Imprumut rapid 2000 euro

Imprumuturi pentru reparatii, bunuri, tratamente, vacante si nevoi diverse

Credeti ca este usor de obtinut un imprumut rapid de 2000 de euro sau pe acolo, ca suma? Ciudat, dar nu este usor deloc. Bancile mari ofera doar credite mari, incepand de pe la 5000 de euro..

Cu cateva exceptii rare, si deseori destinate clientilor existenti, la banci nu puteti obtine un imprumut rapid mic. In acelasi timp, majoritatea IFN-urilor ofera la randul lor un imprumut rapid mai mic de 2000 de euro. De fapt, rareori acestea depasesc 2000 de lei.

Da, asta o sa va spunem mai jos, e mai greu decat credeti sa gasiti asa ceva, credit de numai 500 de euro, 1000 de euro sau 2000 de euro. La banci asta, ca la societatile nebancare puteti de multe ori maximul nu e nici 2000 de lei.

Prezentam aici cateva dintre cele mai interesante oferte de imprumut rapid 2000 euro acordate de catre banci. Facem o mentiune: nicio banca nu limiteaza un credit la o suma atat de mica. Nu. Problema de obicei este alta cu bancile: dau oferte de credit unde suma minima imprumutata este mai mare sau mult mai mare.

Mergeti voi la cam orice banca sa spuneti ca vreti un imprumut rapid 2000 de euro, si-o sa aflati ca minim e 5000 de euro, 7500 euro... De aceea am scris acest articol, sa aflati unde puteti rezolva o problema la care nu va trebuie decat cel mult 2000 de euro, fara sa ajungeti la vreun IFN.

Notati si ca acest tip de imprumuturile pentru nevoi personale cu suma mica sau foarte mica este destinat in general unor necesitati diverse:
- achziti autoturisme second-hand ssau reparatia autoturismului,
- reparatii locuinta, renovari, achizitii dotari locuinta,
- consum,
- studii,
- vacanta,
- tratamente medicale,
- reabilitare termica,
- etc.

 

Imprumut rapid in lei, Banca Transilvania (produs probabil peluat din portofoliul Volksbank, banca pe care au achizitionat-o si incorporat-o de ceva ani deja). Imprumut fara garantii destinat personelor fizice. Suma maxima: 10.000 euro (echivalent 45 000 lei). Perioada maxima: 5 ani.

Imprumut 2000 lei - 2000 euro, pana la 10200 euro, prin Banca Romaneasca - fara comision lunar. Imprumut fara garantii destinat satisfacerii nevoilor diverse fara justificarea cheltuirii banilor. Suma minima: 450 euro (echivalent 2000 lei). Suma maxima: 10.200 euro (echivalentul a 45000 lei). Perioada maxima: 5 ani.

Imprumut nu de 2000 euro, ci chiar de 1000 euro, la Piraeus Bank - produsul "Asigurat". Imprumut pentru finantarea nevoilor curente, fara a fi necesara prezentarea de documente justificative a modului in care vor fi utilizati banii. Suma minima: 1.000 euro. Suma maxima: 1.000 euro. Perioada minima: 6 luni. Perioada maxima: 5 ani.

Cel mai mic credit nevoi personale: OTP Bank - dobanda fixa, incepe de la numa 140 de euro. Imprumut fara garantii acordat persoanelor fizice pentru satisfacerea nevoilor diverse. Suma minima: 140 euro (echivalent 630 lei). Suma maxima: 14.800 euro (echivalent 66000 lei). Perioada minima: 6 luni. Perioada maxima: 5 ani.

Credit nevoi personale fara ipoteca Simplu de luat Piraeus Bank. Imprumut pentru finantarea nevoilor curente, fara a fi necesara prezentarea de documente justificative a modului in care vor fi utilizati banii. Suma minima: 1.000 euro (echivalent in lei). Suma maxima: 20.000 euro (echivalent in lei). Perioada minima: 6 luni. Perioada maxima: 5 ani.

Imprumut nou Banca Comerciala Feroviara. Lejer, de la 2000 euro la 10000 euro, fara garantii reale. Creditul pentru nevoi personale se acorda pentru finantarea oricarui proiect personal, fara a fi necesara justificarea scopului utilizarii banilor. Suma maxima: 10.000 euro (echivalent lei). Perioada maxima: 5 ani.

Credit lei Intesa Sanpaolo Bank. Imprumut nevoi personale - Personal Loan. Credit de nevoi personale pentru satisfacerea oricaror cheltuieli nenominalizate ale solicitantului si/sau ale familiei acestuia sau pentru suplimentarea unui credit existent. Suma maxima: 18.500 euro (echivalentul a 80 000 lei). Perioada maxima: 5 ani.

Oferta Credit Agricole 500 - 1000 - 2000 - 3000 euro. Creditul de Nevoi Personale fara Ipoteca in lei - cu virare salariu. Imprumut fara garantii acordat persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate pentru satisfacerea nevoilor diverse. Suma minima: 500 euro (echivalent in lei). Suma maxima: 30.000 euro (echivalent in lei). Perioada minima: 6 luni. Perioada maxima: 5 ani.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Intrebari frecvente

GDRP | T&C | Privacy | Cookies