Credite rapide doar cu buletinul

Top 10 cele mai importante articole si oferte de Credite rapide doar cu buletinul

Cand te loveste un necaz, sau o nevoie urgenta, sau chiar cand dai de o oferta speciala pe care nu vrei cu niciun chip sa o ratezi, iti dai seama de cele mai multe ori ca nu ai suficienti bani. Ce te faci?

Ai nevoie de bani urgent, un credit rapid doar cu buletinul? Solutia este la IFN - institutii financiare nebancare. La obiect: gasiti mai jos cele ai cautate 10 articole despre cum obtii un imprumut rapid.

Poti cauta bani cu imprumut pe la rude sau prieteni, dar sa recunoastem: in zielele noastre este aproape imposibil sa mai gasesti bani multi cu imprumut fara dobanda, fara garantii. Ai oare vreo sansa la banca? Mai mult ca sigur nu gasesti banii mult doriti nici aici, bancile cer foarte multe documente si adeverinte, dureaza mult verificarile, si de foarte multe ori sfarsesc prin a refuza cererea.

 • Credite rapide doar cu buletinul la IFN - Imprumuturi rapide

  Creditul rapid doar cu buletinul 2019 - oferte speciale, acum ai din nou de unde alege, iar dobanzile la IFN sunt din ce in ce mai bune.
 • Imprumuturi rapide doar cu buletinul

 • Cred ca asta este cea mai tare posibila: imprumuturi nebancare, rapide, doar cu buletinul. Mai trebuie sa fie si online, si e chiar varful. Normal ca nu are cum sa ...
 • Acordare rapida credite doar cu buletinul - Imprumuturi rapide

 • Chiar si printre IFN-uri, creditul doar cu buletinul este mai rar intalnit in 2019. Totusi, oferta iCredit ne-a atras in mod deosebit atentia: Pentru acordarea unui ...
 • Imprumut rapid acordat doar cu buletinul la iCredit: rate egale, dobanda fixa. Primiti banii in 24 de ore, direct la domiciliu sau la biroul iCredit.
 • Imprumuturi rapide doar cu buletinul

 • Credite rapide doar cu buletinul adica imprumuturi nebancare fara multe acte si pentru restantieri.
 • Incepem prin a descrie cum puteti obtine un credit rapid, doar cu buletinul, de la banci. Da, se poate si asa ceva, insa in doi pasi: cardul de credit. Buletinul de ...
 • Imprumut doar cu buletinul in 2019 - oferte speciale: dobanzile la IFN sunt din ce in ce mai bune iar creditele se acorda din ce in ce mai rapid si mai fara acte.
 • Imprumuturi rapide, fara multe acte, doar cu buletinul - IFN.
 • Credite doar cu buletinul. Credite rapide si facile, fara acte sau garantii, bancare si nebancare.
 • Lista judete: imprumuturi rapide - Credite Rapide - Avantaje - Dezavantaje - Credite Online - cele mai importante IFN, sortate pe judete. ... Doar cu buletinul?

 

Credite rapide doar cu buletinul - unde se pot obtine cel mai rapid si ai cele mai mari sanse de a ti se aproba, la dobanzile cele mai mici, bancare si nebancare.

Imprumutul doar cu buletinul s-a impus definitiv cu oferte speciale pe segmentele de consum si de nevoi personale, nu doar la institutiile nebancare, ci si la banci. Acum ai cu adevarat de unde alege, bancile s-au alaturat IFN-urilor in hora creditelor cu buletinul. Dobanzile, datorita concurentei intre oferte dar si noilor reglementari ale Bancii Nationale sunt din ce in ce mai bune, contractele sunt clare iar ratele simplu de calculat.

Cei mai multi dintre voi aveti nevoie urgenta de bani si doriti un imprumut simplu, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte. Cum il obtineti, cine are sanse certe de aprobare? Vom vedea in continuare.

 

Creditele doar cu buletinul au avut o evolutie fantastica inainte de criza, apoi au trait o perioada de regres, iar acim au revenit in actualitate. Ce era aproape imposibil de prevazut cu doar cativa ani in urma a devenit insa o certitudine neasteptata: acum nu diar IFN-urile se bat in oferte pentru creditele cu buletinul, ci si bancile.

Nu va lasati insa dusi de val, nu oricine poate spera sa obtina rapid un asemenea imprumut. Cerintele impuse celui ce doreste un imprumut bancar sau nebancar variaza de la o institutie financiara la alta, insa, in mare, cerintele sunt indreptate in acelasi sens - posibilitatea de rambursare a imprumutului.

La IFN-uri, dobanda era mare, dar si riscul firmelor era mare. Acest lucru, alaturi de lipsa de experienta a noastra referitor la produsele financiare au reprezentat premisele succesului pentru cresterea problemelor si pana la urma, a dobanzilor si comisionelor de risc. Regulile noi impuse de Banca Nationala a Romaniei prevad ca imprumuturile de consum sa aiba o scadenta de cel mult cinci ani, iar mai nou, pentru institutiile nebancare s-au impus reguli de ajustare a nivelului capitalurilor aport propriu in functie de sumele acordate in credite. Masura aceasta din urma, desi dorita in fapt a determina IFN-urile sa reduca dobanzile, a avut un efect departe de cel scontat. Practic, cu exceptia unui singur IFN important, toate celelalte institutii de profil au preferat sa pastreze aceeasi structura a ofertelor de imprumuturi fara acte, cu buletinul, la aceleasi dobanzi din perioada recenta.

 

Creditul doar cu buletinul in 2019

Anii cei buni, cam pana in '08, au trecut, cand se bateau magazinele intre ele sa va dea orice, pe credit doar cu buletinul. In orice magazin intrai, de electronice sau electrocasnice, mobila, materiale de constructii, gaseai afisele "Doar cu buletinul", si in fata, la vedere, birourile consultantilor de credite.

Mai exista asa ceva? Cine mai ofera imprumuturi doar cu buletinul?

In raspuns simplu: IFN-urile (Institutiile financiare nebancare) si bancile. In realitate insa, nimeni nu a oferit vreodata cu adevarat credite doar cu buletinul. Daca erai la primul contract, tot mai trebuia sa aduci o adeverinta de salariu, sau macar fluturasul de salariu sau talonul de pensie. In plus, mai trebuia sa ai la tine o factura de utilitati de la adresa din buletin. Insa, si atunci, ca si acum, prin aceasta sintagma "Doar cu buletinul" se intelege ceva real si palpabil: imprumuturi rapide, cu foarte putine acte.

Criza economica, dar si reglementarile noi ale BNR au facut ca aceste credite facile sa scada drastic dupa '09, insa de anul acesta incep sa se vada semne de revigorare. Asa cum si creditul direct in magazin da semne de revenire, si creditul doar cu buletinul pare sa revina in atentia IFN-urilor. Este important de inteles faptul ca acum aceste institutii pot avea acces direct la mult mai multe informatii despre cei care solicita creditele (Biroul de credit, baza de date a IFN etc). In acelasi timp, si publicul este astazi mult mai pregatit sa inteleaga ce inseamna apelarea la un credit. Nu in ultimul rand, consultantii institutiilor de credit, de cele mai multe ori, vin la dumneavoastra acasa sa completati cererea, sa semnati contractul, astfel avand posibilitatea sa va face mai usor evaluarea de risc, comparativ cu o banca, spre exemplu.

Noutatea - creditele acordate cu o simpla copie de pe buletin de catre banci, este in mare masura un miraj. Cand auzim expresia "doar cu buletinul" ne gandim (cei mai multi dintre noi, cel putin) la imprumuturi acordate oricui, pentru orice, fara venituri, cu restante sau in orice astfel de conditii. Nu numai ca nici la IFN-uri nu este complet adevarat - mai putin partea imorumuturilor acordate restantierilor sau a celor care au venituri de alt fel decat salarial sau pensie, dar la banci putem spune ca in realitate nu s-a schimbat nimic in substanta.

Banca iti cere buletinul, si pe baza datelor personale, cu acordul tau semnat, verifica pe de o parte daca te gasesti in Biroul de Credit (adica ai sau ai avut recent restante la alte credite), si pe de alta parte verifica la ANAF (in urma acordului incheiat de catre acestia cu ARB - Asociatia Romana a Bancilor) daca ai venituri constante de natura salariala. Deci daca esti restantier sau nu ai salariu, nu ti se va aproba niciun credit. Care e avantajul tau atunci? Pe de o parte, nu mai trebuie sa alergi sa strangi acte si adeverinte. Pe de alta parte, procesul de aprobare a creditelor bancare a devenit fantastic de rapid fata de anii trecuti. Deci adevarata noutate, in real, este ca acum bancile acorda cu adevarat imprumuturi rapide, si cam atat.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies