Sari la conținut

Oferta credite refinantare

Refinantarea creditelor – o solutie nu doar de criza, ci si dupa criza. Refinantare credit bancar / nebancar, ipotecar / negarantat: conditii si avantaje

Exista situatii, si nu foarte rare, in care ratele lunare ale creditelor detinute devin o povara – fie pentru ca ti-au scazut veniturile fata de momentul in care ai luat creditul, fie ca rata lunara ti-a crescut pentru ca leul s-a depreciat, fie pentru ca dobanzile de referinta LIBOR sau EURIBOR au crescut. Situatiile de acest gen recomanda refinantarea si consolidarea imprumuturilor. Iei un credit nou la o dobanda mai buna si iti stingi cu el creditele in derulare.

Refinantarea creditelor – o solutie de criza

Refinantarea poate fi facuta la banca la care ai contractat vechiul imprumut, daca acest lucru este permis si oferta este avantajoasa, sau la o alta banca a carei oferta iti poate satisface nevoile curente. Oferta de credite de refinantare din Romania a crescut in ultima vreme, asa ca ai de unde alege.

Cel mai tipic model este cel al creditului complex de refinantare si consolidare Smart BCR.

Cu Creditul de Refinantare SMART BCR iti refinantezi toate creditele de la alte banci, simplu si eficient!

Avantajele refinantarii

Oferta credite refinantare loc– refinantezi orice tip de credit detinut la alte banci
– poti obtine bani in plus, pe care ii folosesti cum vrei
– ai o singura rata lunara, mai mica, la o singura banca
– poti opta pentru dobanda fixa in prima perioada de creditare

Vino cu salariul la BCR si beneficiezi si de o reducere de dobanda!

Alege SMART BCR si vei plati rate mai mici!

Doar Luna aceasta ai o oferta senzationala de a-ti reduce ratele la orice credit ipotecar: Refinantarea prin RateReduse.ro ! Verifica daca esti eligibil si profita rapid de oferta !

Refinantarea creditului ipotecar, conditii si avantaje

Refinantarea presupune sa obtii un nou credit din care sa iti achiti creditul sau creditele pe care le ai deja. Refinantarea se poate face la aceeasi banca, sau la o alta banca, care ofera conditi mai avantajoase.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci daca doresti sa iti refinantezi creditul este sa consulti ofertele actuale de pe piata pentru a putea alege cea mai buna solutie de refinantare pentru creditul tau.

De ce sa refinantezi?

Fie ca ai unul sau mai multe credite, la o singura banca sau mai multe, daca refinantezi:

– Poti sa faci economii pentru ca ai un singur credit a carui rata este mai mica decat suma ratelor pe care le plateai pentru creditele anterioare. Astfel, vei plati o singura rata, posibil mai mica, si in plus ai scapat de drumurile suplimentare la mai multe banci.

– Poti avea o rata mai mica pentru ca la ING ai putea gasi o dobanda mai avantajoasa decat cea pe care o ai in prezent la alta banca. In cazul creditelor de consum fara garantie imobiliara, poti extinde perioada de creditare pana la 10 ani, daca refinantezi suma pe suma si creditele respective au fost acordate inainte de 31 octombrie 2011. Astfel, rata lunara poate fi mai mica.

– Poti obtine bani in plus, adica iti refinantezi creditele existente si iti iei si o suma suplimentara.

– In cazul creditelor de consum, poti obtine o suma suplimentara doar daca refinantezi creditele pe o perioada de maxim 5 ani.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Un comentariu la „Oferta credite refinantare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului