CREDIT FULGER APROBAT ONLINE

Aplica online pentru imprumuturi urgente

Completand o cerere online de imprumut puteti depasi anumite inconveniente si beneficiati de o serie importanta de avantaje. Doar astfel aveti cu adevarat sanse sa obtineti un credit fulger aprobat online.

Poate ca aveti telefonul restrictionat, si puteti doar primi apeluri. Poate sunteti la serviciu si nu vreti ca cineva sa va auda ca cereti bani.

Completand online cererea de imprumut, aveti timp si liniste sa completati datele in liniste, sa verificati cu atentie ca nu s-a strecurat nicio greseala in datele pe care le furnizati institutiei unde cereti imprumutul.

Mai mult, majoritatea institutiilor financiare nebancare ofera pe site-urile lor modalitati de calcul a sumei pe care o puteti imprumuta, a perioadei de rambursare si a dobanzilor (calculul ratei saptamanale sau lunare).

Prezentam aici cele mai importante cinci IFN-uri (Institutii financiare nebancare) care acorda imprumuturi urgente de bani, cu posibilitatea de transmitere online a cererii de imprumut.

 

Credit fulger aprobat online FERRATUM Money

Solicitarea de credit fulger aprobat online - 2019, se face in doua minute, online si rapid, in baza unei documenttatii foarte simple, iar aprobarea se face in maxim doua ore.

credit fulger aprobat onlineDe la al doilea imprumut devine mult mai simplu: cu un foarte scurt mesaj online in contul Ferratum sau chiar cu un simplu SMS ti se aproba creditul si primesti banii direct pe card sau la orice ghiseu CEC Bank.

Incepand de anul trecut, creditul fulger aprobat online Ferratum a devenit Ferratum Money, si are acum forme:

 

» Credit rapid direct pe card

 

» Imprumut IFN cu plata in rate Ferratum

 

Credit fulger nebancar VIVA Credit

Daca esti la primul credit, vei primi un raspuns in cateva ore, iar dupa ce creditul este aprobat, transferul banilor se face in maxim 60 de minute dupa ce termenii contractuali sunt confirmati. Spre exemplu, daca aplici online pana in ora 12 intr-o zi de lucru, ai sanse foarte mari sa primesti banii in aceeasi zi pe card sau in cont.

Acordarea imprumutului este 100% online, nu trebuie sa te deplasezi la sediul VIVA Credit, de unde si concluzia ca acesta este, la randul sau, un credit fulger aprobat online.

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon VIVA Credit: 021 303 0080.

  » Viva Credit imprumut pana la salariu

 

Credit nu asa de instant CETELEM

Daca depneti online cererea pe site-ul Cetelem pentru C-net, primesti raspunsul online IMEDIAT. Poti imprumuta aproape oricat de multi bani (intre 600 si 1000000 de lei), rambursarea se poate face pe perioada lunga (intre 6 luni si 5 ani), iar documentele necesare sunt foarte putine.

Pagina la care gasesti formularul online al Cetelem si calculatorul de rate:
cetelem.ro/credite-online

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon Cetelem: 021 305 1240   » Mai multe despre creditele IFB rapide clasice

 

Fulger si... lipsa, de la Fast Finance

Fast Finance, dupa foarte multi ani de activitate "clasica", s-a lansat si in segmentul creditelor repide, in varianta instant online si in cea urgenta offline fara garantii. Dupa parerea noastra insa, nu este corect din partea lor sa foloseasca termenul "credit fulger". De ce? In primul rand pentru ca ar trebui sa specifice corect ca este vorba de un credit fulger nebancar Fast Finance. In al doilea rand, si cel mai important: pentru ca "Incepand cu 15 martie 2018 acest produs de creditare nu mai este disponibil".

Pe scurt, desi acest IFN nu mai are in oferta acest produs, de mai bine de un an se foloseste inca de un termen foarte cautat, pentru a-si face reclama. Din acest motiv, chiar daca va suparati pe noi, nu vom furniza datele de contact ale lor.

 

De la IFN la banca: TBI Credit

Pentru cererile depuse, TBI Credit asigura aprobare ultra-rapida, cu minim de documente, prin completarea unui formular online. Suma imprumutata poate fi intre 300 si 5000 euro, iar perioada de rambursare este intre 6 luni si 5 ani.

Pagina la care gasesti formularul online al TBI Credit:
tbicredit.ro/ro/produse-si-servicii/aplica-acum

Calculator rate TBI Credit: //tbicredit.ro/ro/calculator-de-rate

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon TBI Credit: 021 529 8600.

  » Detalii suplimentare Leasing TBI

 

Oferta rapida Provident

Ofera raspuns urgent: daca trimiti formularul intre 10:00 si 18:00, de luni pana vineri, esti sunat in maxim 60 de minute. Poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale.

Daca doresti sa primesti urgent banii de care ai nevoie, atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, in maximum doua zile, la tine acasa. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plati confortabil, de acasa.

Pagina la care gasesti formularul online al Provident: //provident.ro/solicita-un-imprumut-rapid/?sec=1

Calculator rate Provident: //provident.ro/calculator-credit/?sec=1
  » link oferta credit la domiciliu

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon Provident: 021 98 77 sau 021 2 75 75 75. Numar SMS Provident: 1805.

 

Unde gasesti un credit fulger nebancar

Foarte multi oameni pot acum obtine un credit fulger nebancar. In 2019 vor fi disponibile doar in anumite tipuri de oferte, dar cei aflati la stramtoare sau in necaz pot obtine totusi bani, apeland la Institutiile Financiare Nebancare.

Nu aveti de ce sa va temeti de IFN-uri, dar este foarte bine sa respectati toate termenele contractuale. Corect, una este sa aveti datorii la banci, alta e sa aveti probleme cu IFN-urile.

Daca aveti o problema cu banca (intarzieri mai mari de 90 de zile), sa stiti cu certitudine ca nu veti mai putea imprumuta de la nicio banca, pentru mult timp. Dar puteti merge la IFN. Dar daca faceti probleme si la IFN... nu prea mai aveti unde merge, decat cel mult la amanet sau la camatari. Mai bine deci sa nu faceti asta.. N-o sa va mintim, nu e chiar atat de greu sa obtii un credit nebancar, mult mai greu e insa sa iesi basma curata daca incepi cu intarzierile la plata.

Credit fulger se acorda si celor cu restante?

IFN-urile functioneaza conform legii, sunt inregistrate si verificate de Banca Nationala si de Protectia Consumatorului. Contractele lor sunt clare, simple, negru pe alb. Conditiile in care ele pot acorda credite nebancare pentru restantieri sunt in conformitate cu legea si cu reglementarile prudentiale in vigoare.

Ratele sunt in general egale, platite dupa caz:

  • la termen, o singura data (cele pana la salariu);
  • saptamanal (cele pe termen mediu, de la 3 la 12 luni);
  • lunar (creditele fulger nebancare in rate).

La banci situatia incepe sa se diferentieze in 2019. In principiu, daca sunteti prins in Biroul de credit cu datorii recente mai mari de 90 de zile, nu aveti nicio sansa. Daca insa datoriile nu au depasit niciodata 30 de zile, acum sunteti la zi, si nu aveti niciun alt incident major in ultimele 6 luni, multe banci incep sa va ia in considerare, dar numai in anumite conditii.

In general, se redeschide accesul la creditare, insa aproape in toate promotiile e vorba de credite cu garantii. Si nu va ganditi ca un asemenea dosar se rezolva de pe o zi pe alta la banci, e nevoie de foarte multe aprobari. Pentru un credit nebancar poti sa ai banii chiar si in doua ore, dar dobanda... Si din pacate, la ce ne intereseaza aici, credit fulger nebancar cu garantii nu prea exista.

De asemenea, bancile incep sa fie mai deschise la a va ajuta sa iesiti din situatiile acestea prin scoaterea dumneavoastra din lista celor cu probleme - evident daca ajungeti la zi cu ratele, si eventual daca acceptati o forma de restructurare a creditului, care poate presupune trecerea de la dobanda fixa la dobanda variabila, sau perioada mai mare, astfel incat riscul dumneavoastra de neplata sa scada foarte mult. Daca reusiti asta, va redeschideti practic sansele la credite si imprumuturi.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies