Noutati Royal Bank of Scotland in Romania

RBS transfera clientii persoane fizice catre Unicredit

RBS Bank Romania S.A. (RBS) a decis sa transfere catre UniCredit Tiriac Bank S.A. si UniCredit Consumer Financing IFN S.A. activitatea destinata clientilor persoane fizice.

Astfel s-a trasferat catre UniCredit activitatea RBS Romania reprezentata de creditele de uz personal (nevoi personale), creditele ipotecare pentru investitii imobiliare, precum si creditele de refinantare a unor astfel de credite, impreuna cu cardurile de credit.

La fel, s-au transferat conturile curente si produsele si serviciile aferente privind depozitele, conturile de economii, cardurile de debit, creditele in descoperit de cont si serviciul iBanking, contractate de catre clientii care vor indeplini criteriile de eligibilitate agreate de catre RBS si UniCredit pentru a fi transferati.

Dupa cum a anuntat public in februarie 2015, Royal Bank of Scotland si-a revizuit strategia pentru a se concentra pe segmentul companiilor de top internationale si locale de dimensiuni mari, precum si asupra clientilor institutionali, oferindu-le produse competitive de tranzactii bancare si trezorerie.

Ca rezultat al acestei strategii, s-au explorat optiuni pentru vanzarea sau iesirea din activitatile care nu se incadreaza in aceasta directie strategica, inclusiv din activitatile destinate clientilor persoane fizice. Aceasta tranzactie reprezinta un pas important in implementarea strategiei de restructurare a RBS in jurul activitatii sale principale.

Avantajele clientilor RBS aduse de trecerea la UniCredit

Grupul UniCredit a reiterat in mod constant angajamentul fata de piata din Romania, strategia UniCredit Bank ramanand una de crestere sustenabila pe toate segmentele principale de activitate. Segmentul de Retail este important pentru UniCredit Tiriac Bank, iar aceasta achizitie se potriveste bine strategiei sale de dezvoltare pe termen mediu si lung, urmand ca abordarea de banca europeana de top sa fie mentinuta pe piata romaneasca.

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale. De asemenea, in Romania, este una dintre principalele institutii financiare, deservind 591.000 de clienti, printr-o retea de 208 sucursale.

UniCredit ofera servicii specializate pe segmentul persoanelor fizice - imprumuturi nevoi personale:

- imprumutul pentru orice - UniCredit

- imprumutul pentru aranjamente / modernizari / dezvoltari;
- imprumutul de Nevoi Personale fara Ipoteca

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Intrebari frecvente

Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies