RAPID CREDIT CONFIDENT

Confident - credit rapid pentru consum, nevoi personale si investitii

Infiintata in prima parte a anului 2006, societatea de consultanta si afaceri CONFIDENT este unul dintre liderii de piata pe segmentul intermedierii creditelor retail, cu o puternica expansiune in vederea acoperirii nevoilor de finantare pe segmentul microintreprinderilor si al IMM-urilor.

Solicitarea de credit se face pe loc, in baza documentatiei complete a creditului, iar preavizarea creditului se primeste in aceeasi zi.

 

Pentru a putea imprumuta o suma mai mare se pot aduce la calcularea veniturilor si coplatitori, care nu trebuie sa fie neaparat membri ai familiei sau sa aiba acelasi domiciliu cu solicitantul de credit.

 

Nu se solicita avans si nu se solicita documente justificative privind utilizarea creditului,
documentatie minima, simplificata, unele banci acceptand doar extrasul pentru cardul pe care se primesc drepturile salariale.

 

Efort financiar minim prin durata mare de creditare, ca si prin alegerea celei mai bune oferte de finantare, economie de timp, fara alte deplasari la banca decat aceea pentru a-ti ridica banii.

 

Posibilitatea ca si pensionarii, inclusiv cei pe caz de boala (in unele cazuri, in functie de boala) sa acceseze un credit de nevoi personale.

 

Moneda de acordare: RON, EUR, USD, CHF.

 

Valoare maxima: 15.000 EUR sau 10.000 EUR echivalent in lei, in functie de banca si de conditiile specifice de creditare.

 

Gradul de indatorare: in functie de fiecare societate bancara, maxim 70%, luindu-se in calcul toate celelalte obligatii de plata ale solicitantului.

 

Dobanda: doar apeland la un consultant CONFIDENT poti alege cea mai buna oferta de pe piata pentru dobanda.

 

Comisioane: comisioanele se pot retine din credit, nefiind necesara detinerea acestora la acordarea creditului. De asemenea, doar printr-un consultant CONFIDENT vei plati cele mai mici comisioane si vei avea reducere la alte costuri.


 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Readers' choice:

Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies