Sari la conținut

Credit urgent maxim 2 ore

Actualizat pe iulie 14, 2020

Un credit urgent este un imprumut legal destinat achizitionarii de bunuri de stricta folosinta sau platii cheltuielilor curente. Dupa caz, poate fi un credit online, credit la domiciliu sau credit in magazin. La fel de rapid se poate rezolva si la punctele de lucru ale institutiilor financiare – fie ele IFN sau, mai nou, chiar unele banci.

Printr-un credit urgent se pot obtine in general pana la 5000 de euro pe o perioada de maxim 5 ani. Cel mai cautat produs este un credit urgent in maxim 2 ore, pentru sume mici, fara giranti sau garantii materiale. Costurile totale ale unui credit urgent sunt mai mari decat costurile aferente produselor de creditare oferite de institutiile bancare.

De exemplu, pentru un Creditul Rapid in 24 de ore de la Citibank, cu dobanda de 13.99% si gradul maxim de indatorare de 30%, pentru un imprumut de 8000 RON pe o perioada de 2 ani, rata lunara va fi de aproximativ 384 RON iar venitul minim necesar este de 1280 RON. Este un simplu exemplu, vom continua mai jos cu o lista mult mai vasta, cu credite rapide bancare si cu oferte credite nebancare urgente.

Imprumutul care te ajuta cand ai nevoie de bani imediat

Suma maxima care poate fi imprumutata este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare. Cu cat mai rapid se aproba si cu mai putine acte si conditii, cu atat mai scump este in general imprumutul. De pilda, ofertele de credite instant doar cu buletinul sunt de departe cele mai costisitoare pentru clienti.

Documentele necesare pentru contractarea unui credit urgent sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Suplimentar se poate solicita o factura de utilitati.

Veniturile acceptate pentru creditul urgent includ salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, drepturi de autor, etc.

Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 50% si 70%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.

Puteti calcula venitul necesar in functie de suma dorita, perioada pe care doriti sa contractati imprumutul si gradul de indatorare admis utilizand calculatorul din paginile noastre.

Credite rapide pentru situatii grave sau neasteptate

Daca ai neaparat nevoie de bani poti apela la cateva oferte de credite urgente, insa tine seama de costuri. Creditele nebancare sunt mai scumpe decat cele bancare, imprumuturile fara garantii sunt mai scumpe decat cele ipotecare, iar cele mai scumpe sunt clar creditele urgente – imprumuturile rapide fara acte. Dar daca nevoia este urgenta si neasteptata, poti obtine acesti bani.

credit urgent maxim 2 oreCel mai cunoscut credit urgent bancar este oferit de catre ING. Este, din analizele noastre, prima dintre cele patru institutii bancare la care poti obtine un credit si sa primesti banii in aceeasi zi. Orice banca care doreste ar putea sa aiba toate verificarile facute in interval de cateva minute. Astfel, e de ajuns sa intrati intr-o filiala cu actul de identitate in buzunar. De ce? Pentru ca acum verificarea in Biroul de Credit se face online in interval de secunde. Veniturile salariale si pensia se pot vedea direct din baza de date a ANAF. Dar asta este valabil doar in cazul in care sunteti salariat sau pensionar. Pentru cei care au altfel de venituri, procedurile sunt putin mai complexe.

De departe, cele mai sigure credite urgente sunt cele din sistemul nebancar. Sa nu confundam, nebancar nu inseamna nici ileal, nici nereglementat. Institutiile Financiare Nebancare (IFN) se afla, la fel ca si bancile, sub reglementarea legii si supervizarea permanenta a BNR.

Din punctul de vedere al legii si al controlului, diferenta dintre banci si IFN-uri este ca bancile pot atrage bani de la populatie. Exemple: conturi de economii, depozite, conturi curente etc. Din acest motiv, BNR impune acestor institutii reguli foarte dure in materie de acordarea de credite. Ideea este sa se dea o doza mai mare de siguranta clientilor care isi plaseaza banii la banci. Adica unei banci ii este cu adevarat mai dificil sa ofere si sa acorde un credit urgent, asa cum o fac lejer IFN-urile.

In esenta, banca foloseste banii depusi ca depozit sau economii, pentru a acorda credite. Daca multe credite se dovedesc neperformante, deponentii pot fi in risc sa isi piarda banii. IFN-urile in schimb folosesc exclusiv banii proprii. Cum tot ce risca sunt de fapt banii actionarilor, BNR nu considera necesare aceleasi reguli stricte de control la IFN-uri. De aici, simplu cum se vede, IFN-urile pot acorda mult mai lesne credite urgente. Asta inseamna si fara multe verificari si mult mai rapid.

Credius, de pilda, aproba in 60 de minute. In foarte multe centre comerciale gasesti deja lesne un birou Credius. Daca de exemplu gasesti mobila de dormitor pe care ti-o doreai, dar nu ai bani, ca oricum erai doar la plimbare, se poate rezolva usor. O vizita scurta pe hol la ghiseul Credius, cateva cuvinte, un formular simplu, si gata, mobila este a ta. La CreditFix poti avea banii in 2 ore. ExtraSimplu se limiteaza la a spune “in cateva ore”, iar Mobilo Credit spune ca da aprobarea in maxim 30 de minute. Mozipo si Ferratum insa bat tot: fulger, poti avea banii in 15 minute!

In materie de credite nebancare urgente online insa, Hora Credit, in afara ca pare cel mai rapid IFN, promitand banii in 9 minute. Acesta este cu adevarat si fara discutie un credit urgent, mai spune si ca aproba 9 din 10 cereri (o rata de aprobare extraordinara, chiar si pentru domeniul nebancar). Vom urmari cu atentie oferta Hora Credit, mai ales ca acest IFN abia a implinit un an de activitate.

Cele mai bune oferte credite nebancare urgente

Trebuie sa va spun de la bun inceput: cele mai avantajoase credite nebancare nu sunt cele urgente. Normal, pentru ca urgenta costa. Cei mai multi dintre noi isi fac socitelile din timp, cat de cat, se mai pregatesc cu una, cu alta, si, chiar daca la un moment dat ne loveste nevoia, nu e chiar asa de grava situatia incat sa n-o mai putem drege decat cu creditele nebancare urgente.

Dar acum, asta este situatia, uneori ne trezim cu nevoia peste noapte, si musai trebuie sa avem niste bani aproape imediat. Ce ne facem? Dam telefoane, intrebam rude, prieteni. Poate avem noroc. Dar daca nu avem, ca e criza si toti o duc cam rau, mergem la un IFN. Cat dureaza? Nu se stie asa din senin, asa ca intram pe internet sa cautam “oferte credite nebancare urgente”. Cautam credite, dar bancile se misca ca melcul si vor o caruta de hartii.

Atunci cautam credite nebancare, ca aici totul merge mai repede. Dar ne trebuie mai repede decat rapid, asta inseamna Credit Urgent. Ar mai exista si Instant, dar astia sunt doar unii, si daca nu ai de unde alege..

Deci cautam Credite Nebancare Urgente, asa ca hai sa vedem cine da asa ceva, si cum.

Incerc aici sa scriu ce nu se gaseste in pagina de Credite Nebancare Rapide. Cum spuneam acolo, toate creditele nebancare se acorda rapid, daca se acorda. Totul este rapid la IFN-uri. Insa uneori este mai mult de atat. De aceea a aparut nevoia unui termen nou: Credite Urgente – Nebancare sau Bancare.

Nu o sa intru prea adanc in detalii, ca sa explic diferenta dintre creditele nebancare rapide si cele urgente. O sa ma concentrez pe altceva in randurile urmatoare. Rapid inseamna ca se intamla in viteza, foarte repede, in timp scurt. Urgent insa, inseamna si altceva. Inseamna ca e ceva grav, ceva ce nu poate suferi amanare, ce trebuie rezolvat imediat. De aceea si la spital, ati vazut, se numeste serviciu de urgenta, nu serviciu rapid.

