Credite nevoi personale

Modul de a obtine un imprumut rapid daca nu ai carte de munca si adeverinta de venit

De ce este mai avantajos sa obtii un imprumut fara a fi necesar sa aduci o adeverinta de salariu? In primul rand, pentru ca multi angajatori nu vor sa dea asa ceva. IFN-urile, ba chiar si multe banci, au venit in ajutorul clientilor potentiali renuntand la aceasta corvoada inutila, cea de a aduce copii de pe contract de munca, carte de munca, adeverinta de salariu, adeverinta de venit sau ce altceva se mai cerea in trecut. In plus, si foarte important, astfel poti obtine un credit rapid chiar daca ai contract partial, sau altfel de venituri, caz in care era oricum imposibil sa ai carte de munca.

Va explicam aici cum puteti obtine imprumuturi rapide fara carte de munca de oriunde v-ati afla, putand astfel sa faceti rost de banii necesari chiar in aceeasi zi. Ganditi-va ce se intampla daca sunteti in vacanta si ramaneti fara bani, sau ati vrea sa mai stati cateva zile. Se intampla sa prindeti 3 zile de vreme urata in concediu, dupa care, chiar cu 2-3 zile inainte sa trebuiasca sa plecati, totul sa redevina minunat. Pe langa faptul ca vremea urata in concediu inseamna intotdeauna cheltuieli mult mai mari, dar si timp pierdut, nu este normal sa vreti sa mai stati cateva zile ca sa recuperati? Bun, dar fara bani? Nu sunteti acasa, nu aveti carte de munca in geanta, normal, si nici nu gasiti pe plaja un sediu de banca sau de IFN. Dar aveti telefonul cu internet? Este de ajuns!

 

Cum faceti rost direct de pe plaja sau dintr-o poiana montana de banii necesari? Simplu, intrand pe site-ul Smile Credit si completand online un formular cu cererea de imprumut. Banii imprumutului sunt platiti rapid direct in contul vostru de unde puteti sa ii retrageti imediat de la orice bancomat sau sucursala a bancii unde aveti contul personal. De asemenea, puteti face direct cumparaturi platind cu cardul deindata ce vi s-a aprobat creditul si vi s-au virat banii.

 

SmileCredit acorda imprumuturi rapide fara adeverinta sau carte de munca, singurele acte cerute fiind copii in format electronic dupa carte/buletin de identitate, un extras de cont bancar pe ultimele trei luni sau o copie dupa un document justificativ al anului anterior si doar daca este cazul alte documente care pot dovedi capacitatea ta de a rambursa creditul.

 

Inca ceva foarte interesant legat de imprumuturile nebancare fara carte de munca de la Smile Credit: indiferent la al catelea contract ati fi, daca achitati suma in 3 zile, dobanda este zero. Intorcandu-ne la exemplul de mai sus, vreti sa stai doua zile in plus in vacanta, banii sunt in contul de economii de acasa, la care nu aveti nici card, nici internet banking? Apelati la un credit Smile, si cum ajungeti acasa, rambursati exact cat ati luat (daca nu intarziati peste cele 3 zile). Si iata ca este cel mai ieftin mod de a face rost de bani cu imprumut, nu? Ca daca apelati la rude sau la prieteni, sa va trimita bani, tot plateati comusionul western sau al mandatului postal...

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies