CREDIT URGENT

Creditul urgent sau creditul instant - bani imediat

Creditul urgent sau creditul instant este un credit destinat achizitionarii de bunuri de stricta folosinta sau platii cheltuielilor curente. Credit urgent poate fi un credit online, credit la domiciliu sau credit in magazin, la punctele de lucru ale institutiilor financiare. Acesta poate fi contractat in maxim 48 de ore, pentru sume mici, fara giranti sau garantii materiale.

Printr-un credit rapid se pot obtine pana la 5000 de euro pe o perioada de maxim 5 ani.

Costurile totale ale creditelor urgente sunt mai mari decat costurile aferente produselor de creditare oferite de institutiile bancare.

Documentele necesare pentru contractarea unui credit rapid sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Suplimentar se poate solicita o factura de utilitati.

Veniturile acceptate pentru creditul urgent includ salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, drepturi de autor, etc.

Suma maxima care poate fi imprumutata este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare.

Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 50% si 70%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.

De exemplu, pentru Creditul Rapid in 24 de ore de la Citibank, cu dobanda de 13.99% si gradul maxim de indatorare de 30%, pentru un imprumut de 8000 RON pe o perioada de 2 ani, rata lunara va fi de aproximativ 384 RON iar venitul minim necesar este de 1280 RON.

Puteti calcula venitul necesar in functie de suma dorita, perioada pe care doriti sa contractati imprumutul si gradul de indatorare admis utilizand calculatorul din paginile noastre.

Cautare specializata credite si imprumuturi:

Ma simt norocos

Credite rapide

Am inceput luna ianuarie 2017 aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana acum cateva luni asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, e oficial: si bancile ofera imprumuturi fara acte, cu buletinul. Creditele bancare sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantie, tot doar la IFN rezolvi.

 

 

 

Credite rapide

Prin aplicatia de imprumut completata online la o banca sau la un IFN nu iti asumi nicio obligatie.

Info financiar

Doar cu buletinul?