Sari la conținut

Imprumut rapid nebancar – oferte

Actualizat pe aprilie 26, 2020

Cat de rapid este un imprumut rapid nebancar? Ai nevoie urgenta de bani – iti trebuie un credit nebancar urgent. Iti trebuie acum si fara acte multe sau timp pierdut pe drumuri.

Exemplu: “Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic”. Concluzii? Pare usor. Dar aveti grija la dobanzi: este scump. De asemenea, atentie mare: asemenea credite rareori se acorda pe termen mediu sau lung.

Vrei sa faci rost de bani urgent? Cat dureaza?

Cele mai importante oferte de credit rapid online nou, aduse la zi anul curent (2020), sunt:

  • Imprumut rapid nebancar FRFS – Forza Rossa Financial Services: aprobare ultra-rapida, in numai 24 de ore.
  • TBI Credit: Timpul de acordare: 15-30 de minute, in magazinele partenere.
  • iCredit: Fast Credit request. Cel mai rapid credit de consum din Romania.
  • Viva Credit: primesti banii rapid, in cel mult 24 de ore de la cerere.
  • Easy Credit: imprumut rapid in 48 de ore.
  • Cetelem: Imprumuturi rapide online. Cetelem C-net: primesti raspunsul instant.
  • Verida Credit: Specialisti in credite ipotecare inteligente. Un raspuns rapid, in 48 de ore de la completarea dosarului.
  • AFB (ALLIANCE Finance Broker): raspuns in 24 de ore de la completarea dosarului.
  • Extra Credit: broker de credite bancare.

Cum se obtine acest credit nebancar urgent?

Aveti nevoie de bani urgent? Aveti la dispozitie doua posibilitati sa rezolvati problema: fie casele de amanet, fie Institutiile Financiare Nebancare.

Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile) ofera un credit nebancar urgent, destul de usor, insa dobanzile sunt mari si pe cat de usor este sa contractezi un credit urgent, pe atat este de greu sa-l rambursezi.

Trebuie sa stiti ca aceste credite nebancare nu va ofera surprize de genul comisioanelor ascunse. Vei avea de plata doar rata creditului, acordarea acestuia facandu-se rapid. Rata este fixa pe toata perioada de rambursare. Veti stii de la inceput cat aveti de platit.

Imprumut rapid nebancar - credit nebancar urgentCare sunt avantajele unui astfel de credit nebancar urgent? Obtineti banii rapid, in 48 de ore. Fara birocratie (se va completa un singur formular). Fara cozi la ghiseu: atat acordarea creditului cat si plata ratelor se fac la dvs acasa.

In conditiile in care restantele populatiei la banci au trecut de un miliard de euro, bancile prefera sa credite statul, care pana la urma este un bun client decat sa credite populatia, riscand in continuare pierderi mari.

Romanii au incredere in Institutiile Financiare Nebancare de la care obtin credituri rapide, in ciuda dobanzilor mari proacticate de aceste societati non-bancare.

Daca banca va refuza un credit, nu inseamna ca nu aveti de unde sa faceti rost de bani. Sunt institutii financiare nebancare care ii accepta pe cei refuzati de banci, evident ca acest lucru costa. Dobanzile la creditele nebancare urgente sunt pe masura conditiilor initiale impuse de IFN.

Institutiile Financiare Nebancare ce ofera credite rapide, percep si dobanzi uriase, dobanzi ce pot ajunge sa dubleze valoarea initiala a creditului.

De exemplu, la Provident pentru un credit de 3000 de lei, ai de rambursat 5500 lei, daca optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a creditului.

La Cetelem, pentru aceasi valoare a creditului, de 3000 de lei, ai de rambursat cca. 3900 de lei, pe aceeasi perioada.

Cine recurge la creditele nebancare urgente? Evident ca romanii care nu indeplinesc conditiile bancilor si cei care au fost trecuti pe lista de rauplatnici (Biroul de Credite).

Avand in vedere ca pe langa conditiile draconice impuse de banci pentru a putea sa obti un credit, mai intervine si dobanda destul de mare, romanii au inceput sa fuga de creditele bancilor. Sunt atatea povesti cu banci, aflate de la cunoscuti, prieteni, de pe internet, cu cei ce au accesat un credit la vreo banca, incat lumea este circumspecta si prefera sa rabde decat sa aiba de-a face cu bancile.

In acest climat nepropice bancilor, creat si cu ajutorul statului roman si implicit al Bancii Nationale, care a permis acordarea de credite cu buletinul si celui ce nu avea dupa ce bea apa, profiturile Institutiilor Financiare Nebancare s-au marit substantial.

Chiar daca dobanzile practicate de Institutiile Financiare Nebancare sunt mari, totusi, aici oamenii gasesc o atitutine mai putin ostila, o atitudine de respect si intelegere, cel putin pana se semneaza contractul, caci, din pacate, povestile teribile de viata au aparut si in “lumea” crediturilor nebancare”.

Romanii care nu reusesc sa se mai credite de la banci au ales sa apeleze la IFN-uri pentru un credit nebancar urgent. Acestea ofera sume mult mai mici si la costuri foarte maridar exista insa doua avantaje. Pe de o parte, disponibilitatea de a da bani – IFN-urile foare rar resping un client, si numarul mic de acte cerute.

Cam acestea ar fi cateva din informatiile legate de creditele nebancare rapide si modalitatile de a face rost de bani urgent. Simplificand, puteti obtine usor un imprumut rapid nebancar, insa, pe cat de facil este sa luati un credit nebancar urgent, pe atat de greu este sa rambursezi un astfel de credit, datorita dobanzilor foarte mari, practicate la aceste produse financiare de catre Institutiile Nebancare.

Este raspunsul un imprumut rapid nebancar?

Nimeni nu mai intreaba daca societatile nebancare acorda oricui un imprumut rapid nebancar, intrebarea este daca mai exista si altfel de imprumuturi IFN. Desigur, exista, si merita avute in vedere, pentru ca in general acelea sunt mai ieftine (dobanda mai mica substantial). La fel si cu actele cerute la dosar, daca te grabesti foarte tare sau ai venituri mai greu de evidentiat in acte, apelezi la un credit rapid fara acte, dar daca poti procura o adeverinta, un extras bancar cu venituri vizibile, ziua in plus de asteptare iti va reduce costul.

Cum se poate apela la un imprumut rapid nebancar? Iata un exemplu foarte bine structurat – descrierea modalitatii de solicitare online de la Hora Credit IFN.

Pasul 1: Faci o cerere online pentru imprumut rapid nebancar. Aici, alegi suma dorita si termenul in care preferi sa inapoiezi suma imprumutata si dobanda aferenta, si asta este tot, dai click pe APLICA ACUM. Atentie, la orice IFN exista un set minm de conditii (varsta minima si maxima, venituri legale minime etc) – verificati inainte de a trece mai departe.

Pasul 2: Te inscrii cu datele tale personale (formular de inregistrare, creare cont personal etc). De exemplu, ca sa obtii un imprumut rapid nebancar Hora, tot ce trebuie este sa iti scrii datele personale in formularul de inregistrare si sa incarci o copie ca buletinului de identitate.

Pasul 3: optional, difera de la IFN la IFN: Incarca documentele. In general, vei vedea simplu etapele de urmat, totul online in contul tau personal. De obicei se solicita fie o copie scanata (sau fotografiata in clar cu telefonul) a extrasului de cont bancar pe ultima luna, fie o adeverinta de venit sau de salariu. Dar repet, este un caz optional, multe IFN-uri nu solicita asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului