Credite bancare speciale

Cum poti imprumuta de la banci daca nu ai contract cu carte de munca

Pot bancile sa acorde imprumuturi persanelor care nu au carte de munca (adica contract de munca inregistrat legal de catre angajator)? Da, dar nu in forma rapida, doar cu buletinul. Pot bancile sa acorde credite persoanelor fara venituri? Asta nu. Pot bancile sa aprobe imprumutul cuiva inscris ca restantier in Biroul de Credit? Nu, nici asta nu se poate. Pentru aceste ultime doua situatii, singura solutie sunt IFN-urile.

Dar la concret, cum pot institutiile controlate de catre BNR sa acorde imprumuturi bancare fara carte de munca? Simplu, banca verifica datele tale in mod direct, fara sa iti mai ceara contract, carte de munca, adeverinta de salariu sau extrase bancare. Cum verifica direct? Printr-o conventie speciala incheiata anul trecut intre sociatia Romana a Bancilor si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Astfel, orice cetatean roman face o cerere de credit la o banca, va fi verificat direct in situatiile sale financiare. Orice venit de tip salarial ar avea, acesta este declarat lunar de catre angajator, si apare in baza de date a fiscului. Deci puteti sa nu aveti venituri dar sa primiti credite bancare? Nu, nu se poate. Avantajul este ca totul se desfasoara mult mai rapid, fara alergatura, fara acte, fara copii, fara legalizari, si mai ales, fara sa dati de inteles sefilor ca luati bani de la banca.

 

"In ceea ce priveste creditul pentru consum si alte scopuri, acesta si-a incetinit de circa cinci ori ritmul anual real de scadere (pana la -1,7%), in conditiile in care declinul (accelerat) al componentei in valuta a fost aproape in intregime contrabalansat de revigorarea componentei in lei. Pe acest din urma segment, o posibila influenta stimulatoare a fost exercitata in cea de-a doua parte a anului 2015, de simplificarea procedurii de verificare a veniturilor solicitantilor de imprumuturi, ca urmare a unei convetii incheiate intre Asociatia Romana a Bancilor si Agentia Nationala de Administrare Fiscala", informeaza BNR, citata de Agerpres.

 

Iata o informatie deosebit de interesanta: tracasarile bancilor catre clienti (obligatorii prin normele BNR si prin legislatie - sa nu acuzam inutil institutiile financiare) faceau ca foarte foarte multi oameni sa nu mai apeleze la credite, pur si simplu! Nu ca nu stiam cat de mult rau face birocratia, dar chiar in asemenea mod? Mai este ceva interesant de remarcat: se banuia pana de curand ca toti cei care solicita sau cauta imprumuturi rapide fara carte de munca, au de fapt probleme cu veniturile, nu au carte de munca etc. Iata ca nu este chiar asa: tt cei care au asigurat aceasta crestere au situatii bune, altfel ar fi fost refuzati de catre banci, dar pana acum pur si simplu nu suportau alergatura si completarea interminabila a dosarelor.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies