zile lucratoare.

Analiza este flexibila si tine cont de situatia particulara a fiecarui solicitant de imprumut rapid. Daca in urma analizei nu te incadrezi la produsul de creditare selectionat, consultantii Simplu Credit iti pot propune alte solutii – e alegerea ta daca le accepti sau nu.

Daca te-ai calificat pentru un imprumut si ai depus toate actele necesare, vei fi invitat la sediul Simplu Credit IFN pentru semnarea contractului si in aceeasi zi vei primi si banii in contul tau.

Simplu Credit Pareri

simplu credit pareri

Exista tot felul de opinii si de recenzii exprimate la adresa IFN-urilor, si trebuie sa recunoastem: foarte putine asemenea societati au atat de putine pareri negative la adresa lor, precum Simplu Credit. Pareri pro si contra exista, desigur, dar majoritatea sunt pozitive sau neutre.

As vrea sa spun ceva, sincer: cand caut notele unui IFN, asta caut cel mai mult: opiniile neutre. De ce? Pentru ca sunt SIGUR ca acestea sunt sincere. Nu au cum sa provina de la postaci, nici de la cei care fac campaniile de marketing (pareri pro), nici de la concurenta sau de la haterii de serviciu (pareri contra).

Atentionari Simplu Credit

In cazul in care nu poti plati la scadenta suma comunicata, este foarte important sa te adresezi de urgenta unui reprezentant Simplu Credit pentru a afla ce optiuni ai. Neplata integrala a sumelor datorate la scadenta va atrage aplicarea de penalitati. Acestea pot fi de pana la 1% / zi de intarziere aplicat la sumele datorate (exclusiv dobanda).

Neplata la scadenta a sumelor datorate implica raportarea la Biroul de Credit si alte institutii similare in termen de 30 zile de la data inregistrarii primei intarzierii, care iti pot afecta istoricul de creditare si accesul in viitor la alte produse de creditare.

Simplu Credit isi rezerva toate optiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executarii silite daca intarzierile cumuleaza mai mult de 3 rate.

(Oferta vizualizata de catre 314 vizitatori - WebberZone stats)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului