BANCPOST - Creditul de nevoi personale cu ipoteca

Credite 2019 - Credite Bancpost pentru nevoi personale personalizate Nume si Prenume, cu ipoteca

Ne bucuram ca ne-ati vizitat site-ul, ajungand in aceasta pagina, dar avem o veste proa... interesanta: BancPost nu mai exista. De la inceputul lui 2019, tot ce era BancPost devine Banca Transilvania, care a cumparat banca cu totul.

In afara micilor frecusuri inerente trecerii de la o banca la alta, in rest asteptam doar vesti bune de la aceasta schimbare: Banca Transilvania este o banca deosebita cu adevarat. Ne optim o secunda pentru a va face o trimitere: Banca Transilvania acorda clientilor sai credit rapid bancar online.

Mergeti la link-ul de mai sus, si veti gasi multe alte surprize placute !

Bancpost, pana nu de mult, ne-a rasfatat cu o oferta speciala: creditul de nevoi personale Nume Prenume.

Aceasta oferta venea in doua variante: creditul cu ipoteca Bancpost, si cel fara garantii de niciun fel. De asemenea, aparea aici si o foarte interesanta optiune: creditul cu vacanta: o luna pe an nu aveai rata de plata.

Din nou, spunem "pana nu de mult", pentru ca aceasta oferta nu mai exista. De ce mai lasam insa aceasta pagina? Pe de o parte, pentru ca nu ne place sa stergem. Chiar daca o oferta si-a pierdut valabilitatea, istoricul acesteia ne este necesar.

Sa ne gandim doar la clientii vechi ai Bancpost, care aveau contractat un asemenea credit Nume Prenume, si acum au ajuns cu el la Banca Transilvania. Nu e normal sa poata verifica daca beneficiaza cel putin de aceleasi conditii? Stim, au contractele, dar stim cum arata un contract bancar, niciodata nu strica o varianta rezumata simplificat.

Asa ca haideti sa pastram, pentru istorie macar, detaliile ofertei speciale Bancpost: Creditul Nume Prenume cu ipoteca:

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 343.373 lei credit maxim in functie de venituri. Asigurare imobil, platita de client. DOBANDA: 6,03% (Robor 3 luni (2,78%) + 3,25% marja fixa), DAE: 6,17%. Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in maximum 2 saptamani (preaprobare financiara in 2 zile).

Fie ca vrei sa faci o investitie sau sa-ti refinantezi orice tip de credit, consolidand datoriile la o singura banca, Creditul de nevoie personale Nume Prenume cu ipoteca, atat de personalizat incat iti poarta numele, te ajuta sa-ti finantezi ideile.

Destinatia creditului:

- Finantarea nevoilor personale nenominalizate;
- Refinantarea oricarui tip de credit acordat persoanelor fizice (consum, ipotecar/imobiliar), consolidandu-ti datoriile la o singura banca, in conformitate cu art. 20 al Regulamentului BNR 24/2011.

ZERO LEI comision analiza dosar pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca acordate in valoare de sub 10.000 Euro (sau echivalent RON) si pentru solicitarile de credite pentru refinantare.

Odata cu creditul poti opta sa primesti 2 000 de lei CADOU sau sa beneficiezi de facilitatea Vacanta la plata ratei!

Pentru orice credit de nevoi personale cu ipoteca Nume Prenume contractat in perioada 1 ianuarie 2019 – 30 iunie 2019 primesti garantat un voucher de 2000 de lei, cu care poti sa-ti reamenajezi casa sau sa iti cumperi ceva doar pentru tine sau sa obtii o pauza binemeritata de la plata ratei.

Voucherul de 2000 de lei este valabil in reteaua magazinelor Altex, Elvila si Media Galaxy.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar 1.500 lei, comision unic amendamente postacordare (dupa caz) - 250 lei.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.459 lei.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies