Credit nebancar

Imprumuturile urgente de bani de la societati financiare nebancare

Imprumuturi rapide nebancare cu acordarea banilor in aceeasi zi - avantaje si dezavantaje, situatii si complicatii posibile. Ce trebuie completat in cerere, ce acte e nevoie sa ai (fizic sau online), iata cateva din intrebarile cele mai importante la care trebuie sa aveti un raspuns inainte de a cere un imprumut nebancar.

Luam un exemplu reprezentativ, in care puteti vedea cum se poate proceda pentru a reduce substantial timpul de asteptare si chiar pentru a primi o suma mai mare decat maximul general. Pentru o cat mai buna exemplificare, vom analiza doua cazuri: modalitatile de acordare ale imprumuturilor Credius si oferta Mobilo Credit.

In ambele exemple discutam doar despre ofertele pentru imprumuturi rapide nebancare, diferenta facand-o analiza modului de acordare, a dobanzii practicate si a sumei maxime ce poate fi imprumutata la primul contract.

 

Cazul 1: Credius. Credius acorda atat impumuturi fara adeverinta de venit, cat si cu adeverinta. Cu ce te ajuta sa te straduiesti sa aduci aceasta adeverinta, daca stii ca poti primi imprumutul si fara acte, doar cu buletinul? In primul rand pentru ca aprobarea va fi mult mai rapida astfel, in al doilea rand pentru ca poti beneficia astfel de o reducere a dobanzilor practicate (detalii) de catre aceasta Institutie Financiara Nebancara.

 

Cazul 2: Mobilo. Poti solicita creditul simplu, online, si suma maxima pe care o poti primi la primul contract este de maxim 500 lei, sau poti intra direct in mileniul 3, instaland aplicatia de imprumuturi rapide nebancare Mobilo - direct pe smartphone, si brusc descoperi ca suma pe care o poti solicita este de 600 lei. Poate nu pare o diferenta atat de mare dar cand ai o urgenta (si in general, doar in cazuri de urgenta apelati la imprumuturile rapide nebancare), 100 de lei in plus poate insemna o diferenta cu adevarat semnificativa.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies