Sari la conținut

Credite usor de obtinut

Actualizat pe aprilie 26, 2020

Credite usor de obtinut, rapid si fara drumuri, cozi sau acte peste acte. Cerere online, aprobare maxim 2 ore, plata in rate pana la 5 ani, dobanzi foarte bune.

De ce se obtin atat de greu creditele? Deschizi televizorul, e plin de reclame ale bancilor promovand astfel de credite usor de obtinut. Reclama te invita sa vii oricand vrei si in cel mai scurt timp obtii suma dorita. Asa este insa si in realitate? In general, nu este deloc asa, din foarte multe motive, majoritatea greu de inteles.

De ce isi mai fac reclama bancile, daca de fapt par a face tot posibilul sa nu acorde niciun credit? De ce sa te tina pe drumuri cu acte si dosare cate 2-3 saptamani? E adevarat, nu e cazul tuturor bancilor. La fel de adevarat, nu e nici cazul oricarui client.

Parerea noastra, cea mai mare greseala este sa te duci la o banca sperand ca ai banii pana seara in cont. O greseala probabil la fel de mare este sa crezi ca daca un imprumut se numeste credit fulger aprobat online, are vreo legatura cu bancile. Tot greseala ar fi sa crezi ca la ifn-uri costurile sunt la fel cu cele bancare. Credite usor de obtinut se gasesc in special la IFN – institutii financiare nebancare, mult mai rar si mai greu la banci.

Cum puteti sa faceti rost de un credit rapid de la banca? Ar fi bine sa aveti un salariu mare – mult peste cel minim pe economie. Serviciu bun, cu vechime si contract pe perioada nedeterminata. Sa nu aveti alte datorii mari. Sa nu fi fost restantier sau intarziat la plati catre banci in ultimii 4 ani. Sa va fi achitat toate taxele si impozitele la zi. Sa nu va trebuiasca o suma foarte mare pentru un imprumut de nevoi personale. Sunteti ok cu toate acestea? Atunci da, sansele de a il obtine rapid chiar si de la banci sunt mari sau, cel putin, acceptabile.

Credite usor de obtinut de la banci

Credite usor de obtinut

Banci care sunt cu adevarat rapide in procesarea cererii pentru un credit usor de obtinut ar fi, cel putin din care am studiat noi, ING, Banca Transilvania (doar pentru clientii proprii), Idea Bank si Patria Bank (avem un articol separat care analizeaza in detaliu toate aceste patru oferte de credit rapid usor de obtinut). Avem si cateva exemple negative, dar nu vrem sa influentam aceasta discutie la care va invitam sa luati parte.

Ne-ar placea sa ne spuneti la ce banci ati avut atat experiente bune – acordarea cu adevarat rapida a imprumutului, cat si experientele personale neplacute – banci unde ati fost plimbat si amanat mult peste ce va asteptati, fara sa fi gresit cu ceva.

Revenim la ce spuneam mai devreme: un credit usor de obtinut se gaseste in general la IFN-uri, precum si cele de la banci ca ING sau OTP. Trebuie sa mentionam insa ca in zilele acestea, obtinerea unui credit este mult mai usoara decat era cu cativa ani in urma, in special datorita interconectarii bazelor de date de la banci cu cele de la biroul de credit si de la ANAF (fisc).

Acum, la orice cerere de credit de la bancile interconectate, cu acordul dumneavoastra, se poate afla in cateva minute daca aveti restante, daca sunteti salariat, cat castigati, tot ce ii trebuie ofiterului de credite de la banca pentru a face analiza cererii. Astfel scapati si de alergatura si explicatiile pentru adeverinta de salariu (vezi si detaliile pentru credit cu salariul minim pe economie – se deschide in new tab), ceea ce este un plus.

La fel de adevarat este ca daca aveti chiar si cea mai mica problema, aceasta nu se mai poate ascunde, de aceea va rugam sa fiti foarte atenti cand completati cererea, sa nu treceti in vreun fel date false sau incomplete, altfel un credit usor de obtinut se va dovedi de fapt foarte greu de obtinut.

In finalul acestei recenzii, va invitam sa treceti in revista cele mai rapide credite usor de obtinut de pe piata – acordare cu dobanda zero la primul contract: top credite rapide fara dobanda.

 

Un comentariu la „Credite usor de obtinut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2021