Sari la conținut

Imprumuturi rapide Dambovita

Actualizat pe mai 24, 2021

Adresele societatilor nebancare din Targoviste si judetul Dambovita care ofera imprumuturi rapide si credite nebancare rapide – Credite nebancare rapide Targviste – Dambovita

Credite nebancare rapide Targoviste – Dambovita

Societati nebancare in judetul Dambovita. Credite rapide

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancare (IFN – IFN-uri – institutii non-bancare) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi – credite, fara a avea in portofoliu activitati de intermediere financiara, atragere de economii sau de cont curent (doar bancile au toate aceste activitati in portofoliu de oferte).

Pentru ca in judet numarul de IFN-uri este destul de mic, si lipsa concurentei nu ajuta clientul, puteti arunca o prvire si la imprumuturi Prahova.

Iar daca locuiti in Bucuresti si ati ajuns eronat in pagina judetului Dambovita, mergeti aici la lista IFN corecta: credit IFN Bucuresti.

IFN-uri cu sediul central in judet:

DAVISA IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 1237, Str. UNIRII Nr. 4A Bl. 12 Ap. 20, Gaesti, Judetul Dambovita, expert pentru imprumuturi IFN si credite de nevoi personale.

ILNED IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 7378, Aleea TRANDAFIRILOR Bl. 4 Sc. B Ap. 23, Targoviste, Judetul Dambovita, acorda credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

SIMONA – IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 10987, Str. LIBERTATII COM COOPERATIE Nr. 3-5, Targoviste, Judetul Dambovita, specialisti in credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

C.S.P. IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 12041, B-dul TUDOR VLADIMIRESCU Nr. 104, Targoviste, Judetul Dambovita, domeniu de activitate: credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

APLOMB-IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 12213, B-dul REGELE CAROL I Nr. 50, Targoviste, Judetul Dambovita, la dispozitie pentru credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

Capcanele imprumuturilor rapide

Societatea romaneasca a ultimilor 10 ani ne invata ca oricine poate obtine un credit. Piata ne invata ca acest imprumut se poate obtine pe loc, dar nu oriunde, nu oricand, si, mai ales, nu oricum. Intrebarea este: cat de rapid de poate obtine acest credit? Cat costa un credit rapid? De unde se poate obtine un asemenea credit rapid?

Nu orice credit rapid costa mai mult decat unul “clasic”. Este foarte important sa fiti informati si sa faceti alegerile bune.

Desi ati crede ca in zilele noastre, in era informationala, obtinerea si prelucrarea actelor pentru a obtine un credit pe loc nu este ceva dificil, in realitate lucrurile pot sa difere.

Multe banci isi fac reclama ca acorda imprumuturi pe loc, insa, la o citire mai atenta, intalnim partile adevarate, de gen “acordare in 24 de ore de la completarea dosarului”.

Aceasta completare a dosarului poate insemna de multe ori ca mergeti mai intai, depuneti cererea si documentele cerute (in general adeverintele de venit, facturi de utilitati etc), apoi vi se spune ca asteptati preaprobarea, sau analiza de risc, urmand sa vi se spuna ulterior ce acte mai trebuie sa aduceti. Astfel, iata cum creditul rapid nu mai este rapid deloc.

Alta situatie este cea in care, desi ati depus toate actele, banca va spune ca in functie de analiza se stabileste care este suma maxima care va poate fi acordata. Cu alte cuvinte, nu puteti semna cererea completa de la inceput. Si iarasi.. poate dura 24 de ore, poate dura 48 de ore.. dar puteti astepta si 2-3 saptamani pentru asemenea credite rapide !

Practic, dosarul este complet abia cand vrea banca sa fie gata, iar toate acestea pot dura si 2-3 saptamani. Insa nu peste tot este la fel. Exista si cazurile fericite in care ce se promite se si indeplineste.

Cautam in acest site sa va punem la dispozitie cele mai serioase si bine analizate informatii despre creditele rapide care sunt cu adevarat credite rapide.

Un comentariu la „Imprumuturi rapide Dambovita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului