Credite la domiciliul clientului

Imprumuturi la domiciliu rapide nebancare

Aceste credite la domiciliul clientului se contracteaza prin deplasarea unui agent al institutiei la domiciliul clientului, la solicitarea acestuia. Imprumuturile se acorda rapid, in numerar, fara giranti sau garantii, iar rambursarea lor se face in rate saptamanale.

Clientul nu trebuie sa se deplaseze la ghiseele creditorului pentru a achita ratele, reprezentantul va vizita saptamanal clientul direct la domiciliu. Un al doilea mare avantaj la aceste imprumuturi la domiciliu este ca se pot obtine si fara a avea un cont la banca.

Bani in 48 de ore acasa - plata rate tot de acasa

Provident este prima institutie financiara din Romania care a oferit serviciul de gestionare la domiciliu a unui imprumut legal de bani.

Trebuie mentionate doua lucruri aici. In primul rand, serviciul de credite la domiciliul clientului este unul optionl. Puteti obtine imprumuturi si clasic de la Provident. In al doilea rand - decurge de fapt din primul aspect, creditul la dimiciliu se acorda mai rapid decat cel clasic.

Prin acest serviciu suplimentar, primesti banii rapid in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, tot de acasa. Vei descoperi ca agentii Provident sunt prietenosi, rabdatori si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clienti ai Provident.

 

Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului Provident si poti primi banii in cel mult 48 de ore - cele mai rapide credite la domiciliul clientului:

- Pana la 3.000 de lei;
- Fara giranti si fara taxe ascunse;
- Fara birocratie: doar doua acte;
- Rate fixe, garantat.

 

Steiner Credit, mai mult decat un simplu imprumut la domiciliu

 

Creditul rapid la domiciliu pe care il ofera Steiner Credit este un serviciu de acordare de credit si preluare a ratelor direct de la tine acasa, rapid si in conditii avantajoase:

- Lejeritate - nu trebuie sa mergi nicaieri, nu ai nevoie de cont la banca, nu trebuie sa stai nicaieri la coada;
- Viteza - faci rost de bani cat se poate de repede, in cel mult 3 zile de la cerere;
- Incredere - nu exista comisioane ascuns; mai mult, nu se percep penalitati de intarziere;
- Confort - obtii suma dorita direct acasa, iar sumele returnate sunt preluate direct de la tine acasa de catre reprezentantii Steiner Credit;
- Eficienta - returnezi imprumutul in propriul ritm;
- Confidentialitate - Steiner Credit iti asigura protectia datelor personale.

 

iCredit, un prieten?

 

iCredit oferi servicii rapide, eficiente si personale la domiciliu. Procedura iCredit de aplicare este foarte simpla si, spre deosebire de majoritatea institutiilor financiare, nu are nevoie de garantii.

Consultantii iCredit sunt imaginea afacerii. Ei muncesc din greu pentru a construi relatii profesionale puternice, aproape cu caracter personal, pentru ca vor sa inteleaga mai bine necesitatile individuale si capacitatile financiare ale fiecarui client.

 

Consultantii de credit sunt platiti, in principal pe baza de comision in functie de ceea ce colecteaza, mai degraba decat din ceea ce imprumuta, si astfel sunt motivati sa imprumute suma corecta, si nu un ban mai mult decat aveti nevoie.

 

In cele mai multe cazuri, consultantii iCredit sunt vecini, cunostinte, sau chiar - prietenii tai.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Imprumuturi rapide

In general, IFN-urile au servicii cat se poate de simple si de clare, fara complicatii, fara optiuni, fara calcule alternative. Exista insa si cazuri aparte, nu multe, dar cu atat mai interesante. Unul dintre aceste exemple este legat de serviciile de acordare si gestionare de acasa a creditelor. Avantajele sunt clare, dar exista si dezavantaje: optiunea la domiciliu presupune un cost suplimentar.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies