Sari la conținut

Credius – credite dobanda pareri

Actualizat pe ianuarie 17, 2021

Credite rapide online sau direct in magazin prin Credius IFN. Se acorda doar cu buletinul – aprobare in maxim o ora. Dobanzi Credius. Pareri si recenzii

Credius este un IFN nou specializat in solutii de creditare direct in magazine – pentru persoanele fizice. Parte a grupului de investitii NEW CENTURY HOLDINGS (S.U.A.), prezent in tara noastra inca din 1994, Credius aduce un nou standard de rapiditate si seriozitate. Doar cu o cerere completata pe loc, in magazin sau online daca faci cumparaturi de acasa, fara adeverinta de venit, creditele rapide “60 minute” si “Aici si Acum” sunt cel mai usor de obtinut, iar dobanzile sunt bune!

Credius “Aici si Acum”

Pentru a primi creditul “Aici si Acum”, tot ce trebuie sa faci, atunci cand ai avut sansa de a intra intr-un Magazin Partener, este sa alegi produsul de care ai nevoie, apoi sa te asezi comod pe scaunul ghiseului Credius. Consultantii specializati iti vor face o informare rapida dar completa si cinstita, ajutandu-te sa faci cea mai buna alegere. Este important sa duci acasa exact ce este mai bun din ceea ce iti poti permite!

Am fost candva in anii de demult la cumparaturi de mobila. Inca nu am gasit ce cautam – adica o canapea potrivita, dar am avut sansa sa vad cum lucreaza Credius IFN. Trebuie sa recunosc sincer ca era prima oara cand auzeam despre ei.

La aproape fiecare stand gaseam fluturasi cu oferte de creditare. Unele cunoscute, gen Card Avantaj, sau Cetelem, altele insa cu totul noi: Credius IFN. In primul rand, din cat am umblat, erau singurii care aveau birou in incinta magazinului. In al doilea rand, spuneau ceva surprinzator: aprobare in numai o ora !

Am vazut o familie, oameni cat se poate de obisnuiti, nici saraci, dar nici bogati, intreband despre acest tip de credit, langa o mobila care le placuse. In nici 2 minute un consultant amabil al numitei societati nebancare era deja langa ei. Cred ca la nici jumatate de ora dupa aceea i-am vazut pe cei din acea familie plecand vizibil multumiti.

Conditiile de aprobare ale acestor imprumuturi rapide sunt cat se poate de simple, adica varsta intre 25 si 70 ani impliniti la momentul acordarii creditului, si un venit minim dovedibil de 400 lei net pe luna.

Cum spuneam mai sus, pentru a accesa un imprumut rapid de la Credius, nu este necesara adeverinta de venit, dobanda este fixa – 19% pe an, cu comision de administrare lunar de 3,2%. Daca aveti insa o adeverinta de venit, dobanda dumneavoastra va fi mai putin de jumatate: doar 9% !

Credius – dobanda

In din ce in ce mai multe magazine mari veti gasi insemnele Credius – imprumuturi nebancare rapide cu aprobare in 60 de minute – alegi ce iti doresti sa cumperi, completezi cererea, si intr-o ora pleci cu bunurile acasa.

Dar foarte putini oameni stiu ca acest IFN ofera si credite nebancare rapide clasice – online sau la sedii, credit cu buletinul, sau cu adeverinta de salariu, la alegere (costurile difera, desigur).

La Credius IFN se acorda credite pe termen scurt, de 10, 20 sau 30 de luni, cu valori de maxim 10.000 de lei. Pentru sume mai mari de 3.500 de lei, se solicita un garant, adica fideiusor, in jargonul financiar.

In ceea ce priveste costul creditelor oferite de Credius, indicatorul care arata costul total al unui imprumut (Dobanda Anuala Efectiva – DAE), care include dobanzile si comisioanele, ajunge la 86,7%, in cazul creditelor doar cu buletinul, conform exemplului din fluturasele promotionale.

Iata exemplul oferit de Credius: pentru un credit de 1.000 de lei, pe o perioada de 10 luni, rata lunara fixa este de 130 de lei. Dobanda este 19% pe an, la care se adauga un comision lunar de administrare a creditului de 3,6%, astfel ca DAE este 86,7%. La final, clientul va rambursa in total suma de 1306 lei.

In cazul unui credit de 3.000 de lei, rata lunara este de 392 pe 10 luni, 244 lei pe 20 de luni si 199 lei pe 30 de luni.

Contact Credius: Website Credius: www.credius.ro; Telefon: +40 312 293 000. Lista adrese: sedii si magazine partenere Credius.

Credius pareri

Au inceput sa apara din ce in ce mai multe pareri si recenzii Credius, insa pana acum nu am intalnit decat pareri bune, niciun nemultumit nu a iesit in fata. Ni se pare si normal, este cu adevarat deosebit sa poti primi atat de usor, si nici macar prea scump, un asemenea imprumut rapid, fara sa ai de alergat, de strans si plimbat acte, sau de adus garantii sau codebitori.

In ciuda anumitor pareri prea usor generalizate despre IFN-uri, aceasta societate nebancara practica dobanzi foarte avantajoase comparativ cu mediul general al institutiilor financiare nebancare – fiind oricum cel mai ieftin IFN care acorda credite doar cu buletinul.

Imprumutul nebancar de la Credius poate avea o valoare de minim 400 lei, si maxim 25000 lei (aproximativ 5600 euro). Adica poti lua un credit destul de mic, cand ai doar un necaz rapid, fara sa fie nevoie de bani multi, dar poti solicita si un imprumut suficient de mare cat sa cumperi o masina buna la mana a doua. Ba daca ai un certificat rabla si te incadrezi la programul Prima Masina, cred ca poti sa iei si un Logan nou. Sau poate vrei sa renovezi si sa mobulezi un apartament, sunt bani destui.

Dar oare ti se cere sa platesti ratele in perioada foarte scurta, ca alte IFN-uri? Nu. Perioadele de rambursare la credit sunt, la alegere, de 10 luni, 20 de luni, sau 30 de luni, adica un maxim de 2 ani si jumatate.

Atunci ne intrebam iarasi: oare dobanzile la imprumuturile rapide Credius sunt imense, cum sunt de obicei cele de la creditele acordate doar cu buletinul, sau la cele pana la salariu? Aici raspunsul este in principiu NU, dobanzile nu sunt imense, dar este totusi impartit in doua: una este dobanda cand iei bani cu imprumut de la Credius, fara adeerinta de venit (doar cu buletin), si alta este cand aduci totusi o adeverinta de salariu. De ce? Dobanda este alta. E normal, si riscul institutiei financiare este altul. Dar haideti sa vedem cu difera dobanzile si ratele lunare corespunzatoare:

Luam un imprumut rapid Credius de 25000 lei, pe 30 de luni (maxim si ca suma, si ca perioada). Nu aducem adeverinta de venit. Dobanda in cazul acesta este de 19% pe an. Rata lunara fa fi de: 1660,43 lei… sau, luam acelasi imprumut de 25000 lei tot pe 30 de luni, dar aducem adeverinta de salariu. Dobanda in cazul acesta este de doar 9% pe an. Rata lunara fa fi de: 1507,81 lei. Deci daca puteti furniza biroului Credius IFN o adeverinta de salariu, deja faceti o economie lunara de mai bine de un milion si jumatate in fiecare luna!

Un alt avantaj la imprumuturile Credius este modul de plata al ratelor. Fata de multe IFN-uri, care solicita plati saptamanale, Credius lucreaza ca o banca obisnuita, solicitand plata lunara a ratelor. In plus, va alegeti dumneavoastra data la care vreti sa faceti plata in fiecare luna.

De ce Credius?

crediusIti trebuie bani pentru cheltuieli – pentru nevoi personale, sau doresti sa achizitionezi bunuri de folosinta indelungata – gasesti toate variantele la Credius IFN: imprumuturi rapide nebancare clasice, cumparaturi in rate direct din magazin, credite doar cu buletinul, precum si cu adeverinta de salariu.

Fie ca esti in magazin, la cumparaturi de mobila, electronice sau electrocasnice, fie ca esti acasa, in fata calculatorului, aceste credite sunt la fel de usor si mai ales, de rapid de accesat.

Credius IFN, o institutie financiara care s-a dovedit serioasa, ofera credite nebancare aproape fara conditii: perioada de analiza a cererii este de maxim 60 de minute, singurele acte necesare cerute sunt cartea de identitate, si doar daca va este la indemana puteti aduce si o adeverinta de salariu. Adeverinta nu este obligatorie, dar daca o aveti, beneficiati de o dobanda mai mica, deci oricum ar fi, aveti de castigat.

Exemplu reprezentativ credit in magazin

Pentru un produs in valoare de 1.500 de lei luat prin intermediul unui astfel de credit se va plati o rata de 44 lei timp de 60 de luni. Astfel, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 27,23% si asta pentru ca creditorul nu-ti solicita un girant. Daca acesta exista, DAE coboara cu aproape 11%, iar rata lunara este de 36 lei. O rata putin mai mica, 35 de lei, ai avea daca ai avea acces la o banca. Daca apelezi la un credit la banca cu aceasi valoare ca a produsului de mai sus. in acest caz, dobanda perceputa de banca este de 8,5% (DAE 15,47%) si in plus nu necesita niciun fel de garantii.

Un comentariu la „Credius – credite dobanda pareri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului