Sari la conținut

Imprumut iCredit contact telefon

Actualizat pe ianuarie 17, 2021

Imprumut iCredit

iCredit contact – cel mai simplu si mai rapid credit de consum din Romania. Primiti banii in 24 de ore, direct la domiciliu sau la biroul iCredit. Ratele sunt egale, cu dobanda fixa. Oferta este simpla, convenabila, corecta si transparenta, si o puteti afla fie online, fie telefonic.

Pentru confortul dumneavoastra, consultantul iCredit va poate oferi asistenta gratuita pentru completarea cererii. De regula, actul de identitate poate fi de ajuns la acordarea unui imprumut iCredit. Pentru a creste viteza insa, un act care face dovada venitului poate ajuta luarea unei decizii mult mai rapid.

EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA este cunoscuta sub denumirea comerciala de „iCredit”. Este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea de imprumuturi rapide de nevoi personale cu valori intre 400 si 4000 lei. Aceste sume se acorda pentru perioade scurte de timp, respectiv intre 3 si 9 luni.

Rambursarea imprumutului se realizeaza in rate fixe – suma de bani imprumutata si dobanda, fara nimic in plus, direct de la domiciliul dumneavoastra.

Dobanda imprumut iCredit

Daca va intereseaza cum sunt conditiile iCredit fata de alte IFN-uri, comparati dobanzile cu alte oferte de credit doar cu buletinul 2020.

Suma de bani acordata pentru un imprumut iCredit este de 400 – 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima oara veti primi maxim 1200 de lei. Aceste imprumuturi rapide se acorda fara garantii ipotecare sau de alt tip. Rambursarea imprumutului se face in rate saptamanale sau lunare egale. Acestea sunt incasate de catre consultantii de credit la domiciliul dumneavoastra, in conformitate cu prevederile contractuale.

Pentru acordarea unui astfel de credit este necesara semnarea unui contract de imprumut. Gasiti mai jos sectiunea iCredit contact pentru detalii suplimentare.

Cum se achita ratele iCredit

Serviciul de colectare rate la domiciliu este foarte comod pentru majoritatea clientilor. Acest serviciu va ofera posibilitatea de a va concentra pe propriile probleme si de a nu pierde timp stand la cozi pentru plata ratelor.

In plus, acest lucru ofera reprezentantilor Easy Asset Management posibilitatea de a stabili legaturi cat mai stranse cu clientii. Scopul este de a intelege nevoile si problemele clientilor, pentru a-i deservi mai bine pe viitor. In timp, consultantii devin familiarizati cu clientii, stiu ce nevoi au acestia, ce sa le ofere si ce sa refuze. Orice modalitate de iCredit comtact se va dovedi speciala.

iCredit contact si documente necesare

Imprumut iCredit contact telefonImprumut iCredt se acorda si celor carora li s-a respins anterior o cerere. Exista insa o conditie, daca s-a schimbat ceva semnificativ in situatia dumneavoastra. Exemplu: o noua sursa de venit, venituri suplimentare sau un nou serviciu cu salariul mai mare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati. De asemenea, aveti la alegere si posibilitatea de acompleta o cerere online iCredit. Daca alegeti varianta iCredit contact via internet, tot ce aveti de completat sunt cateva date foarte simple. Nimic special: nume, prenume, numele parintilor si numarul de telefon.

Trebuie sa pregatiti o copie dupa buletinul de identitate. E bine sa aveti totusi si un minim de documente pregatite, ca totul sa mearga mult mai rapid. Consultantul de imprumut iCredit va va asista rapid si absolut gratuit la completarea cererii de imprumut.

iCredit Plus

Pentru cei care au nevoie de sume mai mari, si prezinta credibilitatea necesara, Easy Asset Management a lansat un nou produs: iCredit Plus. iCredit plus ofera sume semnificativ mai mari, de pana la 10000 lei. Retineti ca un imprumut iCredit clasic este limitat la suma de 4000 lei, deci varianta Plus este net superioara.

Mentionam si programul de loialitate, care se adreseaza tuturor clientilor care indeplinesc conditiile. Care ar fi acestea? Sa fi avut minim un credit. Sa il fi achitat conform scadentelor (nu in avans si fara intarzieri mai mari de 10 zile). Cum se calculeaza punctele de loialitate iCredit? Iata formula:

PUNCTE LOIALITATE = Suma creditului activ (la care se aplica punctele) * numarul de credite anterioare * procentajul zilelor de intarziere la plata cumulat pe imprumuturile anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2022
Revocarea / modificarea consimtamantului