Banca sau IFN?

Imprumuturile rapide bancare in comparatie cu cele nebancare

Exista anumite banci care acorda imprumuturi mai urgent decat anumite institutii financiare nebancare. Exista IFN-uri care acorda credite la dobanzi mai bune decat cele de la alte banci. Cat de greu este sa alegi cea mai buna varianta? Depinde cat de mult timp petreci informandu-te, dar tot va fi greu, pentru ca termenii comparatiilor nu sunt niciodata aceiasi. Ce importanta are criteriul DAE (dobanda anuala efectiva) cand iei bani cu imprumut pe 30 de zile? Cum sa compari rata lunara de la un imprumut cu dobanda variabila cu a unuia cu dobanda fixa si rate egale? E greu, dar incercam sa va ajutam.

Din ce in ce mai mult vedem prezenta aceasta cautare in Google: Imprumuturi urgente bancare nebancare. Aceste cuvinte in aceasta ordne pot fi intelese in mai multe moduri, dar ne vom opri asupra celui mai probabil dintre ele. O persoana care are nevoie urgenta de bani, nu este prea sigura ca se incadreaza pentru un credit bancar, dar nici nu este sigura ca isi poate permite un imprumut nebancar, cauta credite rapide bancare nebancare, sau imprumuturi urgente, sau orice alte denumiri am gasi. Exista oare asa ceva, institutii care sa fie un pic banci, un pic IFN? Da, le gasim destul de usor: sunt IFN-urile care apartin bancilor importante. Iata mai jos cateva, cu o scurta descriere.

 

BT Direct IFN. BT Direct este o institutie financiara nebancara, fondata in 2003 si este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania. Structura actionariat: 100% Grupul Financiar Banca Transilvania (SC Banca Transilvania SA, SC BT Investments SRL, SC BT Leasing Transilvania IFN SA).

BRD Finance. Prezenta pe piaţa romaneasca din aprilie 2004, BRD Finance a devenit rapid unul dintre liderii pietei creditelor de consum. BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Oferta include credite de consum, carduri de credit si credite auto.

Cetelem BNP Paribas. Cetelem, ca parte a grupului bancar - financiar international BNP Paribas, este probabil cel mai serios si cu cea mai diversificata oferta de credite si produse financiare tip imprumut din Romania, si asta nu de ieri de azi, ci de cel putin 8 ani. Data fiind aceasta importanta apartenenta la un grup indeobste bancar, sistemul de lucru al Cetelem combina cu mare succes si avantaje pentru clienti sistemul IFN cu cel bancar.

Garanti Credite de Consum. Prin intermediul Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti, opereaza brandul nebancar Garanti Credite de Consum. Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu o traditie de 13 ani pe aceasta piata, Garanti Credite de Consum completeaza gama de produse si servicii a grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener in parte.

ERB Retail Services - Cardurile EuroLine. ERB Retail Services este o institutie financiara nebancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania. ERB Retail Services IFN SA este membra a Grupului Eurobank, o institutie bancara europeana cu 18.000 de angajati si o retea de peste 1.000 de sucursale in Grecia si in alte 6 tari, din care cea mai importanta compunenta din Romania este banca BancPost.

UniCredit Consumer Financing. Obiectivul UniCredit Consumer Financing este de a atinge cel mai inalt nivel de calitate al creditelor si imprumuturilor oferite: fiecare client este tratat ca un partener, oferindu-i in acest sens atentia si respectul cuvenit.

 

Ce au in comun ofertele acestor societati (nu sunt singurele dar sunt cu siguranta cele mai reprezentative)? Au dobanzi mai mari decat cele bancare, dar in general mult mai mici decat ale celorlalte IFN-uri. Acorda credite urgente nebancare asemanatoare insa celor bancare, dar nu chiar atat de repid ca majoritatea celorlalte institutii nebancare. Au reguli de verificare a veniturilor si a restantierilor apropiate de cele ale bancilor, dar nu chiar atat de dure, insa nici chiar atat de lejere ca cele ale IFN. Pe scurt, oferte si costuri cam ca cele bancare, la reguli si rapiditate cam ca cele nebancare. Merita incercate.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies