Sari la conținut

Imprumut rapid online prin card 55

Actualizat pe mai 5, 2023

Sistemul de Imprumut rapid online prin card 55 – sume bune pe perioade scurte, fără dobândă!

Ce inseamna Card 55 – pana la 55 de zile fara dobanda?

Raspuns: intr-o situatie din 55 posibile este adevarat. Adica mai putin de 2% sanse sa beneficiezi de 55 de zile fara dobanda la cumparaturile prin credit card. Cu exceptia situatiilor cand stii foarte bine cum functioneza sistemul si iti planifici cu atentie bugetul de cumparaturi. De fapt nu atat bugetul, cat mai ales calendarul.

imprumut rapid online prin card 55 si cumparaturi in rateAcum trebuie sa fiti oricum atenti: nu spune nicaieri ca ai 55 de zile fara dobanda, ci Pana la 55 de zile fara dobanda. De cand se calculeaza de fapt aceste 55 de zile? Simplu: de la data de 1 ale fiecarei luni – pentru cumparaturile efectuate in respectiva luna.

Scadenta obisnuita de plata la o achizitie pe credit prin card este data de 25 ale lunii urmatoare datei cumparaturii. Daca cumperi ceva pe data de 1 ale lunii iunie, scadenta de plata este data de 25 ale lunii urmatoare: 25 iulie 2023. Adica 55 de zile.

Acesta este, cum am spus, exemplul teoretic Card 55. Fiecare banca are data scadenta proprie. La multe este ultima zi a lunii. Astfel, in functie de numaril de zile, stiti sa faceti calculul. Adica, poate e Card 30, sau Card 45, pana la Card 90… metoda este la fel.

Luam acum un exemplu. Folosesti un card de credit Card55 ca sa cumperi ceva pe 1 decembrie. Daca rambursezi integral acest imprumut pana cel tarziu pe 25 ianuarie 2019, dobanda ta la aceasta cumparatura va fi Zero.

Dar ce se intampla daca faci respectiva cumparatura pe 29 decembrie? Termenul de plata (scadenta) este tot 25 ianuarie 2019, deci daca achiti creditul acesta pana pe 25 ianuarie, dobanda ta va fi zero. Simplu, dar cate zile ai de fapt dobanda zero in acest caz? 27 de zile.

Deci in exemplul acesta, Card 55 iti ofera o cumparatura cu 27 de zile fara dobanda. De aceea insistam, nu sunt 55 de zile fara dobanda. Sunt “maxim 55”. La fel daca e card de 30, 45, 59 sau 90.

Mai trebuie sa va atentionam cu ceva. Card 55, cand s-a nascut, a fost o oferta finala. Aveai acel card, cat timp il foloseai, aveai pana la 55 de zile fara dobanda. Exista insa promotii diferite. Nu doar de la banci, ci si de la IFN-uri. Ce va ofera? Teoretic, acelasi lucru. Adica imprumut rapid online prin card “nn” zile fara dobanda. Ce e diferit atunci? Valabilitatea… Uneori promotia spune “pentru primul an de la activare…”. Ati inteles, da?

Care este diferenta intre un Card 55 si un card cu rate fara dobanda?

Exista deja multe banci care emit carduri de cumparaturi care permit achizitiile in rate fara dobanda – in general de la 3 luni la 24 de luni. De ce nu este acelasi lucru cu ce ofera un “Card 55”? In prmul rand, un Card tip 55 nu are restrictii pentru comercianti – puteti cumpara absolut orice, de oriunde. Asta in timp ce cardurile pentru cumparaturi in rate fara dobanda sunt limitate la magazinele partenere si la produsele eligibile ale acestora.

Prin magazine partenere se inteleg in general mari magazine care au un contract cu acea banca, si se gasesc intr-o lista fixa.

O alta diferenta este data de dificultatea de obtinere a unui asemenea card. Ca la orice card de credit, limita maxima a unui imprumut rapid online prin card 55 este stabilita in functie de venitul net lunar. Cat timp acceptati aceasta limita, aprobarea cererii este rapida si usoara. La un card pentru cumparaturi in rate insa, se pleaca de la ideea ca se vor face achizitii mai “serioase”. De aceea, pentru a fi acceptat, va fi necesar sa aveti un venit minim net lunar semnificatov mai mare decat pentru un Card 55.

Va recomand sa nu treceti spre finalul acestui ghid inainte de a citi un studiu al Capital.ro – Costurile unui card de cumparaturi. In linii mari, aceste costuri sunt similare celor doua variante.

Cum poti obtine un imprumut rapid prin Card 55?

Completeaza cererea de card in acest formular si vei fi sunat in cel mai scurt timp. Atentie, completeaza formularul doar daca esti cu adevarat interesat de un asemenea sistem de creditare rapida, si numai daca stii ca vei putea raspunde la telefon.

Iata ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un imprumut rapid online prin Card 55:

 • Sa ai cetatenia romana si rezidenta in Romania;
 • Sa ai minim 18 ani la data acordarii creditului si maxim 70 de ani la terminarea contractului de credit (65 ani in cazul navigatorilor);
 • Sa ai un venit lunar net de minim 1.900 Lei;
 • Sa ai minim un an vechime totala in munca si minim 3 luni vechime la actualul loc de munca.

Conditiile generale de solicitare a acestui tip de card nu difera de cele de la carduri de credit nebancare. Diferentele se vad insa substantial la nivelurile dobanzilor. Ciudat insa, nu si la cel al costurile de emitere si administrare, unde banzile sunt de cele mai multe ori mai costisitoare.

Credite fără dobândă

Creditul rapid fără dobândă este o ofertă atractivă pentru mulți oameni. De obicei, aceste credite permit împrumuturile fără dobândă pentru un număr limitat de zile, de obicei între 7 și 30 de zile.

Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile acestor credite, pentru a vă asigura că înțelegeți în mod clar perioada de gratie și data scadenței, precum și eventualele costuri ascunse.

În general, creditele rapide online fără dobândă sunt o opțiune bună pentru a obține bani în mod rapid, cu condiția să vă puteți permite să rambursați împrumutul la timp.

Oferte de la bănci cu carduri de credit cu perioadă fără dobândă

Multe bănci oferă carduri de credit cu perioadă fără dobândă, ceea ce înseamnă că nu se va percepe dobândă pentru cumpărăturile efectuate cu cardul pentru o perioadă de timp determinată. Aceste oferte pot varia în funcție de bancă și de obicei au perioade de 30 – 60 de zile (aici prezentam exemplul cu 55), dar pot include o perioadă de până la 12 sau chiar 24 de luni fără dobândă (exemplul cardurilor pentru cumpărături în rate de la magazinele partenere).

În timpul perioadei fără dobândă, împrumutatul poate efectua achiziții fără a plăti dobândă suplimentară. În general, aceste oferte sunt disponibile doar pentru noii clienți sau pentru cei care își transferă soldurile de la alte carduri de credit.

Oferte de credit cu perioadă de grație

Există multe oferte de credite cu perioadă de grație disponibile pe piață. Acestea sunt o opțiune atractivă pentru cei care au nevoie de bani în mod urgent și doresc o perioadă de timp înainte de a începe să plătească împrumutul.

Perioada de grație este un interval de timp în care nu trebuie să plătiți niciun fel de plată către creditor, inclusiv dobânzi sau taxe, chiar dacă împrumutul a fost deja acordat. Această perioadă poate varia între câteva săptămâni și câteva luni, în funcție de ofertă și de creditor.

Credite cu perioade de „vacanță de la plata ratei”

Creditele cu perioade de “vacanță de la plata ratei” sunt o opțiune populară pentru cei care doresc să ia o pauză temporară de la plata ratelor împrumutului lor. Acestea permit împrumutatului să-și suspende plățile pentru o perioadă de timp convenită, fără a fi penalizat sau fără a afecta istoricul de credit.

De obicei, aceste perioade de vacanță pot varia între câteva luni și chiar un an, în funcție de creditor și de oferta de credit. În timpul acestei perioade, împrumutatul nu trebuie să plătească rata lunară, dar dobânda se va acumula în continuare, ceea ce poate duce la o rată mai mare după încheierea perioadei de vacanță.

Asigurările pentru imposibilitatea de plată a ratei

Asigurările pentru imposibilitatea de plată a ratei sunt o formă de protecție financiară pentru împrumutați în cazul în care nu pot plăti rata împrumutului lor din diverse motive, cum ar fi pierderea locului de muncă, incapacitatea temporară de a munci sau decesul.

Aceste asigurări pot fi incluse în oferta de credit sau pot fi achiziționate separat. În general, acestea oferă o perioadă de acoperire pentru imposibilitatea de plată, iar beneficiile includ acoperirea plăților de rambursare a împrumutului sau reducerea datoriilor restante în cazul decesului.

10 comentarii la „Imprumut rapid online prin card 55”

 1. David aImre

  Buna ziua as dorii un credit de cinci ani cu sume mare,
  Vaxmultumesc

 2. Radu rodica georgeta

  Buna ziua as dori un imprumut daca se poate

 3. Drăgan Lenuța Iulia

  Buna ziua as dori un împrumut dacă s-ar putea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului