Sari la conținut

ExtraSimplu | contul meu – credit – contact

Actualizat pe aprilie 26, 2020

Extra Simplu – Contact – Dobanzi – Pareri

Cel mai rapid imprumut de la IFN Extra Finance – credit nevoi personale Extra Simplu: 2000 lei – 30 de zile – ZERO DOBANDA – zero costuri – fara comisioane ascunse.

Ce va trebuie pentru a intra in aceasta promotie? Sa fiti la primul imprumut pentru nevoi personale ExtraSimplu, sa intrati pe site cu o copie de pe buletin si cu un extras de la contul de card (trebuie sa primiti venitul pe card – salariu sau pensie).

ExtraSimplu credit online

ExtraSimplu fara garantiiExtra Simplu in 3 pasi: oferta flexibila si rapida de imprumut. Credite nebancare fara garantii, doar cu buletinul – intre 200 si 2000 de lei, in cateva ore, cu doar doua documente: o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont. Aprobare imediat, banii virati pe card in aceeasi zi. Extra Simplu este o solutie rapida de a obtine un credit pana la salariu cu un plus de doua saptamani.

Varsta peste 18 ani, card bancar in care primesti pensia sau salariu. Completezi formularul: informatiile generale – copie scanata dupa buletin; informatiile referitoare la veniturile tale si angajator – o copie scanata dupa extrasul de cont; semnezi contractul de credit si iti intra banii in cont, asta este tot!

In cazul acesta veti primi un email in care vi se furnizeaza si un motiv pentru care solicitarea a fost respinsa. Puteti oricand aplica pentru un alt credit in momentul remedierii situatiei sau puteti solicita informatii suplimentare operatorilor de credit Extra Simplu – IFN Extra Finance.

Este foarte bine sa cititi cu foarte mare atentie motivele unui asemenea refuz de acordare, si sa intelegeti ca operatorii Extra Finance sunt de buna credinta si vor sa te ajute!

O optiune in cazul nefericit in care vi se respinge cererea de credit ExtraSimplu de la IFN Extra Finance s.a. este sa apelati la un alt IFN, Pentru o detaliere mai usor de utilizat, va recomandam sa mergeti direct la lista de oferte din imprumuturi rapide nebancare fara garantii.

De asemenea, puteti sa mai treceti o data in revista cateva detalii esentiale legate de Credite rapide doar cu buletinul – pentru a nu uita ca nu oricine poate primi oricati bani prin intermediul acestor oferte.

ExtraSimplu contul meu

Daca intre timp va dati seama ce ati gresit la prima incercare, si sunteti siguri ca puteti incerca din nou cu succes tot la Extra Finance, tot ce aveti de facut este sa intrati in sectiunea ExtraSimplu contul meu (pe care l-ati creat la prima cerere), si sa reluati procesul, cu mai multa atentie si cu datele corectate.

Dat fiind ca aveti deja creat contul ExtraSimplu, iar cei de la IFN Extra Finance s.a. au deja toate datele dumneavoastra introduse, totul va dura probabil mult mai putin, asigurandu-va obtinerea creditului rapid de care aveti nevoie.

ExtraSimplu in rate

Exista credite Extra Simplu cu plata in rate, pe mai multe luni, sau doar imprumut pana la salariu?

Nu, nu exista nicio oferta de credit cu plata in rate lunare. Singurele produse ale IFN Extra Finance sunt:

  • credit pentru PFA (cu garantie imobiliara);
  • credit pentru IMM (la fel, garantie imobiliara);
  • ExtraGarant (instrumente de garantare);
  • ExtraSimplu (imprumut clasic pana la salariu).

Extra Simplu pentru restantieri?

Cum depunerea unei cereri de credit online nu costa nimic si nu obliga la nimic.. nu va costa nimic sa faceti o incercare. Atentie insa, trebuie sa furnizati date clare, sincere si precise. Si oricand aveti nevoie de mai multe detalii, informatii sau pareri ExtraSimplu, nu ezitati sa ne contactati, sa lasati un comentariu sau sa vizitati site-ul IFN Extra Finance.

Da, nu exista nicio restrictie formala ca o persoana marcata ca restantier in BC sa nu poate face o cerere de credit rapid online ExtraSimplu, si nici nu exista o garantie clara ca respectiva cerere va fi automat respinsa. Dar nici nu poate nimeni spune ca nu conteaza deloc.

(Oferta vizualizata de catre 529 vizitatori - WebberZone stats)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului