Credit doar cu buletinul

Prin FondPro gasesti cel mai rapid credit doar cu buletinul, la cea mai buna dobanda. Cel mai urgent imprumut rapid cu buletinul: 15 minute. Cel mai avantajos: 2 ore. Cel mai ieftin: 24 de ore.  Ofertele, pe scurt:

 • Credit rapid doar cu buletinul aprobat in maxim 2 ore;
 • Credit doar cu buletinul cu acordarea in 15 minute de la aprobare;
 • Imprumut rapid cu buletinul bancar – broker / no-broker;
 • Credit nebancar doar cu buletinul.

Am ales pentru dumneavoastra cele mai serioase oferte ale bancilor si ale celorlalte institutii financiare pentru acordarea de credite bancare si nebancare rapide doar cu buletinul in anul 2019.

Ar fi bine insa ca inainte de a incerca sa comparati diferitele oferte si de a decide daca va permiteti un asemenea imprumut, sa analizati caracteristicile specifice unui credit doar cu buletinul.

De ce un credit doar cu buletinul?

Incepem prin a descrie cum puteti obtine un credit rapid, doar cu buletinul, de la banci. Da, se poate si asa ceva, insa in doi pasi: cardul de credit. Buletinul de identitate si o simpla cerere direct i magazin sau la orice sucursala, apoi banca verifica singura la angajator, si gata, ai un card de credit, cu care poti cumpara in rate din magazinele partenere, sau direct pe credit sau chiar de la bancomat, de oriunde.

Cardurile pot fi facute direct in magazin. Vechea forma de “Credit doar cu buletinul” a disparut, in parte, si pentru ca BNR a interzis acordarea de credite direct in magazin. dar BNR nu a interzis nici achizita in rate, nici emiterea de carduri de credit. Astfel ca ne uitam mirati cum se reia filmul “Creditul doar cu buletinul”.

Durata aprobare

Toate IFN-urile reduc foarte mult durata de acordare pentru credite, care devin din ce in ce mai rapide. La fel ca bancile, insa la un nivel mult mai mare, reduc si numarul de acte cerute. Si iata ca ne intoarcem catre un credit rapid doar cu buletinul din ce in ce mai tare. Cat de rapid este un credit nebancar rapid / urgent / instant? Si mai ales, de ce ar trebui sa ne intereseze atat de tare? Gasiti cateva raspunsuri foarte interesante in paginile noastre, precum si parerea presei pe acest subiect in legaturile dintre banci si IFN-uri.

In anul 2019 se continua si extinde o alta tendinta: creditele online. Si se ajunge pana la maxime gen 100% online, ceea ce este deja mai mult decat un “credit rapid doar cu buletinul“. Exemplul cel mai la indemana este Viva Credit: credit doar cu buletinul.. fara buletin – e 100% online, iti trebuie copie scanata de pe buletin, dar si un cont bancar cu extrasul la zi.

Dar cred ca cel mai bine este sa ne oprim si sa ne gandim la nevoia pentru credite rapide doar cu buletinul. Cum ajungem sa cautam asa ceva? De ce? Ne-am dat cu parerera lunile trecute, dar tot nu am ajuns la o concluzie definitiva. E doar comoditate? Sunt atat de multe si de dese problemele neasteptate? Nu stim.

Oferte banci

Cartea de identitate si o simpla cerere, apoi banca verifica singura la angajator, si gata, ai un card de credit, cu care poti cumpara in rate din magazinele partenere, sau direct pe credit, de oriunde.

Cardurile pot fi facute direct in magazin. Vechea forma de “imprumut doar cu buletinul” a disparut, in parte, si pentru ca BNR a interzis acordarea de credite direct in magazin. Dar BNR nu a interzis nici achizita in rate, nici emiterea de carduri de credit. Astfel ca ne uitam mirati cum se reia filmul…

Cardul de credit reprezinta pentru multi romani singura solutie salvatoare, insa putini sunt cei care stiu ca o intarziere la plata mai mare de 30 de zile ii trimite in biroul de credite.

De exemplu, daca ai facut un credit de 10000 de lei, pe care l-ai cheltuit si nu a fost acoperit pana la scadenta, dobanda pe care trebuie s-o platesti este de 17,5% si esti obligat sa depui in cont inca 5% din suma. Fiecare zi de intarziere la plata te poate costa 25 de lei in plus.

De asemenea, retragerea de la bancomat te poate costa mai mult decat in cazul altor tipuri de carduri. Daca la un card de debit, comisionul este de maximum 0,5% din suma retrasa, la cel de credit poate fi si dublu. O alta facilitate pusa la dispozitie de banci este refinantarea acestuia, cu o dobanda mai mica.

Limita maxima de creditare este de trei salarii si nu mai mult de 75000 lei, iar unele banci le pot realiza chiar in magazine. Daca ai buletinul si adeverinta de venit, sau doar buletinul si dai o declaratie, reprezentantul institutiei creditoare poate suna la angajator pentru a confirma datele, iar apoi iti poate emite cardul pe loc.

Pe langa cardurile de credit nebancare, deja celebre, de la Eurolines sau Cetelem, acum vedem ascensiunea fantastica a Card Avantaj de la Credit Europe Bank, a celui de la ING, a Card Credit BCR PowerCard – Cumparaturi in rate cu 0% dobanda, sau a celor de la OTP Bank. Iar cea mai in voga oferta a zilei este, desigur, cea de la Axi Card.

Banca iti cere buletinul, si pe baza datelor personale, cu acordul tau semnat, verifica pe de o parte daca te gasesti in Biroul de Credit (adica ai sau ai avut recent restante la alte credite), si pe de alta parte verifica la ANAF (in urma acordului incheiat de catre acestia cu ARB – Asociatia Romana a Bancilor) daca ai venituri constante de natura salariala. Deci daca esti restantier sau nu ai salariu, nu ti se va aproba niciun credit.

Care e avantajul tau atunci? Pe de o parte, nu mai trebuie sa alergi sa strangi acte si adeverinte. Pe de alta parte, procesul de aprobare a creditelor bancare a devenit fantastic de rapid fata de anii trecuti. Deci adevarata noutate, in real, este ca acum bancile acorda cu adevarat imprumuturi rapide, si cam atat.

Oferte IFN

Anul acesta intalnim ceva ce este, probabil, cel mai apropiat serviciu de acest credit nebancar doar cu buletinul: imprumutul oferit de Easy Asset Management – iCredit. Acestia afirma ca tot ce le trebuie este o copie de pe buletin, insa consultantii lor fac foarte multe verificari. Chiar si asa, afirmatia de pe site-ul iCredit este clar: “O copie dupa o dovada de venit ne va ajuta sa luam decizii mult mai rapid”. In realitate, nimeni nu a oferit vreodata cu adevarat un credit rapid doar cu buletinul.

Daca erai la primul contract, tot mai trebuia sa aduci o adeverinta de salariu, sau macar fluturasul sau talonul. In plus, mai trebuia sa ai la tine o factura de utilitati de la adresa din buletin. Insa, si atunci, ca si acum, prin aceasta sintagma “credit nebancar doar cu buletinul” se intelege ceva real si palpabil: credite rapide, nebancare, cu foarte putine acte.

iCredit este un instrument de creditare oferit de catre SC EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA, o institutie financiara nebancara ce se ocupa cu acordarea de imprumuturi rapide de nevoi personale pentru sume mici (de la 400 lei pana la 1200 lei pentru primul imprumut si de la 400 lei pana la 4000 lei pentru urmatoarele acordate aceleiasi persoane), si se acorda pentru perioade scurte de rambursare, respectiv intre 3 luni – 9 luni.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Rambursarea se face in rate saptamanale fixe. Ratele sunt compuse din suma imprumutata si dobanda. Nici un alt fel de comision sau alte taxe nu sunt datorate de catre client. Copia dupa buletinul de identitate autentificata prin semnatura solicitantului de credit este singurul document obligatoriu!

Serviciul de colectare rate credit la domiciliu este foarte comod pentru majoritatea clientilor. Acest serviciu ofera clientului posibilitatea de a se concentra pe propriile probleme si de a nu pierde timp stand la cozi pentru plata ratelor. in plus, acest lucru ofera reprezentantilor iCredit posibilitatea de a stabili legaturi cat mai stranse cu clientii, de a le intelege nevoile si problemele, pentru a-i deservi mai bine pe viitor.

ICredit este un instrument de creditare ce nu implica garantii sau ipoteci. Din cauza acestui lucru, decizia de a acorda un credit se ia pe baza informatiilor oferite de catre client. Cu cat este mai clara si mai corecta iformatia oferita de catre client, cu atat mai usor va fi pentru Consultantul de Credit sa evelueze riscul asumat fata de fiecare client, si va putea lua o decizie corecta si in cunostinta de cauza.

Imprumutul rapid doar cu buletinul Easy Asset Management se acorda si celor carora li s-a respuns anterior o cerere, daca s-a schimbat ceva semnificativ in situatia dumneavoastra (o noua sursa de venit, venituri suplimentare sau un nou serviciu cu salariul mai mare).

Oferte brokeri de credite

O noua formula care nu presupune in mod obligatoriu sa apelati la credite nebancare: credit rapid doar cu buletinul prin brokerii de credite. Brokerii (intermediarii) de credite actioneaza exact ca si cei imobiliari: lucreaza cu toate institutiile financiare, va analizeaza situatia, prezinta toate alternativele si intocmesc dosarul de credit in locul dumneavoastra.

cum si de unde obtii un credit doar cu buletinulPractic, oricat de multe si de diverse acte ar cere banca sau IFN-ul, tot ce va trebuie pentru a obtine un credit este buletinul de identitate.

Rolul brokerilor de credit este de a ajuta consumatorii sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie rapid privind creditul potrivit, in mod responsabil, in functie de propriile nevoi si posibilitati. Ocupandu-se de toate detaliile si alergatura, va ajuta sa obtineti unul din mult comentatele credite rapide doar cu buletinul, fara a avea insa costurile imense cu dobanzile.

Spre exemplu, consultantul Kiwi Finance pregateste dosarul pentru cererea de imprumut rapid si te ajuta in strangerea si completarea actelor necesare. Iata de exemplu un mesaj publicat pe un site de specialitate (mentiune – nu de pe siteul oficial al companiei Kiwi Finance):

“Buna ziua! Numele meu este (…), sunt consultant financiar Kiwi Finance (cea mai mare si cea mai veche companie de brokeraj bancar din Romania).

1) Avem contracte cu (…) de banci din Romania, astfel aveti oportunitatea sa alegeti cea mai buna varianta dupa piata fara sa va plimbati la toate bancile;

2) Oferim transparenta totala in privinta comisioanelor bancilor;

3) Va ajutam sa intocmiti dosarul deplasandu-ne la locul dumneavoastra de munca, astfel incat dumneavoastra sa nu mai trebuiasca decat sa veniti sa semnati contractul si sa va ridicati banii; ATENTIE !!! Totul e GRATIS ! pentru mai multe informatii trimiteti un mail la adresa (…)@kiwifinance.ro sau contactati-ma la numarul de telefon 0761…. La revedere !”.

Si asa veti ajunge simplu, fara efort si profesional la o lista de alternative, iar la final veti obtine cu siguranta cel mai bun credit doar cu buletinul de pe piata la acel moment.

Opinii imprumut rapid cu buletinul

Poti cauta bani cu imprumut pe la rude sau prieteni, dar sa recunoastem: in zielele noastre este aproape imposibil sa mai gasesti bani multi cu imprumut fara dobanda, fara garantii. Ai oare vreo sansa la banca? Mai mult ca sigur nu gasesti banii mult doriti nici aici, bancile cer foarte multe documente si adeverinte, dureaza mult verificarile, si de foarte multe ori sfarsesc prin a refuza cererea.

Pareri imprumuturi fara adeverinta

 • Credite rapide doar cu buletinul la IFN

“Oferte speciale, acum ai din nou de unde alege, iar dobanzile la IFN sunt din ce in ce mai bune.” (Marius Popa, 42 ani – Urlati)

 • Imprumuturi rapide doar cu buletinul

“Cred ca asta este cea mai tare posibila: imprumuturi nebancare, rapide, doar cu buletinul. Mai trebuie sa fie si online, si e chiar varful. Normal ca nu are cum sa nu te traga ata la cumparaturi!” (Ionel S., 23 ani, Medgidia)

 • Imprumuturi rapide doar cu buletinul

“Credit doar cu buletinul adica imprumuturi nebancare fara multe acte si pentru restantieri.” (Mirela Stoian, 36 ani – Ploiesti)

 • Creditul doar cu buletinul in 2019

“Asa de greu ne vedea sa credem ca s-ar putea obtine un credit rapid, doar cu buletinul, chiar si de la banci, incat mai bine de un an am stat fara macar sa cautam o oferta. Dar da, se poate si asa ceva, si chiar in mai multe variante: fie prin credite de nevoi personale de la banci, fie prin carduri nebancare.” (Ing. Staicu Daniel, 53 ani – Satu Mare)

Pareri promotii nebancare

 • Viitorul creditarii rapide

“Dobanzile la IFN sunt din ce in ce mai bune iar creditele se acorda din ce in ce mai rapid si mai fara acte.” (Ferencz Ianos, 41 ani – Cluj)

 • Credit IFN iCredit

“Imprumut rapid cu buletinul la iCredit: rate egale, dobanda fixa. Primiti banii in 24 de ore, direct la domiciliu sau la biroul iCredit. Chiar si printre IFN-uri, creditul doar cu buletinul este mai rar intalnit in 2019. Totusi, oferta iCredit ne-a atras in mod deosebit atentia.” (I. Marius, 34 ani – Constanta)

Lista judete: imprumuturi rapide – Credite Rapide – Avantaje – Dezavantaje – Credite Online – cele mai importante IFN, sortate pe judete – Nota editorului, Fonduri Proiecte 2019 – Bucuresti

(Articolul a fost citit de catre 908 vizitatori - WebberZone stats)
Sending
User Review
4.84 (19 votes)

4 Comments

 1. Iuliana Bontea septembrie 19, 2019
 2. David Filipache septembrie 18, 2019
 3. Pop Iulian septembrie 11, 2019
 4. Stefania Gica august 26, 2019

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro