Sari la conținut

Imprumuturi nebancare fara garantii

Actualizat pe ianuarie 17, 2021

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii pentru nevoi personale – aprobare rapida si usor de obtinut. Acceseaza cel mai bun credit de de consum fara sarcini – fara codebitori, garantii sau giranti. Il mai cunoastem sub denumirea imprumut fara ipoteca. Se distinge prin acordare rapida, acte putine si contract simplu, dar si prin dobanzile sensibil mai mari

Nu doar IFN-urile, in special prin oferta FinTech – Credite online noi, ci si bancile ofera imprumuturi rapide fara garantii. Le veti gasi in oferte sub diverse denumiri: credite de nevoi personale, credite de consum, credite de achizitii bunuri, credite pentru vacante, credite pentru studenti. Rareori o banca specifica despre o oferta ca este „fara garantii”. Dar daca nu scrie ca este cu, atunci inseamna ca e fara.

Daca nu va grabiti foarte tare, nu sunteti inregistrat in biroul de credite si aveti un venit cert si sigur, e de preferat sa mergeti la banci. Acestea acorda din principiu credite fara garantii pe perioade mai lungi, cu sume mai mari de bani si dobanzi mult mai mici. Dezavantajul la banci insa – procedura de verificare mult mai dura.

Data update text: 25 an. 2021

Imprumut nebancar pentru persoane fizice

Imprumuturi fara garantii se acorda atat de catre institutiile financiare nebancare, cat si de catre banci. Iata cateva dintre cele mai importante oferte speciale curente din categoria credit fara garantii.

Credite fara garantii usor de accesat

Desi subiectul acestui listing de oferte este cel al creditelor nebancare, vom incepe – sa nu credeti ca este ciudat, cu ofertele bancare. De ce facem asta? Rationamentul este simplu. Este cel mai probabil ca ati ajuns in situatia de a cauta un credit nebancar rapid fara garantii din doua motive: aveti nevoie urgenta de bani, iar bancile nu va (mai) pot ajuta. Atunci, ce sens au ofertele bancare? Clar: termen de comparatie. Veti gasi mai jos oferte nebancare, dar de unde sa stiti care sunt bune, care acceptabile si care de evitat? Simplu, le comparati cu aceste oferte bancare.

Imprumutul in trei acte DIVERS BCR

Avantajele imprumutului de nevoi personale fara garantii, fara dezavantajele creditului negarantat.

Beneficiari: persoane fizice rezidente, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate. Destinatia: se acorda bani fara garantii pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului.

Moneda de acordare: RON. Suma de bani acordata: pana la 88.000 RON, in functie de produsele detinute la BCR sau la alte banci.

Termen: pana la 5 ani, cu exceptia celor care refinanteaza imprumuturi acordate anterior datei de 31.10.2011, pentru care termenul este de cel mult 10 ani.

CreditAvantaj Instant

Imprumut bani fara garantii de la Credit Europe Bank. Valoarea imprumutului: intre 300 şi 7500 EUR, echivalent RON. Perioada imprumutului: intre 6 si 60 de luni. Costuri:

 • DAE: 13,62%;
 • Comision de analiza dosar: 100 RON (va fi platit doar in cazul aprobarii creditului);
 • Comision lunar de administrare: 0,16% din soldul creditului;
 • Comision de rambursare anticipata: 0%.

Imprumutul pentru Orice fara garantii de la UniCredit

Vacanta oriunde fara griji, de la UniCredit Bank. Orice ai avea in plan – sa renovezi sau sa utilezi casa, sa-ti cumperi o masina sau chiar un apartament – avem pentru tine mai multe variante de creditare: Creditul pentru Orice fara ipoteca Expres, Creditul pentru Orice fara ipoteca Standard, Creditul pentru Orice fara ipoteca Special si Creditul pentru Orice fara ipoteca Refinantare.

Poti alege un imprumut bani fara garantii de la 1.800 pana la 90.000 lei si il poti returna in 6 luni pana la 5 ani (4 ani in cazul Creditului pentru Orice Expres).

Si asta nu e tot: pentru linistea ta poti beneficia de un pachet de asigurare de viata facultativa cu acoperire complexa: deces din orice cauza, asigurare in caz de invaliditate, asigurare in caz de incapacitate temporara de munca si asigurare in caz de somaj.

OTP Bank

Un imprumut bani fara garantii care iti indeplinește toate dorintele! Dobanda Fixa şi Banii in 24h.

Societati nebancare care crediteaza fara garantii

V-ati astepta la o lista lunga? Nu. Adevarul este acesta: majoritatea societatilor IFN acorda imprumuturi rapide nebancare fara garantii. Noi am selectat insa doua dintre acestea:

 • Vrei un imprumut?‎ – Viva Credit fara garantii! Poti primi astazi pana la 1000 Lei. Totul online 24h/zi 7 zile/saptamana‎ – banii pe cardul tau in cel mult 2 ore! Viva Credit va avertizeaza insa: aceste imprumuturi rapide fara garantii sunt recomandate doar pentru finantarea unor nevoi extraordinare, urgente.
 • Cetelem: Imprumut usor si rapid‎. Completezi suma si proiectul dorit. Primesti raspuns online.

Accesarea imprumutului nebancar

Imprumut bani fara garantiiDeoarece riscul societatii care acorda creditul este vadit mai mare, imprumutul urgent fara garantii costa in general mai mult decat creditele ipotecare (imobiliare sau pentru nevoi personale). Avantajul este ca acestea se acorda mai usor, mai repede, nefiind necesara interventia evaluatorului si notarizarea contractului. Desigur, comparatia aceasta sta in picioare in cazul aceluiasi tip de institutie financiara – un credit IFN cu garantii ipotecare tot va fi mai costisitor decat un imprumut bancar pentru nevoi personale.

Singurele forme de bani imprumut urgent cu sau fara garantii pe care bancile le pot oferi sunt liniile de credit, facilitatile de overdraft si cartile de credit. Toate acestea prespun proceduri initiale de durata, verificari si aprobari, si doar dupa ce ati trecut prin toate etape,e veti avea la dispozitie niste bani pentru viitor. Deci daca aveto nevoie urgent de bani acum, degeaba va ganditi la o banca.

Tragem concluzia ca singurul imprumut urgent fara garantii este cel oferit de catre societatile financiare nebancare. Am tratat amplu subiectul comparatiei intre creditele garantate si imprumuturile fara garantii, dar fara a ne apleca in mod clar asupra diferentelor de cost. Pentru a putea exemplifica cel mai bine care este situatia reala, vom analiza produsele fiecarei categorii de la aceeasi societate nebancara, pentru a va ajuta sa intelegeti cel mai bine diferentele.

Societatea pe care facem comparatia este Fast Finance – credite online, iar aici, pe langa creditul fulger care apartine unei alte categorii, intalnim trei oferte tip de credte nevoi personale:

 • imprumutul fara garantii – credite pentru consum, cu dobanzi intre 66% si 72% pe an;
 • creditul nevoi personale cu garantii mobiliare (altele decat imobilele si terenurile), cu dobanda de 48% pe an;
 • creditele de consum cu garantii imobiliare (apartamente, cladiri, terenuri), cu dobanzi intre 32% si 36% pe an.

Ce observam? Pentru a obtine imprumuturi rapide nebancare fara garantii, costul cu dobanda este de doua ori sau mai bine mai mult decat unul garantat imobiliar. Merita? Riscurile sunt mari in ambele situatii, in caz ca nu veti mai putea sa achitati ratele. Conteaza insa daca aveti cu ce sa garantati, pentru ca bunurile sau imobilele trebuie sa fie proprietate personala si negrevate de vreo sarcina (inclusiv taxele si utilitatile trebuie sa fie achitate la zi).

O concluzie ar fi ca, daca nu aveti foarte multe variante, nici mare lucru nu puteti face, si daca nevoia de bani imprumut este cu adevarat urgenta, platiti cat este de platit. Dar daca aveti optiuni, si nu stiti care este cea mai buna? V-am dat cateva informatii ce speram sa va fie de folos exact pentru acest caz. Important este sa aveti cum sa va analizati optiunile, si astfel sa luati decizia corecta.

Reguli de siguranta

Regula nr. 1: apelati la IFN doar cand nu mai aveti cum sa faceti decat un imprumut bani fara garantii. Altfel, bancile raman cea mai ietina solutie pentru creditarea nevoilor personale.

Regula nr. 2: Nu va repeziti la prima oferta. Poate va e sila sa alergati din magazin in magazin sau de la o taraba la alta in piata, doar pentru a gasi un ulei cu 1 leu mai ieftin sau patrunjel doua legaturi la leu. Dar cand vine vorba de un imprumut, char si unul rapid si cu suma mica, nu mai discutam de economii de cativa bani, ci de sume serioase.

Regula nr. 3: Pe cat posibil, cautati un credit direct pe card, in detrimentul celor cu incasarea la ghiseele unei banci partenere a IFN-ului (unde veti aea supriza unor comisioane serioase ale bancii) sau a celor prin birouri si agentii IFN, unde totul dureaza mai mult.

Regula nr. 4: IFN-urile nu folosesc comisioane si taxe, cu exceptia serviciilor speciale, deci tot ce aveti de comparat sunt dobanzile. Fiecare IFN este obligat sa afiseze DAE-ul, dara cesta este util doar daca facem comparatia pe aceeasi peroada de imprumut.

Regula nr. 5: Evitati „serviciile speciale” (credite acasa etc), acestea costa foarte mult. Daca ati ajuns sa cautati un imprumut bani fara garantii, inseamna ca aveti deja destule necazuri, incat sa va faceti altele si mai mari doar pentru a evita doua-trei drumuri.

Regula nr. 6 (si ultima – desi ar fi trebuit sa fie prima): Sunteti fortati sa cautati un imprumut mai scump, nu inseamna deloc ca trebuie sa ajjngeti drect la camatari sau la amanet. Cu grija si atentie, veti gasi rezolvare.

Avantaje si dezavantaje credit fara garantii

Cu exceptia creditelor pentru achizitia unei locuinte, pentru aproape orie altceva puteti obtine printr-un imprumut bani fara garantii. De garantii este nevoie doar la achizitiile mari, la creditele pe perioade foarte lungi. Altfel, la aprobare se ia in calcul doar capacitatea dumneavoastra de a rambursa creditul (varsta, veniturile, datoriile curente). Astfel, se poate stabili foarte repede ce suma puteti imprumuta, si pentru ce perioada.

Majoritatea institutiilor de credit, bancare si nebancare, acorda intr-un fel sau in altul imprumut bani fara garantii. Acestea se acorda in general mai rapid decat cele ipotecare, dar la dobanzi mai mari. Riscurile pe care vi le asumati sunt aparent mai mici, dar in cazul in care nu va achitati ratele, bancile pot interveni usor in justitie pentru a recupera prejudiciile. Deci, care sunt riscurile imprumuturilor fara garantii?

Cand ai nevoie de bani, si nu ai nimic disponibil cu care sa poti garanta, trebuie sa te indrepti catre institutiile financiare (bancare sau nebancare) care acorda asemenea facilitati. In general, conditiile de acordare sunt ceva mai restrictive, iar costurile mai mari. Caracteristici: perioada mai scurta de rambursare, dobanda mai mare, comisioane suplimentare, cerinde de venit mai mari. Dar de cele mai multe ori este singura optiune.

In cine poti avea încredere pentru comparatia creditelor nebancare

Cautarile pe Internet ne pun in fata tot felul de rezultate, la care nu putem sti cine este serios si cine nu. Plecand de la analiza statisticilor pe care le-am colectat si analizat in ultimii aproape 10 ani, cu cat mai mare este cererea, in timp ce oferta este foarte scazuta ca volum – ca numar de ofertanti, cu atat mai rele vor fi conditiile. Ganditi-va ca mergeti la piata, o piata cinstita, cu tarani adevarati, si jumatate din ei vand si cartofi – cartofii vor fi ieftini. Dar cum ar fi ca UNUL SINGUR sa aiba cartofi? I-ar da la acelasi pret ca in situatia cu multe oferte?

Voi daca ati avea ceva de vanzare de care multa lume are nevoie, si nimeni altcineva nu are la vanzare, ce ati face? In cazul acestor imprumuturi rapide bancare sau nebancare fara garantii, solutiile IFN-urilor sunt simple: pe de o parte, dobanzi mari, pe de alta parte – selectie mai stricta a clientilor.

Atentie la un mic aspect – pe care il puteti testa oricand: dati de 3 ori aceeasi cautare, veti obtine rezultate diferite. De aceea datele de mai sus trebuie luate in calcul asa cum am propus: cu titlu orientativ, ca directie.

Intrebari si raspunsuri credite fara garantii

5 comentarii la „Imprumuturi nebancare fara garantii”

 1. Peptanus Elena Rodica

  Buna ziua doresc să beneficiez de credit cat mai curând cum procedez?

 2. Carmela Pedro

  Căutați un împrumut autentic? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o dobândă de 3% scăzută și accesibilă. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat contactează-mă

 3. craciun mariuta

  doresc un credit cit mai urgent daca pot fi contactata si ce documente trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2022
Revocarea / modificarea consimtamantului