Deci cand cautati un Credit Urgent (oferte credite nebancare urgente, credite nebancare urgente online), nu va intereseaza chiar atat de tare cat de repede se va intampla sa il primiti, ci mai ales cat de sigur este ca in acel timp se va intampla. Mai important e de multe ori termenul in care ti se da un raspuns sigur, la o cerere de credite nebancare, decat timpul care mai trece apoi pana sa primesti banii, fizic.

Aproape orice oferta de credite nebancare foloseste fraze de tipul “incepand de la doua zi”, sau “chiar si in aceeasi zi”. Noi, aici, discutam de credit urgent maxim 2 ore. E bun, inseamna ca poti primi creditul nebancar in acea zi, sau poate a doua zi. Ok, dar asta nu inseamna ca n-ar putea sa dureze si 2 saptamani, nu? Deci haideti sa vedem care IFN-uri dau un termen Maxim pentru un raspuns garantat la cererea de credit nebancar urgent.

Credite nebancare urgente online

EasyCredit: Preaprobare in 15 minute, aprobare financiara in 48 de ore. Deci daca aveti o situatie foarte rea, aflati intr-un sfert de ora. Daca e asa si asa, sau e chiar in regula, asteptati maxim 2 zile pana sa aveti un raspuns clar pentru cererea de credite nebancare. Nota: EasyCredit are birouri in Constanta, Bucuresti, Galati si Timisoara, fara depuneri online.

iCredit (Easy Asset Management): Primiti creditul nebancar urgent, in 24 de ore de la solicitare (se poate face cerere online), daca sunteti eligibil. Cat dureaza insa sa aflati daca suteti eligibil, sau ce se intampla daca sunteti aproape eligibili, si mai trebuie vreo hartie, e greu de spus.

Viva Credit: procesarea cererii se face cel tarziu a doua zi dimineata, insa asta luand in calcul doar zilele lucratoare. Daca depui o cerere vineri, dupa ora 12, va fi vazuta luni dimineata. Aprobarea sau respingerea cererii de credite nebancare urgente se face in foarte scurt timp, daca cererea e corect completata si toate documentele cerute sunt depuse corespunzator. Se poate lucra si exclusiv online.

Provident te asigura ca in maxim o ora de la contactare (online, telefon, sms), un consultant te va contacta daca asta se intampla inainte de 6 seara, in zilele de lucru). dar cat dureazxa aprobarea, nu gasim nicaieri. Tot ce e clar este ca poti avea banii in 48 de ore, daca alegi serviciul de credit la domiciliu. daca nu, in maxim 10 zile ai banii in cont.

Cetelem este vag in descriere. Spune, de pilda, la creditele nebancare online C-net, ca raspunsul se da online instant. Cum oricum e nevoie de dat documente, deci nu se stie cat dureaza de fapt.

Forza Rossa Financial Services (FRFS.ro), credite pentru nevoi personale uzuale, consum, auto sau ipotecare: “timpul pe care dosarul de credit il petrece efectiv in verificare cu institutia financiara este mai mic de 24 ore.”

Verida spune ca da un raspuns in 48 de ore, dar cum ei se ocupa doar de credite imobiliare, nu cred ca intra in ce ne intereseaza pe noi, la lista de credit urgent.

Chiar daca sectiunea aceasta se ocupa in mod clar de creditele nebancare urgente, eu spun sa aruncam o privire si in zona bancilor. Atentia ne-a fost atrasa de doua banci cu oferte speciale: OTP Bank si Citibank. Ambele banci afirma ca ofera credite urgente, cu aprobare si finalizare in maxim 24 de ore. Dar campioanele bancare in materie de credit urgent sunt: ING Bank, Ideea Bank, Banca Transilvania si Patria Bank.

Un comentariu la „Credit urgent maxim 2 ore”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului