Sari la conținut

Imprumuturi rapide Braila

Actualizat pe mai 24, 2021

Adresele societatilor nebancare din Braila care ofera Imprumuturi rapide si credite nebancare urgente – Credite nebancare urgente Braila

Credite nebancare urgente Braila

Adrese societati nebancare – Imprumuturi rapide

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancare (IFN – IFN-uri – institutii non-bancare) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi – credite, fara a avea in portofoliu activitati de intermediere financiara, atragere de economii sau de cont curent (doar bancile au toate aceste activitati in portofoliu de oferte).

Locuiti in Bucuresti si ati ajuns eronat in pagina judetului Braila? Treceti aici la lista IFN corecta: imprumut IFN Bucuresti.

IFN-uri cu sediul central in judet:

ISCHIA IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 3057, B-dul DOROBANTILOR Nr. 64 Bl. B 17 Sc. 1 Ap. 12, Braila, Judetul Braila, cu specific de credite urgente IFN si imprumuturi de bani.

RANTE IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 3815, Calea CALARASILOR Nr. 57 Bl. 4BIS, Braila, Judetul Braila, domeniu de activitate: imprumuturi rapide IFN si credite de nevoi personale.

VLAD DANIEL IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 7081, Str. 1 DECEMBRIE 1918 Bl. 3A Sc. 3 Ap. 45, Braila, Judetul Braila, al dumneavoastra pentru credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

TEOROXIVAL IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 9064, Str. ANS. BUZAULUI Bl. A 31 Sc. 3 Ap. 36, Braila, Judetul Braila, acorda credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

CON SORT PROD IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 9824, Str. SEBESULUI ANS.BUZAULUI Nr. 1 Bl. A 31 Sc. 3 Ap. 36, Braila, Judetul Braila, specializata in credite IFN si imprumuturi de bani.

ULVICMAN IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 10688, Str. SCOLILOR Nr. 92 Bl. AD1 Ap. 44CAM1, Braila, Judetul Braila, specialisti in imprumuturi urgente si credite rapide.

LUCLAS IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 12853, Str. CART. RADU NEGRU Bl. C1, Braila, Judetul Braila, la dispozitie pentru credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

LUCAS IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 12871, Str. ANS. VIZIRU I SP.COM 2 Bl. TURN, Braila, Judetul Braila, expert pentru credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

Totul despre creditele nebancare

De regula, aceste imprumuturi pe loc acrdate sub forma de credite nebancare catre Institutiile Financiare Nebancare (IFN) sunt mai scumpe decat cele bancare. Au si o perioada de rambursare mai mica, de multe ori cu rate platibile saptamanal. La fel de adevarat, usurinta cu care se pot acorda aceste contracte, si mai ales rapiditatea in procesarea dosarului, fac ca totul sa fie atat de popular. Suntem convinsi ca si in 2020 se va pastra in mare masura acelasi trend, dar speram ca si bancile vor veni puternic din urma in acest sens.

Institutia financiara nebancara (IFN) este o entitate, alta decat institutiile de credit (banci), ce desfasoara o activitate de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite de lege. in cazul Romaniei, infiintarea si functionarea IFN-urilor sunt reglementate de Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare .

Spre deosebire de cele mai multe dintre banci, un IFN poate sa acorde cat se poate de simplu orice fel de imprumuturi rapide fara multe formalitati. Dar oare si inversta sa fie valabila? Toate IFN-urile sunt atat de lejere in ceea ce fac? Si merita oare toata diferenta de cost?

2 comentarii la „Imprumuturi rapide Braila”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului