Sari la conținut

Firme imprumuturi rapide

Actualizat pe mai 8, 2023

Veti gasi aici o lista speciala firme imprumuturi rapide. Vom selecta pe de o parte bancile care acorda rapid credite nevoi personale, iar pe de alta parte IFN-urile speciale.

O nota aparte trebuie mentionata in cazul creditelor nebancare: la aceste societati chiar si creditele la care se solicita acte mai multe la dosar, se acorda tot rapid.

Totul despre firmele care acorda imprumuturi rapide

firme imprumuturi rapide - cum se lucreazaSectiunea de noutati pentru firme imprumuturi rapide si credite pentru nevoi personale trateaza cateva din subiectele arzatoare care il intereseaza pe orice om obisnuit, aflat in nevoie de bani: cum se obtin si cat costa creditele urgente acordate doar cu buletinul – sau in general fara acte, referindu-se in general la obtinerea imprumuturilor pentru cei fara carte de munca, sau care nu pot procura o adeverinta de venit.

Aceasta categorie contine de asemenea informatii relativ la firmele care acorda imprumuturi catre restantieri, la creditarea fara garantii si la procedurile de obtinere a creditelor online.

Ai nevoie sa citesti douazeci de comunicate de presa ale institutiilor nebancare si ale bancilor? Ai nevoie sa citesti ziare financiare si fluxuri de stiri? Daca tot ce te intereseaza este cum sa faci rost de bani mai rapid, mai usor si mai ieftin, tot ce iti trebuie este deja aici.

Nu ai gasit ce cautai in aceasta sectiune? Continua in site, sau mergi direct mai jos la cautare, vei gasi cu siguranta orice doresti. Iar daca nici asa nu reusesti, ne cerem scuze si te invitam sa ne scrii intrebarea ta – vom completa deindata informatiile si te vom anunta personal.

Lista detaliata: firme imprumuturi rapide

  1. Provident: Vechi este si Providentul, serios la fel in lista de firme imprumuturi rapide, dar inca mai are de lucrat mult la repararea reputatiei. La fel de sinceri ca mai sus, recunoastem ca nu gasim motive serioase pentru care Provident este atat de rau vazut de catre clienti. De fapt, nu motive imputabile Provident. Da, erau mai scumpi decat altii, dar numai pentru cei acre alegeau serviciul la domiciliu, care, desigur era pe bani.
  2. Patria Credit: Ca Patria Credit era de ceva vreme cea mai mare sociatate specializata in microcreditare, in speciaol in zona agricola, stiam. Dar ca intre timp a devenit banca, asta este o noutate. Desi sociatatea ca atare nu a disparut din registrele oficiale, totusi este important de notat ca Patria Credit a devenit Patria Bank.
  3. Viva Credit: Atat de primii in materie de credite pana la salariu sunt Viva Credit, ca au si inregistrarea legala a marcii si sloganului cu aceeasi denumire. Putini au retinut insa ca Viva Credit a fost printre primele IFN-uri care s-a confirmat noilor reglementari din legislatie si ale BNR, deschizand serviciul de credit nebancar cu plata in rate.
  4. iCredit: Serviciul de imprumuturi nebancare iCredit nu este nici cel mai rapid, nici cel mai ieftin, nici cel mai usor de acccesat. Dar ramane important pentru ca societatea care il ofera, Easy Asset Management, are o retea considerabila de consultanti, de foarte mare ajutor in special celor cu necazuri mari, si care nu se descurca la cererea de credit.
  5. Credius: Au devenit in ultimii ani mai raspanditi si mai cunoscuti decat Cetelem in materie de finantarea cumparaturilor in rate direct la vanzator. Spre deosebire de Ceteem insa, care prefera marile magazine si in spceial cele online, Credius este prezent peste tot, in magazine mici si chiar foarte mici (electrocasnice, echipamente, mobilier.. orice merge vandut in rate).
  6. TBI Credit: La fel ca Patria Credit, si TBI Credit s-a transformat in banca. La fel, nu au disparut ca societate, ramanand probabil ca prin banca sa serveasca clientii “cu bani”, iar cei cu probleme mai mari si venituri mai mici mai ales, sa ajunga tot la creditarea nebancara. Oricum, indiferent de forma de inregistrare la BNR, si TBI ramane pe lista de firme imprumuturi rapide.
  7. Simplu Credit: Simplu Credit este o societate de creditare ce propune servicii de consultanta financiara si oferte de credite pentru persoane fizice. Simplu Credit promite raspuns in 48 de ore de la data primirii documentatiei, credit de pana la 10 000 ron pe o perioada de pana la 36 luni;

Alte firme specializate in imprumuturi rapide

În afara băncilor și instituțiilor financiare nebancare (IFN-uri), există și alte opțiuni de firme care oferă împrumuturi rapide în România. Acestea pot fi denumite diferit, cum ar fi “firme de creditare rapidă”, “firme de împrumuturi online” sau “platforme de împrumut peer-to-peer”.

Este important să menționez că, înainte de a solicita un împrumut de la oricare dintre aceste companii, ar trebui să examinați cu atenție termenii și condițiile, costurile și reputația acestora, pentru a vă asigura că alegeți o opțiune de încredere și responsabilă.

Iată câteva exemple de astfel de firme de împrumuturi rapide:

  1. Platforme online de împrumut peer-to-peer: Acestea sunt platforme online care facilitează împrumuturile directe între indivizi. Persoanele care au nevoie de un împrumut pot prezenta o cerere pe platformă, iar alți utilizatori înregistrați pe aceeași platformă pot acorda împrumutul.
  2. Cooperative de credit: Cooperativa de credit este o organizație nonprofit de membri care oferă servicii financiare membrilor săi. Aceste cooperative pot oferi și împrumuturi rapide membrilor lor, cu condiții și rate de dobândă avantajoase.

Este important să rețineți că, în cazul acestor firme de împrumuturi rapide, termenii și condițiile, dobânzile și comisioanele pot varia semnificativ. Asigurați-vă că evaluați cu atenție costurile și riscurile implicate înainte de a solicita un împrumut și asigurați-vă că sunteți în măsură să rambursați suma împrumutată conform acordului încheiat.

În orice situație, este recomandat să consultați mai multe opțiuni și să cereți recomandări sau să verificați feedback-ul altor persoane care au utilizat serviciile acestor firme înainte de a lua o decizie finală.

(Oferta vizualizata de catre 654 vizitatori - WebberZone stats)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului