Sari la conținut

Intesa Internet Banking

Actualizat pe aprilie 21, 2023

Intesa Sanpaolo Bank Romania este o instituție bancară cu o istorie bogată și o rețea extinsă de sucursale în întreaga țară. În plus față de serviciile bancare tradiționale, banca oferă și credite online prin intermediul internet banking-ului, ceea ce face procesul de solicitare și obținere a creditelor mult mai ușor și mai convenabil pentru clienți.

Oferte de credite online la Intesa Sanpaolo Bank România

Intesa Sanpaolo Bank Romania oferă o gamă variată de credite online, inclusiv credite de nevoi personale, credite pentru achiziționarea de mașini, credite pentru achiziționarea de locuințe și credite pentru refinanțare. Procesul de aplicare pentru un credit online este simplu și rapid, iar cererea poate fi depusă direct prin intermediul platformei de internet banking a băncii.

Procedurile pentru obținerea unui credit online

Pentru a solicita un credit online prin internet banking-ul Intesa Sanpaolo Bank Romania, clienții trebuie să urmeze următorii pași:

 1. Accesarea platformei de internet banking a băncii.
 2. Accesarea secțiunii dedicate creditelor și alegerea tipului de credit dorit.
 3. Completarea cererii de credit online, inclusiv informațiile personale și financiare relevante.
 4. Transmiterea cererii de credit online pentru a fi procesată de către banca.
 5. Așteptarea aprobării creditului, care poate fi obținută într-un timp scurt.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele creditelor online prin internet banking-ul Intesa Sanpaolo Bank Romania includ:

 • Procesul rapid și simplu de aplicare și obținere a creditului.
 • Accesibilitatea și comoditatea oferite de platforma de internet banking.
 • Posibilitatea de a accesa informații actualizate despre creditul solicitat și de a gestiona creditul direct din platforma de internet banking.

Dezavantajele creditelor online prin internet banking-ul Intesa Sanpaolo Bank Romania includ:

 • Costuri mai mari decât cele ale altor tipuri de credite, datorită comisioanelor și taxelor suplimentare.
 • Limitări în ceea ce privește suma maximă a creditului ce poate fi obținut prin intermediul internet banking-ului.

Creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca

Care sunt cele mai de interes subiecte pentru cititorii nostri, in relatia lor cu bancile? Trimiteri directe:

Intesa Sanpaolo: oferta speciala de imprumuturi, categoria credit de nevoi personale cu Ipoteca

Fie ca vrei sa incepi o afacere, fie ca ai nevoie de un avans pentru o investitie imobiliara sau poate vrei sa-ti renovezi apartamentul, Intesa Sanpaolo Bank a gasit solutia pentru indeplinirea dorintelor si viselor tale: Creditul de nevoi personale cu ipoteca.

Se accepta pentru credit:

 • Cetateni romani sau straini;
 • Varsta minima este 18 ani, iar varsta maxima sa nu depaseasca varsta de 70 de ani la finalul perioadei de creditare;
 • Sa realizeze venituri de minim 800 Lei sau echivalent Euro;
 • Vechimea la actualul loc de munca:
 • Salarii: sa fie de cel putin 3 luni neintrerupte si vechimea in munca sa fie de cel putin 12 luni; – Persoanele aflate in concediu de crestere si ingrijire copil vor putea beneficia de credit in cazul in care inainte de a intra in concediu conditia de mai sus se respecta;
 • In cazul liber profesionistilor: cel putin 12 luni de activitate;

Maxim 3 codebitori, grad de rudenie I.

Destinatia creditului:

 • satisfacerea unor nevoi personale nenominalizate ale solicitantului si/sau ale familiei acestuia;
 • refinantarea unuia sau mai multora din creditele pe care le are contractate de la Intesa Sanpaolo Bank sau de la alte institutii bancare sau institutii financiare nebancare, inclusiv cheltuielile aferente creditului care se refinanteaza.

Avantajul major al creditelor de la Intesa Sanpaolo: Gradul mediu de indatorare a fost de 54%, putand urca pana la 65%, dar pe noile reglementaru BNR limita a fost plafonata la 45% din venitul net.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar – 200 euro echivalent lei, 1,25 lei comision cont curent.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.583 lei.

Dacă anticipezi că urmează o perioadă mai încărcată din punct de vedere al cheltuielilor, atunci ne poti cere amânarea unei singure rate (beneficiind de graţie atât la principal, cât şi la dobândă) în cadrul unui an calendaristic.

Când optezi pentru amânarea ratei, data maturității creditului se va prelungi cu perioada pentru care ai beneficiat de graţie, fără a depăși însă cele 60 de luni care constituie perioada maximă de acordare a creditului de nevoi personale sau vârsta maximă permisă la finalul creditului.

Descriere a Intesa Sanpaolo Bank Romania

Intesa Sanpaolo Bank Romania este o bancă italiană cu o prezență semnificativă pe piața bancară românească. Banca oferă o gamă variată de produse și servicii bancare, inclusiv conturi de economii, credite, carduri de credit și debit, servicii de transfer de bani, servicii de internet banking și multe altele. În plus, banca are o rețea extinsă de sucursale în toată țara, oferind servicii bancare la nivel național și internațional.

Băncii îi pasă de clienți și își asumă responsabilitatea de a oferi servicii financiare sigure și transparente. În plus, Intesa Sanpaolo Bank Romania promovează valorile responsabilității sociale corporative și contribuie activ la dezvoltarea comunităților locale prin intermediul diferitelor proiecte și inițiative.

În concluzie, Intesa Sanpaolo Bank Romania este o bancă puternică și de încredere, care își asumă angajamentul de a oferi soluții financiare adecvate pentru toți clienții săi.

(Oferta vizualizata de catre 152 vizitatori - WebberZone stats)

2 comentarii la „Intesa Internet Banking”

 1. catalin bracaciu

  Pe pagina oficiala nu spun nimic ei de credit nevoi personale ipoteca, de unde ati scos chestia asta?

  1. New edit – octombrie 2020: Intesa Bank a reluat acordarea de credite catre persoanele fizice – detalii direct in articol.
   Raspunsul initial: “Va multumim pentru mesaj, si se pare ca aveti dreptate – Intesa Sanpaolo Bank a renuntat la acordarea vreunui tip de credite pentru persoane fizice. Vom modifica articolul, inca o data, multumiri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului