CREDIT FULGER ONLINE

Aplica online pentru imprumuturi urgente

Completand o cerere online de imprumut puteti depasi anumite inconveniente si beneficiati de o serie importanta de avantaje. Poate ca aveti telefonul restrictionat, si puteti doar primi apeluri. Poate sunteti la serviciu si nu vreti ca cineva sa va auda ca cereti bani.

Completand online cererea de imprumut, aveti timp si liniste sa completati datele in liniste, sa verificati cu atentie ca nu s-a strecurat nicio greseala in datele pe care le furnizati institutiei unde cereti imprumutul.

Mai mult, majoritatea institutiilor financiare nebancare ofera pe site-urile lor modalitati de calcul a sumei pe care o puteti imprumuta, a perioadei de rambursare si a dobanzilor (calculul ratei saptamanale sau lunare).

Prezentam aici cele mai importante cinci IFN-uri (Institutii financiare nebancare) care acorda imprumuturi urgente de bani, cu posibilitatea de transmitere online a cererii de imprumut.

 

Credit fulger aprobat online FERRATUM Money

Solicitarea de credit fulger aprobat online - 2019, se face in doua minute, online si rapid, in baza unei documenttatii foarte simple, iar aprobarea se face in maxim doua ore.

credit fulger aprobat onlineDe la al doilea imprumut devine mult mai simplu: cu un foarte scurt mesaj online in contul Ferratum sau chiar cu un simplu SMS ti se aproba creditul si primesti banii direct pe card sau la orice ghiseu CEC Bank.

Incepand de anul trecut, creditul fulger aprobat online Ferratum a devenit Ferratum Money, si are acum doua forme:

 

» Credit fulger aprobat online pana la salariu

 

» Imprumut IFN cu plata in rate Ferratum

 

VIVA Credit

Daca esti la primul credit, vei primi un raspuns in cateva ore, iar dupa ce creditul este aprobat, transferul banilor se face in maxim 60 de minute dupa ce termenii contractuali sunt confirmati. Spre exemplu, daca aplici online pana in ora 12 intr-o zi de lucru, ai sanse foarte mari sa primesti banii in aceeasi zi pe card sau in cont.

Acordarea imprumutului este 100% online, nu trebuie sa te deplasezi la sediul VIVA Credit.

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon VIVA Credit: 021 303 0080.

  » Detalii complete credit Viva

 

CETELEM

Daca depneti online cererea pe site-ul Cetelem pentru C-net, primesti raspunsul online IMEDIAT. Poti imprumuta aproape oricat de multi bani (intre 600 si 1000000 de lei), rambursarea se poate face pe perioada lunga (intre 6 luni si 5 ani), iar documentele necesare sunt foarte putine.

Pagina la care gasesti formularul online al Cetelem si calculatorul de rate:
cetelem.ro/credite-online

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon Cetelem: 021 305 1240   » Mai multe despre creditele nebancare rapide

 

TBI Credit

Pentru cererile depuse, TBI Credit asigura aprobare ultra-rapida, cu minim de documente, prin completarea unui formular online. Suma imprumutata poate fi intre 300 si 5000 euro, iar perioada de rambursare este intre 6 luni si 5 ani.

Pagina la care gasesti formularul online al TBI Credit:
tbicredit.ro/ro/produse-si-servicii/aplica-acum

Calculator rate TBI Credit: //tbicredit.ro/ro/calculator-de-rate

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon TBI Credit: 021 529 8600.

  » Detalii suplimentare Leasing TBI

 

Provident

Ofera raspuns urgent: daca trimiti formularul intre 10:00 si 18:00, de luni pana vineri, esti sunat in maxim 60 de minute. Poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale.

Daca doresti sa primesti urgent banii de care ai nevoie, atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, in maximum doua zile, la tine acasa. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plati confortabil, de acasa.

Pagina la care gasesti formularul online al Provident: //provident.ro/solicita-un-imprumut-rapid/?sec=1

Calculator rate Provident: //provident.ro/calculator-credit/?sec=1
  » link oferta credit la domiciliu

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon Provident: 021 98 77 sau 021 2 75 75 75. Numar SMS Provident: 1805.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies