Simplu Credit 2019 - imprumuturi cu buletinul

Imprumut IFN rapid doar cu buletinul 2019 - fara adeverinta de salariu de la Simplu Credit IFN, traditie si seriozitate

Varsta peste 21 de ani, o forma de venit, se accepta si vechimea minima.

Obtinerea unui imprumut nebancar rapid la Simplu Credit se face, ca la aproape orice credit doar cu buletinul de fapt, cu adeverinta de salariu doar prima oara, apoi totul doar cu buletinul, ca sa iei banii. Ai altceva de trimis doar cand se schimba ceva in datele tale - buletin nou, alta adresa, alt serviciu.

De la a doua solicitare de imprumut la Simplu Credit IFN acordarea se face doar cu buletinul, si mult mai rapid, chiar si in cateva minute, desigur, in timpul programului normal de lucru.

Poti primi intra 1000 si 500 lei, pe maxim 33 de zile. Dupa ce trimiti cererea si scanurile pe email (la prima cerere - apoi spuneam ca totul se face doar cu buletinul) incepe procesul de analiza super-rapid raspuns in maxim 2 zile lucratoare.

Analiza este flexibila si tine cont de situatia particulara a fiecarui solicitant de imprumut rapid. Daca in urma analizei nu te incadrezi la produsul de creditare selectionat, consultantii Simplu Credit iti pot propune alte solutii - e alegerea ta daca le accepti sau nu.

Daca te-ai calificat pentru un imprumut si ai depus toate actle necesare, vei fi invitat la sediul Simplu Credit IFN pentru semnarea contractului si in aceeasi zi vei primi si banii in contul tau.
In cazul in care nu poti plati la scadenta suma comunicata, este foarte important sa te adresezi de urgenta unui reprezentant Simplu Credit pentru a afla ce optiuni ai. Neplata integrala a sumelor datorate la scadenta va atrage aplicarea de penalitati. Acestea pot fi de pana la 1% / zi de intarziere aplicat la sumele datorate (exclusiv dobanda).

Neplata la scadenta a sumelor datorate implica raportarea la Biroul de Credit si alte institutii similare in termen de 30 zile de la data inregistrarii primei intarzierii, care iti pot afecta istoricul de creditare si accesul in viitor la alte produse de creditare.

Simplu Credit isi rezerva toate optiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executarii silite daca intarzierile cumuleaza mai mult de 3 rate.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies