Sari la conținut

Imprumuturi urgente de la banci

Imprumuturi urgente destinate platii cheltuielilor curente sau achizitionarii de bunuri de stricta necesitate.

Imprumutul urgent – instant este un produs destinat nevoilor personale curente. Un imprumut poate fi urgent daca este online, la domiciliu, in magazin sau la punctele de lucru ale institutiilor financiare. Acesta poate fi contractat in maxim 24 de ore, pentru sume mici, fara giranti sau garantii materiale. Printr-un imprumut rapid se pot obtine pana la 5000 de euro.

Printre cele mai active institutii financiare in domeniul imprumuturilor urgente se numara Viva Credit, Raiffeisen, UniCredit, Cetelem, Verida, ING Bank, Idea Bank, Ferratum, Telecredit, Patria Bank si Patria Credit, chiar si Banca Transilvania sau IFN Extra Finance. Intre ele, cum observati, se numara o serie de banci. Ce este mai interesant insa, si nu se vede “in fata”, sunt anumite institutii financiare oarecum speciale. La ce ne referim? La IFN-urile detinute sau controlate de catre marile banci.

Cele mai facile credite

credite instant doar cu buletinulSuma maxima care poate fi imprumutata este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati imprumutul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia financiara.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 50% si 70%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.

Costurile totale ale imprumuturilor urgente sunt mai mari decat costurile aferente produselor de creditare oferite de institutiile bancare.

Documentele necesare pentru contractarea de urgenta a unui imprumut sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Suplimentar se poate solicita o factura de utilitati. In cazul creditelor rapide fara deplasarea la sediul institutiei, asemenea documente se pot lesne fotografia cu telefonul, in general este de ajuns.

Veniturile acceptate pentru aceste impumuturi urgente includ salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, drepturi de autor etc.

Nota: aceste oferte – pe care le vom detalia mai jos, se refera la variantele bancare-nebancare de finantare fara dosar. Sectiunea mult mai larga a ofertelor din domeniu o gasiti la sectiunea Credit doar cu buletinul.

Imprumuturi urgente bancare si nebancare

Imprumuturi urgente nebancare de la banciExista anumite banci care acorda imprumuturi mai urgent decat anumite institutii financiare nebancare. Exista IFN-uri care acorda credite la dobanzi mai bune decat cele de la alte banci. Cat de greu este sa alegi cea mai buna varianta? Depinde cat de mult timp petreci informandu-te, dar tot va fi greu, pentru ca termenii comparatiilor nu sunt niciodata aceiasi.

Ce importanta are criteriul DAE (dobanda anuala efectiva) cand iei bani cu imprumut pe 30 de zile? Cum sa compari rata lunara de la un imprumut cu dobanda variabila cu a unuia cu dobanda fixa si rate egale? E greu, dar incercam sa va ajutam.

Din ce in ce mai mult vedem prezenta aceasta cautare in Google: “Imprumuturi urgente bancare nebancare”. Aceste cuvinte in aceasta ordine pot fi intelese in mai multe moduri, dar ne vom opri asupra celui mai probabil dintre ele. O persoana care are nevoie urgenta de bani, nu este prea sigura ca se incadreaza pentru un credit bancar, dar nici nu este sigura ca isi poate permite un imprumut nebancar, cauta credite rapide bancare nebancare, sau imprumuturi urgente, sau orice alte denumiri am gasi.

Exista oare asa ceva, institutii care sa fie un pic banci, un pic IFN? Da, le gasim destul de usor: sunt IFN-urile care apartin bancilor importante. Iata mai jos cateva, cu o scurta descriere.

BT Direct IFN

BT Direct este o institutie financiara nebancara, fondata in 2003 si este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania. Structura actionariat: 100% Grupul Financiar Banca Transilvania (SC Banca Transilvania SA, SC BT Investments SRL, SC BT Leasing Transilvania IFN SA).

BRD Finance

Prezenta pe piaţa romaneasca din aprilie 2004, BRD Finance a devenit rapid unul dintre liderii pietei creditelor de consum. BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Oferta include credite de consum, carduri de credit si credite auto.

Cetelem BNP Paribas

Cetelem, ca parte a grupului bancar – financiar international BNP Paribas, este probabil cel mai serios si cu cea mai diversificata oferta de credite si produse financiare tip imprumut din Romania, si asta nu de ieri de azi, ci de cel putin 8 ani. Data fiind aceasta importanta apartenenta la un grup indeobste bancar, sistemul de lucru al Cetelem combina cu mare succes si avantaje pentru clienti sistemul IFN cu cel bancar.

Garanti Credite de Consum

Prin intermediul Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti, opereaza brandul nebancar Garanti Credite de Consum. Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu o traditie de 13 ani pe aceasta piata, Garanti Credite de Consum completeaza gama de produse si servicii a grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener in parte.

ERB Retail Services – Cardurile EuroLine

ERB Retail Services este o institutie financiara nebancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania. ERB Retail Services IFN SA este membra a Grupului Eurobank, o institutie bancara europeana cu 18.000 de angajati si o retea de peste 1.000 de sucursale in Grecia si in alte 6 tari, din care cea mai importanta compunenta din Romania este banca BancPost.

UniCredit Consumer Financing

Obiectivul UniCredit Consumer Financing este de a atinge cel mai inalt nivel de calitate al creditelor si imprumuturilor oferite: fiecare client este tratat ca un partener, oferindu-i in acest sens atentia si respectul cuvenit.

Ce au in comun ofertele acestor societati? Nu sunt singurele dar sunt cu siguranta cele mai reprezentative. Deci? Au dobanzi mai mari decat cele bancare, dar in general mult mai mici decat ale celorlalte IFN-uri. Acorda credite urgente nebancare asemanatoare insa celor bancare, dar nu chiar atat de repid ca majoritatea celorlalte institutii nebancare. Au reguli de verificare a veniturilor si a restantierilor apropiate de cele ale bancilor, dar nu chiar atat de dure, insa nici chiar atat de lejere ca cele ale IFN. Pe scurt, oferte si costuri cam ca cele bancare, la reguli si rapiditate cam ca cele nebancare. Merita incercate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului