Imprumuturi rapide fara garantii

Afla rapid tot ce este important legat de creditul rapid de nevoi personale fara sarcini. Il mai cunoastem sub denumirea de imprumuturi rapide fara garantii, fara ipoteca, fara giranti si fara fisa fiscala sau adeverinta de venit. Se distinge prin acordare rapida, acte putine si contract simplu.

Nu doar IFN-urile, in special prin oferta FinTech – Credit rapid online, ci si bancile ofera imprumuturi rapide fara garantii. Le veti gasi in oferte sub diverse denumiri: credite de nevoi personale, credite de consum, credite de achizitii bunuri, credite pentru vacante, credite pentru studenti. Rareori o banca specifica despre o oferta ca este “fara garantii”. Dar daca nu scrie ca este cu, atunci inseamna ca e fara.

Daca nu va grabiti foarte tare, nu sunteti inregistrat in biroul de credite si aveti un venit cert si sigur, e de preferat sa mergeti la banci. Acestea acorda imprumuturi rapide fara garantii pe perioade mai lungi, cu sume mai mari de bani si dobanzi decente.

Fara ipoteca

Daca nu, mergeti la o institutie nebancara (gen Provident, Patria Credit, Viva Credit, Cetelem, TBI Credit, Easy Asset Management – iCredit), sau uneori chiar direct in magazin (vezi pagina noastra Credius IFN). Aici e mai scump, dar se misca repede, fara multe acte si cu verificari mai sumare.

Mai exista si o categorie intermediara, IFN-urile care apartin de marile banci. Multe banci si-au creat asemenea IFN-uri nu doar pentru activitatile de leasing, unde erau oarecum obligate, ci si pentru a putea acorda imprumuturi rapide fara garantii, in conditii mai relaxate decat cele impuse de catre BNR.

Fara giranti

Pentru sume mari, cum ar fi cele pentru credite imobiliare, sau pentru achizitia unui autoturism mai bun, se solicita garantii (ipoteca pe imobil, gaj pe autoturism etc). dar pentru sume mai mici, garantiile la credit nu mai sunt necesare. Se pot obtine astfel sume frumoase, chiar si de 15000 euro, fara nicio garantie sau giranti.

Practic, orice banca sau IFN care acorda credite de consum sau de nevoi personale, inseamna ca acorda imprumuturi rapide fara garantii. Problema este doar de suma si perioada de rambursare. Daca aveti un salariu de 1000 lei pe luna, si vreti sa luati un credit de 10000 euro, mai mult ca sigur vi se vor cere garantii sau giranti (asta daca va acorda cineva in vreun fel un asemenea credit).

Teoretic, prin intermediul acestor imprumuturi rapide fara garantii se pot obtine, cu rambursarea la 5 ani, sume de pana la 30.000 euro.

In realitate, cele mai bune oferte de credite fara garantii (nevoi personale) sunt de maxim 20.000 euro, oferite de catre Piraeus Bank, Unicredit Consumer Financing IFN si Garanti Bank.

Daca vreti 15.000 euro (tot pe 5 ani) credit rapid fara garantii, puteti merge la Intesa SanPaolo Bank sau la BRD (pe langa cele de mai sus, desigur).

Pentru 10.000 euro imprumuturi rapide fara garantii, se adauga Banca Carpatica si BancPost (cu creditul Nume Prenume), RIB, Alpha Bank sau ProCredit Bank.

Mai putin de 10000 euro fara garantii.. ofera aproape toate bancile.

La sume mult mai mici, cand deja incepem sa discutam si de IFN-uri, se schimba mult doar perioada de rambursare. IFN-urile in general nu dau credite sume mari, si nu se complica cu garantii la credite.

Imprumuturi pana 3000 euro

BT-Direct IFN, institutie financiara nebancara membra a grupului Banca Transilvania, ne propune credit de nevoi personale Credit Direct. Suma maxima 40.000 lei, perioada de rambursare 5 ani, rata lunara sub 150 lei.

Creditelede “BRD PROMO” sunt catalogate drept cele mai ieftine pentru client deoarece acesta obtine dobanda anuala, comisionul de acordare credit si comisionul de administrare credit zero.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Persoanele care acceseaza creditul de consum BRD Finance pot obtine pana la 30.000 lei, pe o perioada de maximum 5 ani. Dobanda perceputa de institutie incepe de la 7%, iar avansul solicitat este 0%. Pentru imprumuturi pana 3000 euro pe 1 an, rambursat prin “Credit Super Util”, DAE este 19,67%, rata lunara 275 euro.

Accesand creditul de nevoi personale de la TBI Credit (un IFN renumit), poti obtine cel mult 5000 euro, pe o perioada de maximum 5 ani. Spre exemplu, pentru un credit in valoare de 10000 lei, pe o durata de 6 luni, comisionul de analiza a dosarului este de 641,75 lei, rata lunara este 1.789,18 lei, DAE este 24,78%, valoarea totala platibila a imprumutului fiind de 10.735,06 lei.

O varianta mult mai simplu de accesat, dar care se incadreaza in categoria imprumut pana 3000 euro, este oferta speciala de imprumut rapid 2000 euro, pe care va invitam sa o vizitati in pagina sa.

De ce fuge lumea de garantii?

imprumuturi rapide fara garantiiUn subiect cat se poate de neplacut: imprumuturi rapide fara garantii – ce inseamna macar asta? Adica de ce sa te feresti de a garanta cu proprietatea? Ori nu ai cu ce, ori nu esti sigur ca vei da banii inapoi? Sau poate doar stii ca sunt multe costuri cu notariatul si evaluarea (in cazul creditului cu ipoteca), sau comisioanele sunt mari in caz de gaj si amanet? Una peste alta, e de inteles teama de a depune garantii.

Iarasi, de ce cautam noi neaparat un credit rapid fara giranti? Pai nu stim, dar banuim. Ori nu vrea nimeni sa gireze pentru tine, ori nu vrei sa stie nimeni ca iei imprumut.

Eu zic asa, inainte de a te arunca in explicatiile mele interminabile despre avantajele si dezavantajele garantiilor in cazul unui credit de nevoi personale, si toti vor doar imprumuturi rapide nebancare fara garantii, arunca o privire pe sectiunea de imprumuturi nebancare cu garantie imobiliara. Asa vei stii macar ce e bine si ce e rau cu ipotecile, ca serios, nu e deloc rau din anumite puncte de vedere. Mai departe, sa vedem care sunt structura si volumul ofertelor pe cele mai regasite cautari legate de acest subiect:

# imprumuturi fara garantii doar cu contract notarial – 68 rezultate. Dintre acestea, mai mult de jumatate sunt stiri sau opinii, in concluzie, nu este ceva ce sa cauti in online. Daca asta doriti, mai bine incercati sectiunile de publicitate din ziarele importante.

Nu strica sa va ganditi inainte de a cauta asa ceva ca si notarul costa bani, de obicei un procent, ceea ce face ca acest mod de imprumut sa nu fie prea ieftin. Varianta notariala se foloseste in mod util, in general, atunci cand ii dai bani cuiva – prieten sau ruda, fara dobanda, dar vrei totusi sa ai o asigurare, o hartie oficiala la mana.

Cautari “imprumuturi rapide fara garantii”

# vreau sa imprumut 1000 euro – 113 rezultate. Spre deosebire de cautarea de mai sus, aici majoritatea rezultatelor sunt oferte. Dar tot sunt foarte putine, deci cam aceeasi recomandare ca mai sus. Atentie mare, la asemenea suma – relativ mare pentru imprumuturile nebancare, chiar si ofertele IFN-urilor sunt foarte putine, mergand clar pe zona creditelor cu plata in rate. De exemplu, in comparatorul de oferte recomandate in Bizsolution.eu (serviciul nostru specializat), sectiunea de imprumuturi in rate are doar 5 oferte, in timp ce la credite rapide pana la salariu sunt de doua ori si ceva mai multe oferte.

# imprumut 1000 euro fara garantii – 74 rezultate, printre care Google reuseste sa scape stiri cu dragnea si alte bazaconii. Deci iarasi, nu prea sunt oferte in online.

# imprumut rapid nebancar – 130 rezultate semnificative – 529 daca le numaram si pe cele omise (pagini cu continut identic sau similar, sau N pagini de la acelasi site). Una peste alta, si aici este foarte slaba oferta.

# imprumuturi rapide fara garantii nebancare – 58 de rezultate, intre care si artcolul de fata. Remarcam ca pe cautarea aceasta, primul loc intre rezultatele sponsorizate (cei care platesc reclama la Google) se regaseste AXI Card – pana la 6000 de lei – 0% dobanda de pana la 30 de zile.

Cautarea perfecta in Google

Concluzia este simpla, plecand de la analiza statisticilor de mai sus: cu cat mai mare este cererea, in timp ce oferta este foarte scazuta ca volum – ca numar de ofertanti, cu atat mai rele vor fi conditiile. Ganditi-va ca mergeti la piata, o piata cinstita, cu tarani adevarati, si jumatate din ei vand si cartofi – cartofii vor fi ieftini. Dar cum ar fi ca UNUL SINGUR sa aiba cartofi? I-ar da la acelasi pret ca in situatia cu multe oferte?

Voi daca ati avea ceva de vanzare de care multa lume are nevoie, si nimeni altcineva nu are la vanzare, ce ati face? In cazul acestor imprumuturi rapide fara garantii, solutiile IFN-urilor sunt simple: pe de o parte, dobanzi mari, pe de alta parte – selectie mai stricta a clientilor.

Atentie la un mic aspect – pe care il puteti testa oricand: dati de 3 ori aceeasi cautare, veti obtine rezultate diferite. De aceea datele de mai sus trebuie luate in calcul asa cum am propus: cu titlu orientativ, ca directie.

 

(Articolul a fost citit de catre 2.274 vizitatori - WebberZone stats)
Sending
User Review
5 (5 votes)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro