Credite online noi – oportunitati diverse

Cel mai recent update:

Esti norocos cand afli printre primii despre o oferta de credite online noi: este la inceput, este promotional, avantajele sunt nebanuite. Alternative credite on line.

Am facut treaba foarte buna impreuna anul trecut, asa vom continua si in 2020. Cum alegem cele mai bune credite online noi in 2020? Simplu, noi cautam tot ce este nou, voi ne spuneti tot ce este bun. Dar va lasam sa alegeti la intamplare? Nu, dimpotriva: va oferim toate informatiile pentru a alege bine.

Credite online noi 2020

Ca in orice domeniu comercial, nou inseamna bun. Cand o companie se lanseaza pe piata, totul este bun. La fel, cand se pune in vanzare un produs cu totul nou. Calitate superioara, facilitati si avantaje numeroase, si pret excelent. Cu timpul, o data ce se aduna destule vanzari, treaba “se strica. Produsele incep sa nu mai aiba aceeasi calitate. Preturile cresc. Extraoptiunile incep sa coste si ele. De ce ar fi ceva diferit in domeniul imprumuturilor? Asa ca iata: credite online noi!

Intrebare: Care sunt avantajele pe care le aduce anul 2020 acestor oferte la care ne referim?

Raspuns:

 • timp din ce in ce mai mic de acordare;
 • dobanzi foarte avantajoase;
 • promotii cu dobanda zero;
 • acordare fara dosar complicat;
 • un singur comision sau fara comisioane;
 • surse multiple de venituri acceptate la gradul de indatorare;
 • fara garanti sau garantii;
 • refinantari in termeni speciali.

Acum sa explicam cu dovezi de ce toate aceste oferte de credite online noi aduc cu adevarat avantajele promise. Facem mai jos o descriere a ultimilor 6 ani – de cand ne ocupam cu acest domeniu. Subiect: Creditarea pentru persoane fizice (credite nevoi personale), cu evolutia timpului de acordare:

credite online noi - grafic timp de acordare

Sursa: credit fulger aprobat online – FondPro 2020

Evolutia spectaculoasa se datoreaza unei serii foarte bune de factori:

 • introducerea serviciilor online la nivelul bancilor;
 • cresterea competitiei intre institutiile de credit;
 • cresterea veniturilor populatiei si a nivelului de trai in general;
 • efectul benefic al tehnologiilor noi in domeniile economice (FinTech – tehnologia in lumea financiara);
 • informatizarea si interconectarea bazelor de date (banci, IFN, Biroul de Credit, ANAF etc);
 • cresterea bazei proprii de clienti ai institutiilor financiare – cei care au castigat deja increderea si nu mai au nevoie de doar si analize;
 • deplasarea centrului de interes al persoanelor fizice de la acoperirea datoriilor prin credite noi spre investitii personale;
 • clarificarea si imbunatatirea legislatiei in materie de protectia drepturilor consumatorilor in general, dar si specific in zona financiara si de imprumuturi;
 • scaderea costului cu baza de finantare a institutiilor de credit;
 • nu in ultimul rand, succesul deosebit al tuturor ofertelor de credite online noi, in detrimentul creditelor clasice dar si al ofertelor invechite.

Dobanda

Domeniul imprumuturilor a fost reglenentat in valuri atat de catre BNR – sectorial, cat si de catre legiuitor. Modificarile au impus o serie de obligatii bancilor si IFN-urilor, avand ca rezultat scaderi permanente ale dobanzilor. Dar cum au functionat aceste reduceri, raportat la ofertele vechi? Ei bine, poate e de mirare, dar nu au functionat.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Pe de o parte, IFN-urile, in mare parte, acorda preponderent imprumuturi pana la salariu. Pentru IFN, orice reglementare putea cu greu sa prinda o perioada de cateva zile, astfel incat sa schimbe ofertele in curs. Pe de alta parte, la banci, sunt credite pe termen mediu si lung. Nu se poate interveni “de sus” asupra unor contracte aflate in derulare. Asa ca adevaratele efecte s-au vazut imediat si evident in noile credite oferite.

Astfel s-a ajuns in situatii dese in care un imprumut contractat acum cateva saptamani sa fie mult mai dezavantajos decat orice credite online noi aparute. Dar cum putem sa beneficiem de astfel de “ajutoare”, daca avem deja un credit in curs? Simplu, raspunsul e mai jos.

Avantaj refinantare

Exact, prin refinantari. Cu anumite exceptii, refinantarea unui credit se face fara costuri suplimentare, sau cu un comision mic. In acelasi timp, dobanda si conditiile la orice credite noi sunt cu atat mai bune, incat acopera si lasa castig la o refinantare. Nota bene, pentru refinantari, verificarile de dosar sunt de forma, acceptandu-se verificarea initiala. Oricat ar parea ca este o tracasare in plus, refinantarea aduce mai multe avantaje decat micul efort de a mai face o cerere.

Uneori, la imprumuturi contractate cu ani in urma, diferentele de dobanzi si de comisioane sunt atat de mari, incat rata lunara poate sa scada – fara rescadentare sau modificarea sumei – cu pana la 35%. Inchipuiti-va, dintr-o data, doar cu o cerere si cateva semnaturi, sa aveti rata de 800 de lei in loc de 1200, in fiecare luna, inca nu stiu cati ani!

Oferte credite online

Credite online 2020 – Imprumut Urgent

https://www.imprumut-urgent.ro/credit-rapid-online.html

Credite online noi – rapide si fara acte, sunt acum la dispozitia ta, la IFN-urile importante si la bancile care se extind.

Credit rapid bancar online 2020 » FondPro – Imprumut Urgent

Credit rapid acordare in mai putin de 24 ore fara adeverinta: intra aici sa afli pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine acest imprumut bancar rapid.

Imprumut rapid online prin card 55 – Imprumut Urgent

https://www.imprumut-urgent.ro/promotii-card-55.html

Credit cu salariu minim pe economie · Imprumut rapid online prin card 55 · Beneficiezi de 55 de zile fara dobanda la cumparaturile prin credit card.

Firme imprumuturi rapide – Imprumut Urgent

https://www.imprumut-urgent.ro/noutati-firme-imprumuturi-rapide.html

Vom selecta pe de o parte bancile care acorda credite nevoi personale doar cu … Credit doar cu Buletinul – Credit Rapid Online – Credit Nevoi Personale.
Credite nevoi personale rapide online » FondPro – Imprumut Urgent

Linkuri utile

ANAF (Adimistratia Nationala de Administrare Fiscala): https://www.anaf.ro/

BC (Biroul de Credit): https://www.birouldecredit.ro/

Normative (Legislatie din domeniul Financiar-Bancar): http://www.euroavocatura.ro/

(Articolul a fost citit de catre 955 vizitatori - WebberZone stats)

One Response

 1. Radu violeta octombrie 21, 2019

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro