Sari la conținut

CEC Bank Credit nevoi personale

Actualizat pe aprilie 26, 2020

Credite in lei CEC Bank 2020

Credite pentru nevoi personale garantate cu ipoteca imobiliara – Credite de nevoi personale extra.

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 392.115 lei, in functie de veniturile familiei. Asigurare imobil, platita de client. DOBANDA: Robor 6 luni +1,9 pp, DAE: 5,45% (calculata pentru un credit de 265.800 lei).

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in 5-7 zile lucratoare de la inregistrarea cererii in registrul general (preaprobare financiara maxim 1-2 zile).

CEC Bank >> Persoane fizice >> Credite in lei 2020 >> Credite pentru nevoi personale garantate cu ipoteca imobiliara >> Credite de nevoi personale extra.

CEC Bank: oferta speciala de imprumuturi, categoria credite pentru nevoi personale garantate cu ipoteca imobiliara, Credite de nevoi personale extra.

De ce am alege CEC Bank? Pe de o parte, este o banca veche de secole (nu e gluma). Niciodata desfiintata, niciodata transformata in altceva. De aici vine o experienta de neegalat. Este adevarat, vechimea poate aduce si practici invechite, dar noul CEC Bank s-a modernizat foarte mult in ultima perioada. De pilda, CEC a fost printre primele banci care au inceput sa acorde credite fara carte de munca si credite nevoi personale cu salariu minim pe economie.

Un alt avantaj – este o banca de stat. Desi nu suna prea bine in conditiile economiei de piata, totusi exista si avantaje. Cel mai important – stabilitate si siguranta. Nu este genul de banca ce ar putea vreodata sa dea faliment, sau sa practice tactici si metode inselatoare la adresa clientilor. Daca o banca privata insala un client, incalca o lege. Daca un functionar de la o banca de stat face asta, incalca o sumedenie de legi. Daca doriti mai multe detalii legate de CEC Bank puteti citi despre Istoria CEC Bank Romania.

Avantaje:

 • Fara avans;
 • Acordare rapida;
 • Fara un dosar cu foarte multe ace solicitate;
 • Fara obligativitatea prezentarii de documente justificative privind utilizarea creditului;
 • Perioada de gratie de pana la 180 zile;
 • La calculul venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare, ale familiei;
 • Posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking gratuit pentru primele 3 luni, pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);
 • Clientii pensionari (CNPP, MAPN, MIRA, SRI) care isi vireaza pensia in contul de card deschis la CEC Bank sau care activeaza serviciul de transfer automat din contul curent in contul de card, beneficiaza de reducerea dobanzii cu 0,5 puncte procentuale fata de nivelul standard perceput de Banca, in cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipoteci imobiliare.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar 500 lei, administrare – 0,04% lunar la soldul creditului, comision unic servicii prestate la cererea clientilor – 400 lei.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.634 lei (pentru acelasi credit).

Credite pentru modernizari imobiliare cu ipoteca

CEC BankCredit nevoi personale / consum, suma maxima: 229.500 lei. Asigurarea pentru imobil platita de client. DOBANDA: 7,76% (Robor 6 luni (3,43%) + marja fixa 4,33%), DAE: 8,04%.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in maximum 4 zile dupa depunerea dosarului complet, maximum 60 zile dupa preaprobare.

Oferta speciala de imprumuturi CEC Bank, categoria credite cu ipoteca, Creditul pentru modernizare cu ipoteca imobiliara

Vrei sa-ti impresionezi prietenii, invitandu-i intr-o casa aranjata ca in revistele de specialitate, sau poate vrei doar sa-ti schimbi gresia si faianta? In ambele cazuri, Creditul pentru modernizare oferit de catre CEC Bank este varianta cea mai potrivita. Avantaje:

 • Nu se percep comisioane;
 • Dobanda avantajoasa;
 • Avansul poate se poate plati într-una sau mai multe transe.

Credite cu dobanda fixa incepand de la 5,40% ! Aceste oferte se adreseaza clientilor persoane fizice care depun o cerere de credit in perioada de valabilitate a ofertei promotionale, pentru oricare din produsele inscrise in promotie. Astfel, beneficiati de o dobanda diminuata.

Destinatie: Credit destinat oricaror lucrari de modernizare ce nu necesita obligatoriu o autorizatie de constructie: gresie, faianta, parchet, zugraveli si vopsitorii interioare/exterioare, repararea de garduri, acoperisuri sau terase, repararea si/sau inlocuirea tamplariei si orice alte lucrari de acest tip.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: 248 lei pentru servicii la cererea clientului. Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 735 lei.

(Oferta vizualizata de catre 238 vizitatori - WebberZone stats)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului