Sari la conținut

Actualizat pe mai 24, 2021

Ce mai facila modalitate de a face rost urgent de bani: credit direct pe card – Ferratum credite prin SMS. Bonus: alternativa Telecredit direct pe card.

Nu este niciun secret, costurile ceva mai mare ale imprumuturilor nebancare isi au un sens, avantajele de viteza fulger si facilitatea deosebita a procedurii fiind cu adevarat deosebite. Dar tot niciun secret nu este: costa mult un asemenea credit, foarte mult. Nu neaparat ca suma in sine, ca imprumuturile sunt mici, dar cand te uiti la dobanda… Dar acum ca am reamintit cele dua adevaruri esentiale legate de acest mod de a face rost de bani, sa trecem la treaba.

Ferratum IFN 2020 fara adeverinta

Credit IFN rapid sau in rate 100% online fara adeverinta

Cel mai simplu imprumut nebancar din Romania – la prima accesare completezi formularul apoi primesti banii la CEC, apoi e de ajuns sa trimiti un SMS si gata creditul, deja cu sume din ce in ce mai mari. Doar cu buetinul inseamna ca iti trebuie actul de identitate la ghiseul CEC, sa iti iei banii.

Dupa ce ai terminat cu bine primul imprumut de la Ferratum Money, urmatoarele se obtin si mai usor, si mai rapid: chiar si printr-un simplu SMS, cu sume mai mari si aprobare chiar si in cateva minute. Ce documente trebuie sa prezint pentru ridicarea banilor? DOAR documentul de identitate – credit fulger aprobat onlinecredit direct pe cardFerratum credit prin SMS.

ATENTIE: Costuri suplimentare la CEC legate de rambursarea imprumuturilor Ferratum Money IFN

Iata ceva ce nu v-a mai spus nimeni pana acum: dobanda Ferratum este atat cat este. Daca alegeti contractul pe varianta credit direct pe card, aveti enorm de castigat. De ce? Pentru ca operatiunile aferente imprumuturilor Ferratum efectuate prin intermediul CEC Bank costa in plus!

Cat costa?

  • Comision pentru plati sume aferente creditelor de consum acordate de catre Ferratum Romania IFN clientilor sai: 1,2% min 5 lei/operatiune
  • Depunere numerar Ferratum Romania IFN: 1,2 % min 3 lei/operatiune

Deci daca alegeti sa ridicati creditul de la CEC, apoi sa rambursati ratele tot la CEC, din start se mai adauga 2.4% din total la costuri. Si atentie, totalul la ridicarea banilor imprumutati este doar suma luata, dar la rambursare, include si dobanda Ferratum. Deci pe cat posibil, alegeti sa luati banii ca un credit direct pe card, si sa platiti ratele la Ferratum tot de la o banca dvoastra, prin cont. Fie ca mergeti la ghiseul bancii dvoastra, sa completati un ordin de plata, fie ca aveti deja un inyternet banking (ceea ce va recomandam), va fi mult, ult mai ieftin!

Cum obtii un credit direct pe card

Ferratum Money, o companie destul de nou aparuta, care promite sa se dezvolte foarte mult in 2019, nici macar nu face publicitate faptului ca da creditele fara acte, doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fara adeverinta de venit, fara garantii. Pur si simplu isi numeste produsul “creditul fulger” – si are perfecta dreptate. Niciun drum la sediu, nicio vizita a consultantului la tine. Totul este online.

Singura data cand iesi din casa este sa mergi la orice sucursala CEC, unde nu sunt niciodata cozi, cu buletinul, ca sa iti ridici banii imprumutati. Sa nu cadeti insa in ispita: credit doar cu buletinul la Ferratum Money nu inseamna ca poti primi imprumut daca nu ai absolut niciun fel de venit, salariu, chirii, pensie!

Primul microcredit este intotdeauna pus la dispozitie in numerar, in orice agentie CEC Bank, si poate fi accesat doar pe baza actului de identitate al solicitantului. In cazul in care nu esti la primul credit accesat, banii pot fi transferati de catre Ferratum direct intr-un cont bancar indicat de tine (de exemplu un cont de card). Astfel, vei putea utiliza banii fie prin retragere de numerar la orice bancomat sau platind direct cu cardul.

De anul acesta, spre marea bucurie a multor clienti fideli ai IFN-urilor, Ferratum Money a dezvoltat inclusiv un sistem de oferta pentru credit fulger online nebancar in rate – acordat pe perioada lunga. Cititi-ne pentru detalii!

Iar daca cumva nu doriti sau nu mai puteti sa apelati al Ferratum Money (daca nu ati fost cuminti adica), sau daca sunteti atenti si vreti sa mai beneficiati o data de un credit direct pe card cu dobanda zero, puteti apela la oferta speciala a TeleCredit Romania.

Creditare in viteza la Ferratum

Cerere: raspuns in maxim 2 ore

Pentru a primi un imprumut rapid de la Ferratum IFN, tot ce trebuie sa faci este sa le transmiti o cerere. Daca esti la primul tau contract cu Ferratum, cererea se depune exclusiv online.

Atentie, singurele conditii cerute sunt sa ai un buletin de identitate, sa ai varsta de minim 24 de ani, si sa ai venituri lunare, de orice fel. Pentru a vedea cat ai putea obtine si cat este rata, poti intra de aici direct in aplicatia online a Ferratum Money.

Ferratum acorda imprumuturi rapide cu sume mici si medii (microcredite), pe perioade scurte de timp, pentru rezolvarea unor probleme in general urgente. Sumele variaza intre 200 si 1400 lei – microcreditul Ferratum (durata de 15, 30 sau 45 de zile) sau intre 1500 si 5000 de lei – varianta Ferratum in rate. Daca ati trecut fara probleme de primul imprumut la Ferratum, urmatoarele credite le veti obtine imediat – mult mai usor si chiar mai rapid, indiferent de ora, cu un simplu SMS, si puteti primi banii direct pe card.

Ideea de imprumut rapid doar cu buletinul nu este noua in Romania, activand cu succes in urma cu ceva ani in cadrul ofertelor institutiilor financiare. Acest mod de a obtine un credit presupune faptul ca nu ai nevoie de niciun alt document pentru a solicita un credit, in afara de buletin.

La Ferratum IFN, creditul cu buletinul inseamna rapiditate, eficienta, comoditate. Si dupa cum veti vedea, buletinul iti trebuie doar in doua locuri: mai intai la completarea cererii, tu singur, online, ca sa scrii corect datele de acolo (si sa te asiguri, NU UITA, ca ai cel putin 24 de ani, altfel nu te incadrezi), iar apoi cand mergi la CEC Bank sa iti iei banii de la ghiseu.

Dupa ce completezi formularul si obtii aprobarea pentru imprumut, banii vor fi disponibili pentru tine in doar cateva ore lucratoare la orice sucursala CEC Bank din Romania.

Conditii acordare credit direct pe card

credit rapid direct pe cardAi nevoie urgenta, rapid, de un imprumut destul de mic, sau chiar de mai mult, pana in 15-20 de milioane? Ferratum te poate ajuta, tot ce iti trebuie e sa stai cateva minute in fata calculatorului, si sa fii foarte atent la urmatoarele:

– Sa ai cel putin 24 de ani IMPLINITI;

– Sa dai CORECT numarul de telefon (Orange, Vodafone, Telekom. Nu se accepta numere Digi);

– Numarul de telefon si adresa de email sa fie ALE TALE, personal;

– Sa fii sigur ca ai venituri pe care le poti dovedi (nu se cere adeverinta de salariu, dar asta nu inseamna ca poti sa declar ca ai castig de 10 lei pe luna, si sa te astepti sa primesti imprumutul);

– Sa fii sigur ca ai nevoie de acest credit, ca daca ti se aproba, il si iei, si ca iti poti permite sa il rambursezi (foloseste simulatorul de rate din aplicatia Ferratum.

Cum se completeaza cererea de imprumut?

Ai verificat, esti gata? Atunci poti incepe sa completezi cererea de credit.

ATENTIE: nu gresi numarul de telefon, sau datele personale, ca te poti trezi fie ca nu te pot contacta cei de la Ferratum ca sa iti confirme creditul, fie, mai rau, ca ti se aproba imprumutul, ajungi la ghiseu la CEC sa iei banii, si nu poti ca nu corespund datele din buletin. Deci mare atentie, atat.

In functie de momentul zilei in care apelezi la Ferratum, maxim doua ore lucratoare sunt de ajuns pentru a primi aprobarea si de a merge la orice agentie sau sucursala CEC Bank sa it iei banii de la ghiseu, doar cu buletinul. Practic depinzi de programul de lucru la CEC, in general de la 9 la 17, de luni pana vineri.

Mult mai simplu devine insa sa obtii banii imprumutului Ferratum de la al doilea credit incolo: nu iti mai trebuie nici internet, nici buletin macar! Ajunge sa trimiti un SMS, iar banii ti se vireaza imediat, dovedindu-se inca o data ca la Ferratum ai adevaratul credit direct pe card.

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat. Nu trebuie sa ai nicio adeverinta de salariu, nici macar scanata pe email.

 

Un comentariu la „Credit direct pe card”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului