Sari la conținut

Credite la domiciliul clientului

Actualizat pe aprilie 15, 2021

Aceste credite la domiciliul clientului se contracteaza prin deplasarea unui agent al institutiei la domiciliul clientului, la solicitarea acestuia. Imprumuturile se acorda in numerar, fara giranti sau garantii, iar rambursarea lor se face in rate saptamanale.

Atentie insa, acest tip de imprumut nu va aduce bani in mana in cateva minute, maxim 2 ore, ca un credit rapid online. Durata variaza intre 24 si 48 de ore, iar daca sunt necesare verificari in plus, sau prindeti weekend-ul, se poate prelungi chiar si la cateva zile.

Clientul nu trebuie sa se deplaseze la ghiseele creditorului pentru a achita ratele, reprezentantul va vizita saptamanal clientul direct la domiciliu. Un al doilea mare avantaj la aceste imprumuturi la domiciliu este ca se pot obtine si fara a avea un cont la banca.

Bani acasa – plata rate la fel

Provident este prima institutie financiara din Romania care a oferit serviciul de gestionare la domiciliu a unui imprumut legal de bani.

Trebuie mentionate doua lucruri aici. In primul rand, serviciul de credite la domiciliul clientului este unul optionl. Puteti obtine imprumuturi si clasic de la Provident. In al doilea rand – decurge de fapt din primul aspect, creditul la dimiciliu se acorda mai rapid decat cel clasic.

Prin acest serviciu suplimentar, primesti banii rapid in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, tot de acasa. Vei descoperi ca agentii Provident sunt prietenosi, rabdatori si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clienti ai Provident.

Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului Provident si poti primi banii in cel mult 48 de ore – cele mai rapide credite la domiciliul clientului:

  • Pana la 3.000 de lei;
  • Fara giranti si fara taxe ascunse;
  • Fara birocratie: doar doua acte;
  • Rate fixe, garantat.

Steiner Credit

Mai mult decat un simplu imprumut la domiciliu

Creditul rapid la domiciliu pe care il ofera Steiner Credit este un serviciu de acordare de credit si preluare a ratelor direct de la tine acasa, rapid si in conditii avantajoase:

  1. credite la domiciliu clientului - Steiner CreditLejeritate – nu trebuie sa mergi nicaieri, nu ai nevoie de cont la banca, nu trebuie sa stai nicaieri la coada;
  2. Viteza – faci rost de bani cat se poate de repede, in cel mult 3 zile de la cerere;
  3. Incredere – nu exista comisioane ascuns; mai mult, nu se percep penalitati de intarziere;
  4. Confort – obtii suma dorita direct acasa, iar sumele returnate sunt preluate direct de la tine acasa de catre reprezentantii Steiner Credit;
  5. Eficienta – returnezi imprumutul in propriul ritm;
  6. Confidentialitate – Steiner Credit iti asigura protectia datelor personale.

Credite la domiciliul clientului prin iCredit

iCredit oferi servicii rapide, eficiente si personale la domiciliu. Procedura iCredit de aplicare este foarte simpla si, spre deosebire de majoritatea institutiilor financiare, nu are nevoie de garantii.

Consultantii iCredit sunt imaginea afacerii. Ei muncesc din greu pentru a construi relatii profesionale puternice, aproape cu caracter personal, pentru ca vor sa inteleaga mai bine necesitatile individuale si capacitatile financiare ale fiecarui client.

Consultantii de credit sunt platiti, in principal, pe baza de comision in functie de ceea ce colecteaza, mai degraba decat din ceea ce imprumuta, si astfel sunt motivati sa imprumute suma corecta, si nu un ban mai mult decat aveti nevoie.

In cele mai multe cazuri, consultantii iCredit sunt vecini, cunostinte, sau chiar prietenii tai.

Imprumuturile rapide la domiciliu de la Ferratum Money

Aceste imprumuturi pot fi obtinute de catre persoanele cu varsta de peste 18 ani care au venituri lunare previzibile. Asemenea venituri pot fi salariu, pensie, persoane fizice autorizate sau activitati independente cu declaratii fiscale depuse in termen.

O alta cerinta: cei care cer un credit de acest tip trebuie sa aiba domiciliu in Romania. Cererea se poate face fie online, fie telefonic. Rezultatul este ca vei fi contactat si vizitat de catre un reprezentant de consultanta vanzari Ferratum Money. Impreuna cu acesta vei trece prin toate etapele pana la rambursarea finala. Daca primesti aprobarea cererii, cel mai tarziu pana la finele urmatoarei zile lucratoare vei primi banii contractati.

3 comentarii la „Credite la domiciliul clientului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2022
Revocarea / modificarea consimtamantului