Imprumut rapid online prin card 55

Imprumuturi urgente fara acte cu pana la 55 de zile fara dobanda

Card 55 este un card pentru cumparaturi, pe care il poti utiliza oriunde este afisata sigla corespunzatoare emitentului (MasterCard, de exemplu), in Romania si in strainatate, pentru plati la POS sau pe Internet. Poti face si retrageri de numerar de la bancomate si de la ghiseele bancare sau poti plati prin Internet Banking.

 

Imprumuti intre 1.000 si - in general, 20.000 de Lei, pentru o perioada de 5 ani, pe care ii folosesti oricand, platind doar dobanda pentru suma utilizata.

 

In plus, ai pana la 55 de zile cu dobanda ZERO pentru cumparaturile la comercianti, in mediul fizic sau online.

Ce inseamna Card 55 - pana la 55 de zile fara dobanda?

 

Raspuns: intr-o situatie din 55 posibile este adevarat. Adica mai putin de 2% sanse sa beneficiezi de 55 de zile fara dobanda la cumparaturile prin credit card. Cu exceptia situatiilor cand stii foarte bine cum functioneza sistemul si iti planifici cu atentie bugetul de cumparaturi. De fapt nu atat bugetul, cat mai ales calendarul.

 

Acum trebuie sa fiti oricum atenti: nu spune nicaieri ca ai 55 de zile fara dobanda, ci Pana la 55 de zile fara dobanda. De cand se calculeaza de fapt aceste 55 de zile? Simplu: de la data de 1 ale fiecarei luni - pentru cumparaturile efectuate in respectiva luna.

 

Scadenta normala de plata la o achizitie pe credit prin intermediul unui card este data de 25 ale lunii urmatoare datei cumparaturii. Daca cumperi ceva pe data de 1 ale lunii decembrie, scadenta de plata este data de 25 ale lunii urmatoare: 25 ianuarie 2019. Adica 55 de zile.

Luam un exemplu: folosesti cardul de credit Card55 de la Volksbank ca sa cumperi ceva pe 1 decembrie. Daca rambursezi integral acest imprumut pana cel tarziu pe 25 ianuarie 2019, dobanda ta la aceasta cumparatura va fi Zero. Dar ce se intampla daca faci respectiva cumparatura pe 29 decembrie? Termenul de plata (scadenta) este tot 25 ianuarie 2019, deci daca achiti creditul acesta pana pe 25 ianuarie, dobanda ta va fi zero. Simplu, dar cate zile ai de fapt dubanda zero in acest caz? 27 de zile. Deci in exemplul acesta, Card 55 iti ofera o cumparatura cu 27 de zile fara dobanda.

 

Cum poti obtine rapid credite prin Card 55?

Completeaza cererea de card in acest formular si vei fi sunat in cel mai scurt timp. Atentie, completeaza formularul doar daca esti cu adevarat interesat de un asemenea sistem de creditare rapida, si numai daca stii ca vei putea raspunde la telefon.

 

Iata ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine Cardul 55:

- Sa ai cetatenia romana si rezidenta in Romania;

- Sa ai minim 18 ani la data acordarii creditului si maxim 70 de ani la terminarea contractului de credit (65 ani in cazul navigatorilor);

- Sa ai un venit lunar net de minim 1.000 Lei;

- Sa ai minim un an vechime in munca si minim 3 luni vechime la ultimul angajator.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies