Sari la conținut

Imprumut rapid online prin card 55

Actualizat pe ianuarie 17, 2021

Imprumut rapid online prin card 55 si in variante 30 – 45 – 59 – 60 – 90 zile cu dobanda zero, astfel poti obtine rapid pana la 20000 lei, pana la 5 ani !

Credit rapid online fara dobanda un numar de zile

Notiunea de „Card 55” este una aparte. Oferta in sine, ca atare, nu mai este de actualitate de foarte multi ani. Totusi, conceptul s-a pastrat si chiar raspandit. Totusi, ce este, pe scurt? Utilizand un card de credit cu oferta speciala, poti beneficia de un imprumut rapid online prin card. Perioada cu dobanda zero difera de la o banca la alta. La fel, difera de la un tip de card la altul. Exempul dat a plecat acum vreo 10 ani, de la Volksbank. Cardul lor revolutionar in Romania la acea vreme, permitea sa faci cumparaturi – online sau in magazin. Daca achitai pana la termenul calculat intreaga suma, nu plateai niciun ban dobanzi.

Acum, in acest text, prin Card 55, vom intelege orice oferta de card cu dobanda zero un anumit numar de zile. Deci, un imprumut rapid online prin card 55 este un sistem generic. Poti utiliza un asemenea card pentru cumparaturi. Il poti folosi oriunde este afisata sigla corespunzatoare emitentului, in Romania si in strainatate. Poti astfel plati cumparaturile, la POS (in magazin) sau pe Internet (online). Desigur, poti face si retrageri de numerar de la bancomate si de la ghiseele bancare sau poti plati prin Internet Banking.

Dar cum tema noastra este creditul rapid online, ne limitam la cumparaturile online. Cumparand de pe Internet cu un asemenea card, practic imprumuti online fara acte sau aprobari. Ai acces imediat la sume intre 1.000 si – in general, 20.000 de lei, pentru o perioada de 5 ani, pe care ii folosesti oricand, platind doar dobanda pentru suma utilizata. In plus, ai pana la 55 de zile cu dobanda ZERO pentru cumparaturile la comercianti, in mediul fizic sau online.

Ce inseamna Card 55 – pana la 55 de zile fara dobanda?

Raspuns: intr-o situatie din 55 posibile este adevarat. Adica mai putin de 2% sanse sa beneficiezi de 55 de zile fara dobanda la cumparaturile prin credit card. Cu exceptia situatiilor cand stii foarte bine cum functioneza sistemul si iti planifici cu atentie bugetul de cumparaturi. De fapt nu atat bugetul, cat mai ales calendarul.

imprumut rapid online prin card 55 si cumparaturi in rateAcum trebuie sa fiti oricum atenti: nu spune nicaieri ca ai 55 de zile fara dobanda, ci Pana la 55 de zile fara dobanda. De cand se calculeaza de fapt aceste 55 de zile? Simplu: de la data de 1 ale fiecarei luni – pentru cumparaturile efectuate in respectiva luna.

Scadenta obisnuita de plata la o achizitie pe credit prin card este data de 25 ale lunii urmatoare datei cumparaturii. Daca cumperi ceva pe data de 1 ale lunii decembrie, scadenta de plata este data de 25 ale lunii urmatoare: 25 ianuarie 2019. Adica 55 de zile. Acesta este, cum am spus, exemplul teoretic Card 55. Fiecare banca are data scadenta proprie. La multe este ultima zi a lunii. Astfel, in functie de numaril de zile, stiti sa faceti calculul. Adica, poate e Card 30, sau Card 45, pana la Card 90… metoda este la fel.

Luam acum un exemplu. Folosesti un card de credit Card55 ca sa cumperi ceva pe 1 decembrie. Daca rambursezi integral acest imprumut pana cel tarziu pe 25 ianuarie 2019, dobanda ta la aceasta cumparatura va fi Zero. Dar ce se intampla daca faci respectiva cumparatura pe 29 decembrie? Termenul de plata (scadenta) este tot 25 ianuarie 2019, deci daca achiti creditul acesta pana pe 25 ianuarie, dobanda ta va fi zero. Simplu, dar cate zile ai de fapt dobanda zero in acest caz? 27 de zile.

Deci in exemplul acesta, Card 55 iti ofera o cumparatura cu 27 de zile fara dobanda. De aceea insistam, nu sunt 55 de zile fara dobanda. Sunt „maxim 55”. La fel daca e card de 30, 45, 59 sau 90.

Mai trebuie sa va atentionam cu ceva. Card 55, cand s-a nascut, a fost o oferta finala. Aveai acel card, cat timp il foloseai, aveai pana la 55 de zile fara dobanda. Exista insa promotii diferite. Nu doar de la banci, ci si de la IFN-uri. Ce va ofera? Teoretic, acelasi lucru. Adica imprumut rapid online prin card „nn” zile fara dobanda. Ce e diferit atunci? Valabilitatea… Uneori promotia spune „pentru primul an de la activare…”. Ati inteles, da?

Cum poti obtine un imprumut rapid online prin Card 55?

Completeaza cererea de card in acest formular si vei fi sunat in cel mai scurt timp. Atentie, completeaza formularul doar daca esti cu adevarat interesat de un asemenea sistem de creditare rapida, si numai daca stii ca vei putea raspunde la telefon.

Iata ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un imprumut rapid online prin Card 55:

 • Sa ai cetatenia romana si rezidenta in Romania;
 • Sa ai minim 18 ani la data acordarii creditului si maxim 70 de ani la terminarea contractului de credit (65 ani in cazul navigatorilor);
 • Sa ai un venit lunar net de minim 1.900 Lei;
 • Sa ai minim un an vechime totala in munca si minim 3 luni vechime la actualul loc de munca.

Conditiile generale de solicitare a acestui tip de card nu difera de cele de la carduri de credit nebancare. Diferentele se vad insa substantial la nivelurile dobanzilor. Ciudat insa, nu si la cel al costurile de emitere si administrare, unde banzile sunt de cele mai multe ori mai costisitoare.

Care este diferenta intre un Card 55 si un card cu rate fara dobanda?

Exista deja multe banci care emit carduri de cumparaturi care permit achizitiile in rate fara dobanda – in general de la 3 luni la 24 de luni. De ce nu este acelasi lucru cu ce ofera un „Card 55”? In prmul rand, un Card tip 55 nu are restrictii pentru comercianti – puteti cumpara absolut orice, de oriunde. Asta in timp ce cardurile pentru cumparaturi in rate fara dobanda sunt limitate la magazinele partenere si la produsele eligibile ale acestora. Prin magazine partenere se inteleg in general mari magazine care au un contract cu acea banca, si se gasesc intr-o lista fixa.

O alta diferenta este data de dificultatea de obtinere a unui asemenea card. Ca la orice card de credit, limita maxima a unui imprumut rapid online prin card 55 este stabilita in functie de venitul net lunar. Cat timp acceptati aceasta limita, aprobarea cererii este rapida si usoara. La un card pentru cumparaturi in rate insa, se pleaca de la ideea ca se vor face achizitii mai „serioase”. De aceea, pentru a fi acceptat, va fi necesar sa aveti un venit minim net lunar semnificatov mai mare decat pentru un Card 55.

Va recomand sa nu treceti spre finalul acestui ghid inainte de a citi un studiu al Capital.ro – Costurile unui card de cumparaturi. In linii mari, aceste costuri sunt similare celor doua variante.

10 comentarii la „Imprumut rapid online prin card 55”

 1. David aImre

  Buna ziua as dorii un credit de cinci ani cu sume mare,
  Vaxmultumesc

 2. Radu rodica georgeta

  Buna ziua as dori un imprumut daca se poate

 3. Drăgan Lenuța Iulia

  Buna ziua as dori un împrumut dacă s-ar putea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2022
Revocarea / modificarea consimtamantului