Credit nevoi personale Alpha Bank

Alpha Rapid - Imprumut rapid personal fara garantii

Orice dorinta poate deveni realitate cu Alpha Rapid: un credit rapid pentru nevoi personale destinat finantarii oricaror cheltuieli personale sau de consum, avute in plan sau ne natura urgenta, fara sa fie necesara in vreun fel justificarea cheltuirii banilor.

 

Un credit nevoi personale Alpha Bank poate fi acordat in lei sau euro, iar dobanda este, la alegere, fie fixa, fie variabila pe toata perioada imprumutului.

Din clasele de oferte de credit nevoi personale Alpha Bank, se disting de departe promotiile Alpha Rapid. Cum au deja cativa ani de viata, e greu sa le denumim "promotii", dar calitatea detaliilor este inca speciala.

 

Dar sa intram in acele detalii. In primul rand, nu exista un "credit nevoi personale Alpha Rapid", ci trei, in functie de modul in care se garanteaza (sau nu) imprumutul. Exista asadar trei tipuri: clasic (fara garantii), ipotecar (garantie imobiliara) si special garantie constituita din depozit bancar).

 

Credit Nevoi Personale Alpha Bank fara garantii

- beneficiezi de rapiditate si operativitate in obtinerea raspunsului din partea Alpha Bank - aprobare in maxim 24 de ore de la momentul depunerii documentelor;
- poti imprumuta intre 500 si 20.000 euro (sau echivalent lei);
- ai perioada de rambursare de pana la 60 luni (5 ani);
- poti include in valoarea creditului comisionul de analiza dosar sau orice alte costuri (ex. taxa inregistrare Arhiva Electronica), in functie de optiunea dumneavoastra.

 

Imprumutul Alpha Bank Nevoi Personale Ipotecar

- poti imprumuta intre 5.001 si 150.000 euro (sau echivalent lei);
- ai perioada de rambursare de pana la 60 luni (5 ani).
- poti include in valoarea creditului comisionul de analiza dosar sau orice alte costuri (cheltuieli notariale, taxa de evaluare, etc.), in functie de optiunea dumneavoastra.

 

Alpha Rapid garantat garantat cu depozit bancar

- aprobare in maxim 24 ore;
- poti imprumuta intre 5.001 si 150.000 euro;
- nu este necesara analiza veniturilor;
- obtii un bonus de dobanda pentru depozitul colateral constituit garantie la credit, respectiv dobanda aferenta depozitului la termen constituit pe 12 luni.

 

Beneficii imprumuturi Alpha Bank

- posibilitatea combinarii produselor: acordarea unui credit rapid nevoi personale si a unui credit de refinantare, cu oferta preferentiala prin care beneficiezi de un singur comision si aceeasi dobanda, in cadrul pachetului de produse achizitionat de la Alpha Bank;
- imprumuti o suma de bani si economisesti, cu bonus de dobanda, daca soliciti creditul Alpha Rapid garantat cu depozit colateral;
- primesti un card de credit, AlphaCard Visa Credit sau Alpha MasterCard Credit, fara taxa de emitere, pe care il poti utiliza pentru retragere de numerar si cumparaturi pe Internet si oriunde in lume este afisata sigla sau ;
- pentru plata ratei lunare nu mai este nevoie sa vii la Alpha Bank (este debitat automat contul tau curent deschis la ALPHA BANK ROMANIA, sau utilizezi Alpha Click, serviciul de Internet Banking, beneficiind de comisioane mai mici cu pana la 35% decat la ghiseele Alpha Bank).
- poti primi suma de bani imprumutata pe un card de debit, AlphaCard Enter Visa. In acest fel poti plati direct la comercianti fara niciun comision si poti beneficia de reduceri cuprinse intre 3% si 50% in cele peste 600 de locatii partenere.

 

Conditii de acordare credite Alpha Bank

- nu sunt necesare ca documente decat copia de pe buletinul de identitate si semnatura in original pe cerea de credit si pe acordurile de interogare a bazelor de date (ANAF - in loc de adeverinta de venit, si Biroul de Credite);

- esti cetatean roman, rezident in Romania si ai cel putin 21 de ani si maxim 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
- poti fi salariat, cu minimum 6 luni la actualul loc de munca si cel putin 1 an vechime totala in munca sau 12 luni vechime neintrerupta la actualul loc de munca, pensionar sau poti avea o profesie liberala cu o experienta de cel putin 1 an;
- cand aplici pentru credit trebuie sa ne furnizezi un numar de telefon fix unde poti fi contactat, de la domiciliul tau sau resedinta si de la locul actual de munca.

 

Calculator credite Alpha Bank

- beneficiezi gratuit si fara nicio obligatie de serviciul credit nevoi personale Alpha Bank simulare;
- se iau in calcul o gama foarte larga de venituri pentru care poti aduce documente justificative, inclusiv cele provenite din alte surse de venit decat cele salariale (pensii, drepturi de autor, chirii, dividende, venituri din profesii liberale etc.);
- in cazul creditelor Alpha Rapid fara ipoteca in euro, trebuie sa prezinti si un fideiusor (girant);
- se accepta pana la 2 codebitori;
- in cazul creditului Alpha Rapid garantat cu depozit colateral: este necesara constituirea unui depozit colateral pentru garantarea creditului, cu respectarea conditiilor impuse de banca si nu trebuie sa prezinti documente privind veniturile.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Nou la banci

Cum poti face o analiza buna pe marginea unui credit bancar? In afara de, logic, educatie, pregatire si experienta, trebuie sa asiguri in munca ta cateva detalii esentiale:
- atentie;
- echidistanta;
- originalitate;
- simplitate;
- onestitate.
Nu conteaza ce banca este, cat de mare si de tare. Nu conteaza cat de atractiv suna o oferta. Noi trebuie sa fim atenti la detalii. Unoeri, cele mai plictisitoare oferte pot fi si cele mai bune. Dar nu intotdeauna o reclama tipatoare ascunde un produs nepotrivit. Nu, noi nu ne limitam la prima imagine.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Intrebari frecvente

GDRP | T&C | Privacy | Cookies